Mexicaanse griep Virus gemaakt door de hand van de mens

De mexicaanse griep-epidemie” werd veroorzaakt door de “menselijke fout”! Dit Virus (H1N1) is gemaakt door de hand van de mens en is overgeslagen naar verluidt als gevolg van een fout van de mensen. Het Adrian Gibbs, Australische onderzoeker en mede-ontwikkelaar van het varken bevestigt griepvaccin Tamiflu.

Adrian Gibbs werkt sinds 40 jaar, met de ontwikkeling van virussen en bacteriën, en bestudeerden de genen van het griepvirus in detail.

Nu, zei hij tegen verslaggevers: “Ontsnappen uit het laboratorium faciliteiten is een van de eenvoudigste verklaringen.”

Sinds de organismen stam van het H1N1-muteert drie keer sneller dan de dichtst verwante Virussen die bij varkens, het moet buiten de dier-omgeving is ontwikkeld, of hij werd bewust ontwikkeld?! Het is eerder onwaarschijnlijk dat dit Virus puur toeval, zelfstandig heeft ontwikkeld.

Het zou ook voor de eerste Keer optreden dat een Virus is “per Ongeluk” van een lab “breekt uit”. De vogel griep Virus, bijvoorbeeld, werd een paar maanden geleden in grippeimpf fondsen voor 18 Europese landen werden verstrekt! Ook “een Vergissing” ?!

Bronnen: Half-opgeleide rants wddty.com

Geef een reactie