Inenting gemakkelijk gemaakt – De patch die wordt onder de huid

Helemaal los van de naald, de patch is veranderlijk volledig vrij van pijn

Nooit schelden wanneer vaccineren: Polymeer – het materiaal dat zich onder de huid

De H1N1 varkensgriep vaccinatie is uitgegroeid tot een financiële Ramp voor de overheden (en betalen het is, echter, de “Michel”), geïnspireerd door de WHO en de farmaceutische industrie gewillig in de voorkant van de brug met een overspanning met het Uitroepen van een pandemie, de centrale voor de productie van Serum lopen warm.

Op een of andere manier, de mensen in de landen, echter, waren niet zo goed, en het vaccin werd verkocht aan een derde land, of moet worden afgevoerd kostbaar.

Hoe krijg je een impfmüde bevolking aan het Begin van de opname? De naald lijkt niet helemaal goed. Veel uit de weg te gaan naar de dokter vanwege de angstaanjagende aanblik van de glimmende metalen tip en moeders hebben een aangeboren afkeer voor uw kind deze steek in de huid onredelijk en niet meer kunnen verdragen van de meest onvermijdelijke huilen in het kantoor van de dokter.

Medisch onderzoek en bedrijven zijn inventief. Iets wat absoluut Onschadelijk niet moet, wat doen de mensen pijn te doen. Wat is er meer toepasselijk dan een band-steun. Dit is veel beter dan een zoete SLOK van vaccinatie, de daling van vele mensen.

Een patch is één ding, de invloed van positieve indrukken die reeds in zijn vroege jeugd. De moeder blaast op de pijn heeft gesleept het kleine kind in de herfst, en is de uitdrukking van een liefdevolle band-aid op de open knie, of op het bloed scratch. Dit proces is altijd Comfort met gewijd en in de Arm of over het hoofd, dat verbonden is aan het strijken. Het kind verbindt met de patch “op” de aandacht van de garantie en in de laatste decennia werden gedrukt op deze producten, vaak met een grappige en kleurrijke motieven voor de kleintjes. Zelfs de volwassenen leren in het geval van kleine verwondingen zoals snijwonden aandacht in uw gebied, uitgegeven door de Raad dan een pleister op de wond. Een patch is een risico, integendeel, het dreigt te nooit.

Er is het concept van troost of vele decennia geleden, de dames zitten in een schoonheid pläster Chen in het gezicht, die werd beschouwd als de chique en elegant. In de moderne tijd, de behoefte aan verfraaiing van het lichaam ervaren een Comeback in de Vorm van een Sticker, die een blijvende en pijnlijke tattoo niet nodig is, en een slechte imitatie van een tatoeage.

Om al deze redenen, de patch vanuit het oogpunt van de farmaceutische lobby is de meest geschikte manier, een grotere populatie is het aantal dan in het verleden met hun producten en ontwikkelden ze het vaccin patch.

De Amerikaanse wetenschappers onder leiding van Richard Compans, D. Ph., Hoogleraar Microbiologie, Emory University School of Medicine, en Mark Prausnitz, D. Ph., een Professor in de Georgia Tech School van Chemische en Biomoleculaire Engineering hebben een micro-needle patch-technologie, de NIH specifiek voor het Toedienen van vaccins tegen influenza virussen. Onder de titel “Onderzoekers Ontwikkelen van Ontbinding van de Naald op Basis van Transdermale Patch voor Vaccinatie”, werd uitgebracht op 18.Juli in het tijdschrift Nature Medicine, een verslag over de resultaten van de samenwerking van de twee wetenschappelijke instellingen.

Stoute dromen zijn verbonden is met het, en zie – kan het helpen ook HIV en Hepatitis en andere ziekten te verminderen.

Honderden van deze kleine naalden bevatten de vaccins, en geven het lijmen van de patch direct op de huid. Niets doet meer pijn. Vervolgens zijn de naalden zou ontbinden binnen een paar minuten en in de huid verdwijnen. U kunt bedenken. De naalden blijven niet op de Pleister, en zal niet worden verwijderd, samen met dit, de latere verwijdering van de huid. De onderzoekers gebruikt voor de vervaardiging van naalden, biocompatibele polymeren, waar het bij de eerste poging specifiek polyvinylpyrrolidon, die ook wordt gebruikt in de geneeskunde, de farmacie, de cosmetica-en technische industrie, en als ongevaarlijk. Het uitgangsmateriaal vinyl pyrrolidon is geclassificeerd als een kankerverwekkende stof van categorie 3. Polyvinylpyrrolidon is een bijproduct van de acetyleen-chemie.

Lees meer op radio-utopie.de

Geef een reactie