De Artsen van de kaliefen – Avicennas Leren (documentaire)

Op het spoor van de Natuurgeneeskunde van Perzië. De arts Avicenna was een uitblinker in zijn vakgebied, en werd beïnvloed door de Kno de hele avond aan land. Avicenna was een universeel genie.

Geen beroep was en is gewaardeerd in het midden-Oosten meer dan dat van de arts, de Hakím – wat betekent “wijze man”. De Prodigy Avicenna ontvangen dat de titel met de leeftijd van 16, als hem de heerser van Bukhara naar zijn boerderij, genaamd.

“De studie van de geneeskunde werd een zeer eenvoudig, ik eindigde op de leeftijd van 16 jaar. Al snel nadat ik was opgenomen, dat vele beroemde Artsen om naar me te luisteren naar mijn advies.” De woorden van de perzische arts en filosoof Avicenna (973 – 1037) geluid zelfvertrouwen, zijn iconische meesterwerk, de uitgebreide “Canon van de geneeskunde” claim, de hele medische Kennis van de Hoge middeleeuwen.

Avicennas Leringen van de helende krachten van de natuur zijn nog steeds geldig zijn vandaag de dag. In Iran, de Traditie van de volksgeneeskunde is niet gebroken, er zijn veel verkocht minder synthetische drugs dan in Duitsland.

De würzburg medisch historicus Dr. phil. John Mayer begeeft op het pad van de perzische arts Avicenna, die schreef in de vroege middeleeuwen, de “Canon van de geneeskunde”. Hij bezocht de plaatsen van het werk van de legendarische arts in Perzië, het huidige Iran. Voor ongeveer 20 jaar, de wetenschappers van oude manuscripten kroop naar de verloren genezing. Mayer, het is een kwestie van massief medische Voordelen: De recepten van de grote Dokters van de wereld de geschiedenis, hij is ervan overtuigd, zal helpen vandaag de dag is zo goed als het toen was.

Video link: https://youtu.be/X_Lx11kt8QI

De literatuur over het onderwerp

Geef een reactie