Preventie van computer – Een kort inzicht in de lastige wereld van de preventie

Een jaar geleden begon met mijn vriendin intoleranties of negatieve reacties te maken, naar alle schijn, van de pil na 5 jaar regelmatig gebruik merkbaar. Mijn dringende verzoek aan u, want ik zou het slikken van de pil voor de man, die u zijn op zoek naar een Alternatief. Ik had er geen idee van hoe ingewikkeld dat zou zijn!

Het duurde een lange tijd, totdat zij heeft gezocht naar een aantal mogelijke Alternatieven voor de pil: andere hormonen, de spiraal, pessarium, of cervicale caps, of het exclusieve gebruik van condooms of een natuurlijke spons. Talloze Farma-gesponsord, web-sites proberen om objectief uitleggen wat zijn de desbetreffende methoden, maar in mijn mening, de objectiviteit kan worden aangevochten.

Belangrijke objectieve vergelijking van de waarde van de Pearl Index (PI) is, echter, in aanvulling op anderen. Dit geeft aan, hoeveel vrouwen zijn geworden van de lange-termijn studies bij zwangere. Berekent de PI als volgt: (totale aantal zwangerschappen x 12 x 100) / (aantal vrouwen x toepassing maanden). Een onvruchtbare vrouw heeft geen kwestie wat de methode van anticonceptie een PI van de vruchtbaarheid van 0 (=nagalmtijd moet 0 zijn).

De spiraal leek te hebben een goede PI, maar de spiraal ook bevat hormonen, we hadden nog niet bekend. Hoewel lt. De fabrikant van de spiraal van minder en minder hormonen in het lichaam van de vrouw geleverd , maar ik uitte mijn bezorgdheid omwille van de beruchte baarmoederhalskanker, is, in mijn mening, andere milieu-gerelateerde oorzaken, zoals een HP-Virus. Membranen bleek om een nieuwe hoop, een pet zet je op de baarmoeder mond, en op de rand van de dop Gel van toepassing. Maar deze methode is niet erg veilig, als de cap kan glijden. Bovendien, de zaaddodende pasta (sperma abtötendes Gel) materialen, omdat van de onschadelijkheid van de inhoud dan twijfelachtig.

Het is het gerucht dat de vrouwen niet eerder op de hoogte, om te horen, natuurlijk op jouw ritme en signalen van uw lichaam te hoger zijn dan het aantal gewenste kinderen. Er wordt gezegd dat de vrouwen, die later werden aangeduid als de zogenaamde heksen in de tijd van de Inquisitie, wist de methoden die ze overgebracht naar de andere vrouwen. De waardevolle Kennis belandde ze op de brandstapel. Hoe deden de vrouwen eerder, vóór de tijd van de heks verbranden, voorkomen? We hebben alleen een beetje, en dan, als Speculatieve gevonden om erover te lezen. Het had nog iets gevonden Natuurlijk, iets in de natuur?

We vonden een natuurlijk product met het extract van Wilde Vast root. Omdat we niet weten, wat moeten we denken van het nu, kan je niet veel weten over deze en de toepassing is nogal ingewikkeld, waren we klaar met het onderwerp. Als je iets precies, zelfs niet van condooms, met hun glijden en conserveringsmiddelen vrij onschuldig.

Behoorlijk wanhopig bespraken we in een natuur-boek aanbevolen Nood praktijk: “Een natuurlijke spons of een katoenen bal in een iets verdund citroensap en een beetje Olie gedompeld om te voorkomen dat goed en het gevoelige deel van de vaginale flora is niet beschadigd. De Bausch zo hoog mogelijk te klimmen, glijden, en verspreid over de moeder ‘ s mond. De Olie heeft het een remmende werking door de zaadcellen, die blijven hangen, het verdunde sap van de citroen of fruit azijn handelingen van een zaaddodend middel.” In hetzelfde boek vonden we de Tip,”Als er een ongeluk gebeurt, de vrouw ging met een fles tonic een lul.”

Ik vond het idee voor het moment geloofwaardig, want het zou resulteren in explosie in combinatie met ölverträglichen condooms (die het financiële kader, zoals ik later ontdekte) en misschien een gezonde en veilige Alternatief. Zo droomde ik op de tijd, als mij en de slappe lach met mijn vriendin terug naar realistisch denken. Toen ik bedacht het scenario in meer detail, verdund te worden voorafgaand aan de handeling van het geluk is een spons, het citroensap en de olie doordrenkte spons, diep in de …. En nogmaals, niets.

De preventie van de computer bleef als de enige serieuze mogelijkheid links. In de forums, twee verschillende meningen waren vertegenwoordigd, totdat bleek dat meer dan twee apparaten is geplaatst. In het geval van een recent ontwikkeld apparaat voor vrouwen om zwanger te worden.Wat was de hoop op een gezond Alternatief voor de massale interventie in de essentie van een vrouw, door hormonen bijna een kritische minimale krimp.

Een andere Computer, die gebruik maakt van een temperatuur sensor met een nauwkeurigheid van 1/100°C lijkt te veroorzaken geen kritische stemmen in forums en Blogs. We onderzocht en ontdekt dat dit apparaat wordt 18 jaar op de markt”. We keken in het nauw. Nogmaals, overweldigend was dat deze Computer heeft twee verschillende Pearl-index bestond: de 3.6 en 0.6.

Welke informatie we waren in staat om het vertrouwen van nu? De PI van 3,6 was nog steeds beter dan de PI van een condoom of pessarium, maar nog steeds niet genoeg voor mijn vriendin, die wil het risico op het Moment in ieder geval een zwangerschap. Een PI van 0.6 zou ideaal zijn, als gelijkwaardig aan de PI van de pil. Hier is wat we vonden: In de studie, had het zwanger geworden vrouwen in oranje of rood wordt weergegeven op de dagen van de geslachtsgemeenschap. Een nieuwe studie met koppels alleen op dagen met een groen licht “onbeschermde” geslachtsgemeenschap, resulteerde in een PI van 0.6. We wilden op zijn minst laten de laatste sprankje hoop na een week lang zoeken, nietig.

Om deze reden, mijn vriendin vroeg een aantal vragen aan de fabrikant van de “Lady-Comp”. Door de goede Service en de deskundige reacties (van vrouwen) werd gedaan, een grote stap in de richting van de vertrouwensrelatie, uiteindelijk beslissend.

Dan alleen de trots prijs een rol gespeeld, dat was voor ons een barrière. Maar, zoals het meestal is, “wie koopt goedkope, koopt 2 keer” of “de gezonde dingen zijn duurder.” Geruststellende manier, het apparaat verdient zichzelf na 5 jaar (in vergelijking met andere veilige en betrouwbare methoden). Wat een meevaller: ze heeft besteld en hij versterkt onze relatie omdat we beiden nu, sinds een jaar goede ervaring mee. En je begrijpt je eigen natuur beter, en ik als man nu eindelijk tijd om inzicht. Een vrouw kan alleen worden 5 dagen in een maand zwanger en ik weet nu wat en waarom! Een goed gevoel.

Elke dag, een halve Minuut na ten minste 5 uur van de slaap te meten is geen Probleem. Kort om niet opstaan (toilet), omdat de cyclus kalmeert in minder dan een uur op hetzelfde niveau. En als u het apparaat heeft voldaan aan de vrouw,””, moet ook gemeten worden elke dag.

Van oranje weergegeven in dagen, we maken gebruik van condooms en het aantal rode dagen, we laten worden. We kunnen beide raden van de (gezonde) vrouwen en stellen de aankoop van de “Lady-Comp” met een zuiver Geweten.

Tips over het onderwerp

Geef een reactie