Malaria-kuur wordt geblokkeerd door DIE

In een Interview met Jo Conrad Jim Humble vertelt hoe hij genas met MMS, duizenden van Malaria patiënten, en voerde aan dat alle andere aandoeningen kunnen worden genezen.

Deze Video bewijst dat het Rode kruis heeft uitgevoerd, in een veld test die laat zien hoe MMS-Malaria kuur met een 100% slagingspercentage in 154 gevallen binnen de 24 tot 48 uur. Deze keer-geheime Video werd ingehouden van het Publiek voor ongeveer 5 maanden totdat het werd onlangs ontdekt.

De medewerkers van het Rode kruis, die zijn overgegaan tot de behandeling van Malaria, en zijn blij met het succes van de Tests. Maar de Internationale Federatie van rode kruis en rode halve maan-verenigingen (IFRC – de moederorganisatie) was niet enthousiast. Als Leo Koehof gepubliceerd zijn video-documentatie van dezelfde test, de IFRC met een verklaring en zei: “De IFRC distantieert zich sterk van de claim dat een”wonder”-betekent kuren Malaria”. Daarnaast Klaas Proesmans, de verteller van de Video deed, in de volgende weken en maanden na de totstandkoming van de Tests, alles wat hij kon om de resultaten geheim. Opmerking: Proesmans is de oprichter en CEO van de “Water Reference Center” is een onderdeel van het Rode kruis.

Sinds de late jaren ’90, Jim Humble in kennis heeft gesteld in zijn boeken, websites en Video’ s, enz. aan de wereld dat MMS geneest veilig Malaria. Veel Artsen hebben erkend dat de waarheid van zijn verklaring, maar slechts weinigen durven dit te zeggen aan het publiek, uit angst voor het verliezen van hun medische licenties. Te verspreiden, aangezien de Nederige gezicht begon te worden een Malaria-kuur, er was een actieve desinformatie campagne om zijn Reputatie en vernietigen van zijn beweringen. Dit veld test bevestigde zijn uitspraken.

DE BELANGRIJKSTE PUNTEN IN de VIDEO: Deze Versie van de video bevat een inleiding door Jim Humble, abschlie0end commentaar van Leo Koehof, de Persoon die de leiding van de rode kruis medewerkers in het juiste gebruik van het MMS-Protocol en ook meerdere malen in deze Video is te zien. Koehof geproduceerd zijn eigen Video (http://youtu.be/FvzuS9RqUl4 de hierboven opnamen die zijn uitgebracht vóór het licht van de dag.

Klaas Proesmans praat er bovenuit stijgen, als hij is op de verschillende interessante technologieën op het gebied van water, gezondheid en energie, en ook natrium chloriet aangetroffen.

Klaas Proesmans: Het is al gezegd en geschreven dat het gebruik van natrium chloriet het lichaam binnen 1 tot 4 uur van de Malaria parasiet reinigt en het was te mooi om waar te zijn en de moeite waard om verder te bestuderen.

De wapperende vlag van de “Oegandese Rode Kruis” is duidelijk zichtbaar in het gebied waar de Test.

Leo Koehof behandeld in de kliniek met Klaas Proesmans en een staf die hij net heeft ontvangen van de test resultaten uit de gevangenis, waar de gevangenen tegen Malaria werden behandeld binnen 24 uur werden genezen.

Klaas Proesmans: “elke andere dag, hadden we 150, misschien 200 patiënten in totaal, we geïdentificeerd die, samen met de lokale gezondheidsautoriteiten en artsen 154 Malaria positief geteste patiënten.”

Hannington Segirinya, voormalig President van het rode kruis jeugdraad: “ik ben heel erg onder de indruk van dit water. Het is zo ongelofelijk! De leek zou kunnen denken dat het onmogelijk is. Maar het is heel goed mogelijk, ik heb gezien hoe mensen genezen. Ik heb gezien dat de resultaten van gisteren en de resultaten vandaag na u hebt verwijderd van het water. “

Vincent Okonera, URCS (Rode kruis, Oeganda) Senior vestigingsmanager, Iganga: “ik ben enthousiast, vanwege de snelle resultaten die toon alle mensen die we hebben behandeld. Het is onvoorstelbaar en ongelofelijk om te zien dat gisteren, een aantal van Malaria positief getest en vandaag de dag komt dat je negatief en zeer beter, gelukkiger en gezonder voelen.Voor mij is dit een zeer goede samenwerking en ik heb het gevoel dat als er de mogelijkheid om uit te breiden hier in andere gemeenten, is het van groot Voordeel voor de gezondheid van de mensen.”

Klaas Proesmans sluiten reactie: “We moeten tot het einde van de Operatie. Goed genoeg. We komen terug in januari en zeker om door te gaan. We eindigen de Werking en zal rapporteren aan de Secretaris-Generaal van het Oegandese rode kruis, en rapporteren de resultaten van deze veldproef, W. R. C. .

Al met al is het 100% genezen mensen in minder dan 5 dagen al binnen 24 tot 48 uur, dit vraagt om nader onderzoek.”

VOOR MEER INFORMATIE: Facebook supporter pagina: https://www.facebook.com/RedCrossWorldSensationMalariaFinallyDefeated

Video link: http://youtu.be/_5J_-cY0FMY

Boek tips

Geef een reactie