Kernenergie: In Duitsland gedemonstreerd tegen kernenergie

Door de rampzalige gebeurtenissen in Japan, de burgers gesensibiliseerd sterk aan het onderwerp kernenergie.

De Links Hamburg 12.03.2011:

Demonstratie Tegen kernenergie, overal!” In Japan, de gebeurtenissen komen dik en snel! Het is aannemelijk dat de brandstofstaven zijn al gesmolten. In de tussentijd, het risico op locatie is naast de kerncentrale in Fukushima op de Fukushima-kerncentrale II is onduidelijk. Een vertegenwoordiger van de regering van Japan sprak van een “waarschijnlijk zeer ernstige Situatie”. Niemand weet precies wat er gaande is. Echter, we weten één ding: afsluiten van kerncentrales, overal!

Gebruik maken van zowel van de civiel gebruik voor de productie van energie, en het militaire Gebruik van nucleaire bommen als Onderhandelingen en Dreiging, is onmenselijk, onverantwoordelijk, en onvoorspelbaar.

Ook de huidige Federale regering met haar inzet voor kernenergie door de verlenging van de termijn is mede verantwoordelijk. De nucleaire bedrijven en hun Lobbyist_innen speculeren met de opbrengst van de zogenaamd ‘goedkope’ kernenergie. Maar wat is verborgen, is dat veel van de noodzakelijke kosten voor verwijdering, Transport en civiele bescherming van de maatregelen worden niet genomen.

Noch de verwijdering is definitief klärbar, noch zijn er voldoende veiligheidsmaatregelen voor een ernstige zaak. Ook in Hamburg-harburg, er zijn geen bruikbare nucleaire beveiliging systemen, een concept voor de evacuatie, ondanks de storingen-de kerncentrale Krümmel is gelegen in de gevaarlijke Radius. Een veiligheid risico is altijd aanwezig en er is geen veilige Opslagplaats!

Solidariteit met de Straling slachtoffers, dood en Vermist in Japan! Solidariteit met alle Actieve, geef jaren van weerstand, hebben gedaan! Voor het onmiddellijke ontslag van de energie uit kernenergie, ongeacht Gebruiken! Het gaat om de toekomst van alle levende wezens!

Video link: https://youtu.be/gfn8aYAuU4c

Tienduizenden menselijke ketting tegen kernenergie – 12.03.2011:

Tagblatt.de:

Neckarwestheim, in de buurt van Stuttgart, de politie en de organisatoren waren in overleg, voor een keer. Beide talen van zo ‘ n 60.000 mensen gedemonstreerd op zaterdag met een menselijke ketting van Neckarwestheim naar Stuttgart voor de uitfasering van kernenergie. Waaronder ongeveer 500 tegenstanders van kernenergie van de “groene Nest waren ook, volgens onze schattingen”. Van Rottenburg, Mössingen en Reutlingen, de demonstranten kwamen.

Ongeveer 45 km van de route lengte, die leidt van de oudste in baden-württemberg kerncentrale in neckarwestheim naar de Villa reitzenstein. Onder het Motto van “nucleaire phase-out,” jullie zijn tegenstander naar tegenstander en zich aangesloten bij de keten van mensen moeiteloos. Op plaatsen waar de demonstranten zelfs twee – en drie-rij.

Video link: http://youtu.be/-pjlmeXcfAw

Geef een reactie