Medische Scans op een kerncentrale

Experts van de zinvolheid van het onderzoek

Atlanta (pte/02.09.2009/10:00) – röntgenfoto ‘ s en CT-Scans te belasten mensen met straling waarden die werkt in een kerncentrale is vergelijkbaar. Is het resultaat van een onderzoek van de Emory University http://www.emory.edu komen. De vraag is of deze Scans zijn, de daaruit voortvloeiende risico ‘ s waarde. Het Team, geleid door Reza Fazel geanalyseerd van de verzekering records van meer dan 650.000 Amerikanen in de afgelopen drie jaar ten minste met een beeldvormende methode, werden onderzocht. Details van het onderzoek werden gepubliceerd in De New England Journal of Medicine.

De meeste van hen waren alleen blootgesteld aan een kleine hoeveelheid Straling. Ongeveer twee procent, maar kwam met een straling, die hoger is dan de aanbevolen jaarlijkse dosis van een werknemer in een kerncentrale. Fazel betoogd dat verdere studies nodig waren om te bepalen of dergelijke onderzoeken op beschadiging van de ziekte.

Een deel van de patiënten waren zelfs blootgesteld aan een hoeveelheid Straling, die hoger zijn dan de aanbevolen waarden voor een kerncentrale. De radioloog James Thrall, een Harvard Medical School http://hms.harvard.edu wees op newscientist, in deze context, een recente studie rapporteerde dat beeld tomografie imaging procedures, zoals computer de levensverwachting van Amerikanen was toegenomen tussen 1991 en 2004 voor een jaar.

[Bron: druk op text.op]

Geef een reactie