Het is een bewezen feit: AD(H)S door vaccinaties

Gastpost door Frederick Klammrodt, leraar

Impfempfehlungen in DeutschlandVaccinatie aanbevelingen in Duitsland

Sommige professionals (Artsen, psychologen, enz.) bekend te maken het vandaag de dag gebruikelijk overmatig Vaccineren voor de dramatische toename van gedragsstoornissen, ook wel bekend als AD(H)S verantwoordelijk.

In Duitsland, het aantal werd verhoogd tot de officieel aanbevolen doses voor kinderen tot 6 jaar sinds 1972, permanent, van 5 doses tot 40 33 reeds in de 1. Leeftijd van slechts één (Afb worden toegediend eerder. aan de linkerkant). Vaccins bevatten kwik, aluminium, formaldehyde en vele andere chemische additieven die kunnen overwinnen van de bloed-hersen-barrière en in de hersenen, neurologische schade. Het kind in kwestie niet kon vervolgens de controle over zijn gedrag genoeg.

Educatieve activiteiten (psychologische maatregelen) heeft nachtkaars uit (bijna) geen effect, omdat de biologische Basis (intact chemie van de hersenen) is sterk verstoord. Het is gemakkelijk om te zien dat ouders en leerkrachten hebben slechte kaarten. Ouders van een “onmogelijke” kind, worden vaak beschuldigd ten onrechte, je zou gefaald hebben in de opvoeding.

De volgende, meestal korte berichten te tonen uit het nauwe verband tussen vaccinaties en gedragsproblemen.

Ervaring met gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen

 • Onze zoon was in staat om te spelen in de eerste jaren van het leven, volhardend, hij was altijd vrolijk, tevreden en discreet. Een vijfvoudige vaccinatie werd abrupt tot een einde. Zij veranderde ons “poster-child” binnen een paar dagen. De Jongen symptomen, Hyper actief, met veel Bij.
 • Als ik laat mijn school kinderen van 40 jaar in dienst om herinneringen op te halen, ben ik me bewust van een angstaanjagende verandering in hun gedrag. In de eerste jaren van mijn dienst, te beginnen in 1966, de vreugde van het leren, concentratie, uithoudingsvermogen, aandacht, enz., afgezien van een paar uitzonderingen, de kinderen waren de Norm. Onder een genot was om les te geven in de regel. Vanaf ongeveer het midden van de 70-iger jaren de mooie afbeelding geleidelijk verslechterd, als ze begon aan een stijging van het aantal vaccinaties gestaag. Zou dat toeval zijn?
 • Het is voor mij ongeveer 15 gezinnen bekend zijn zich bewust van hun kinderen is niet, of slechts zeer weinig te vaccineren. Parenting stress was hen onbekend. De kinderen maakte ze bijna alleen maar vreugde. Ondanks de leeftijd en de puberteit crisis ging bijna onopgemerkt voorbij. Van de leraren, ze zouden worden geprezen vanwege hun voorbeeldige leren en sociaal gedrag. Deze groep verschilt dus aanzienlijk van de meerderheid van de kinderen binnen en buiten de school.
 • Een oma vertelde: Onlangs, Lena (niet gevaccineerde) had acht kinderen van dezelfde 4-jarige leeftijd. Vierden de verjaardag. In dit te doen, we worden echt bewust van hoeveel ze verschilt van de meeste andere kinderen. Als de koffie viel op de drank die jou en een gast kind aufaßen als het enige stuk van de taart en ook aan de tafel bleef. De andere kinderen in de buurt, gekauwd op het stuk van de Taart, ze mochten zelf kiezen, het is alleen ongeïnteresseerd. Ze begon rond te rennen en te eten en dan niets meer. In een cirkel spel alle kinderen waren aan het begin. Maar al snel meest van het lopen rond – zonder duidelijke reden. Later in de middag, elk kind kreeg een canvas tas te versieren en mee naar huis nemen. Slechts drie kinderen trok bv. een zon, een huis, het andere, hetzij alleen lijnen of helemaal niets. In een raadspel (bijv., Welk dier krijsen?) er waren een aantal dingen, zoals een grote kleurrijke pen te winnen voor het juiste antwoord. Vanaf het begin werden de kinderen praten al de rotzooi, al snel de meeste van hen had deel te nemen, niet in de stemming meer. Na het avondmaal, opa lees een verhaal tot de ouders terug te Halen. De meeste van de kinderen luisterden naar slechts een paar minuten. Kortom, de taak was om te beginnen met alle van de host kinderen veel, hoewel mijn dochter heeft de grootste problemen. We konden het niet geloven, omdat we wisten dat er iets van de zaak van Lena. Je vind het leuk als opa leest verhalen. Ze wil dat je om te horen, tot aan het einde van haar wat ze wil met het schilderen van het verhaal. Ze heeft ook een veel uithoudingsvermogen. (Opmerking: De gasten moesten de kinderen met grote waarschijnlijkheid, ongeveer 25 doses van het vaccin.)
 • Een leraar uit het zuiden van Duitsland meldden dat het was. op school leren de kinderen luisterden naar een in uw dorp verspreid sekte, en, zonder uitzondering, een laag profiel houden waren Geen van deze kinderen is gevaccineerd, sinds de sekte vaccinaties strikt verbiedt.

De auteurs van de boeken met de verbinding tussen vaccins, de hersenfunctie en gedrag stoornissen

 • De nederlandse arts Tinus Smits heeft beschreven in zijn boek “De vaccinatie-schade-syndroom” in 35 gevallen uit zijn praktijk. Voor meer van dergelijke rapporten – 30 in getal – werden online geplaatst op zijn Homepage. Kinderen met gedragsproblemen, die hij verdacht dat vaccinaties de oorzaak is, is hij behandeld met versterkt (homeopathische verwerkt) vaccins, ook Impfnosoden. Een van zijn case reports kan dienen ter illustratie van Smits’ methode:

  “Rob (4 Jaar 6 Ma.): Hij was tot de Bof-mazelen-rubella-vaccinatie, met 16 maanden van een perfect normaal kind. Hij ontwikkelde zich snel. Al in de eerste week na de vaccinatie, ging met zijn fysieke en mentale ontwikkeling van het snel bergaf. Zijn gedrag drastisch veranderd: Hij werd agressief, in de Kleuterschool, hij was draagbaar. Vermogen om te spreken en oogcontact is verloren gegaan, hij was niet de schuld van. Na vijf homeopathische behandelingen met Impfnosoden werd hij weer toegankelijk. Hij begon te spreken en was in staat om zinnen te vormen met twee of drie woorden. Zijn Onrust is verdwenen, kan hij volgen instructies. Hij is nu een normale Jongen. Het is alsof er een donkere sluier had van hem afgevallen.”

  Smits schrijft met het succes van een dergelijke behandeling is het bewijs dat het vaccin werd toegediend als een Nosode, is de oorzaak van de klachten, eigenlijk.

 • In het boek van een Amerikaanse Harris L. Coulter “vaccinaties – de full-scale aanval op de hersenen en de ziel’ van het onderwerp van de “gedragsstoornissen en vaccinaties”. De auteur toont aan dat de ADVERTENTIES de symptomen van hyperactiviteit en aandachtstekort stoornis, psychologische, maar neurologische oorsprong en is bijna altijd op vaccinaties. Zijn onderzoek, dat hij geïllustreerd met tal van praktijkvoorbeelden.

  “Op 15 maanden, hij was een prachtige Baby. Hij at goed, sliep goed, er waren geen problemen. … Erg gezellig, sprak goed, goed gespeeld. Het eerste ding dat veranderde, was zijn gedrag. Volgens de BMR-en DT-vaccin en het orale Polio vaccin, hij was oncontroleerbare, Hyper-actief. Binnen drie dagen, deze symptomen waren: opstandigheid, hyperactiviteit, slappe lichaam als een lappenpop. Hij verloor de spraak en de mogelijkheid om te spelen.”

 • Een andere bekende auteur die zich bezighoudt in zijn boeken en andere publicaties, intense neurologische effecten van vaccinaties, de homeopaat Joachim Grätz. De volgende vinden, vanuit de ervaring van de beroepspraktijk was duidelijkheid niets te wensen over:

  “De vaccinatie van de hersenen zijn altijd actief! Of we ons bewust zijn of niet. Dit betekent dat de Symptomen tot ernstige vaccin schade worden voornamelijk neurologische – bijna met een hardware fout, vergelijkbare en moeilijk te psychotherapie en dergelijke te beïnvloeden, laat staan te genezen. Zoals te zien is in syndromen, zoals hyperactiviteit, dyslexie, agressiviteit, verschijnen voor de vertraging, autisme, en nog veel meer in een ander licht Taal. Het is daarom van neurologische aandoeningen in de hersenen met verschillende manifestatie mate.”

Meer Artsen en natuurgenezers zijn voor mij bekend, de kinderen met AD(H)S – meestal met succes – met homeopathie of bio-resonantie behandeling.

Om ingeënt studies/onderzoeken en niet-gevaccineerde kinderen

 • Het Robert Koch Instituut hadden verzameld voor de 2003 – 2006 in het hele land voor kinderen en jongeren gezondheidsenquête, KiGGS studie gegevens over de gezondheid van kinderen en jongeren en geëvalueerd. Het aantal deelnemers bedroeg 17.641. Aangenomen mag worden dat het bijna allemaal ingeënt. In December 2010 www.impfschaden.info en engels www.vaccineinjury.info begonnen met een enquête over de staat van de gezondheid van de niet-gevaccineerde kinderen. Meer dan 10.000 mensen hadden deelgenomen. De vergelijking van de resultaten van de KiGGS studie met die van de enquête tonen aan dat niet-gevaccineerde kinderen zijn veel gezonder dan de gevaccineerde. Voor de huidige bijdrage is bijzonder veelzeggend dat in de gevaccineerde kinderen uit de KiGGS studie, ongeveer 10 keer zo vaak als hyperactiviteit, werd opgemerkt hoe – in de duitse Versie – in de niet-gevaccineerde uit de enquête. In vergelijking met de engelse Versie “slechts” vier keer zo veel.
 • De Vragenlijst van de “Impformation Salzburg” biedt met betrekking tot AD(H)S ook een interessant resultaat. Van de 1.381 niet-gevaccineerde kinderen, de studie alleen 0,86% last van AD(H)s. (in vergelijking: In Duitsland, ongeveer 10% van de kinderen van de AD(H)S.)

De verklaring werd ingediend, op de observaties, ervaring en onderzoek op basis van korte artikelen is duidelijk: vaccinaties kan een belangrijke, misschien zelfs beslissende oorzaak van abnormale gedrag. Dit idee lijkt te worden, maar de overgrote meerderheid van ouders, leerkrachten en professionals van alle Strepen.

Boek over het onderwerp

Auteur: Friedrich Klammrodt, leerkrachten Hinterfenkenweg 2a 26629 Strack Holt Tel. +49 (0) 4946-430

Gerelateerde Links:

 • Tinus Smits: De Vaccinatie-Schade-Syndroom
 • ZDG: ADHD follow – up van vaccinaties en arm dieet?
 • Impfkritik.de: Vaccineren en ADHD: Salzburger ouders studeren in een nieuwe ronde
 • Melhorn: het vaccin schade en ADVERTENTIES
 • Jutta Eggarter, Dimplomarbeit 2010: ADHD (Auffälligkeits-deficit-hyperactivity-syndroom)
 • Dr.-Ing. Joachim-f Grätz: Encefalopathie – het onvermijdelijke gevolg van de vaccinatie

Geef een reactie