Het kapitalisme ziekte Burn-out – Burn-out: Als er niets meer gaat

Door het kapitalistische Systeem door, we hebben te maken met in onze dagelijkse werkzaamheden wereld, meer en meer taken in minder tijd met minder geld onder constante druk van de top. Burnout – zoals depressie – een “systeem van de ziekte”. Een ziekte van ons kapitalistische Systeem.

Burn-out is de bedoeling om een fenomeen dat dwars door alle professionele groepen. Elke tweede medewerker is nu in acuut gevaar. En het aantal niet-gemelde gevallen is hoog. Uit angst voor de gevolgen, veel medewerkers verbergen hun problemen.

Maar die moet altijd gaan met meer taken in minder tijd en vul de druk van boven krijgt het apparaat op een bepaald punt in een existentiële crisis in het leven. De dramatische reeks van zelfmoorden in Frankrijk schrikt in recente tijden, is het Publiek. In hun afscheidsbrieven aan de Betrokken om hun bedrijven verantwoordelijk zijn, klagen over de onmenselijke arbeidsomstandigheden.

Het staat voor de eerste keer, een significante gevolgen en zal stoppen met de herstructurering bij France Telecom — groep, binnen de 18 maanden van de 24 mensen hebben umgebacht. Er zijn Parallellen in Duitsland? Een verscheidenheid van zelfmoorden, zeggen de experts, is ook een professionele Achtergrond. En de economische crisis zal verergeren en persoonlijke crises.

Tegen de muur – puzzel Burnout

Video link: https://youtu.be/8Y0HhbI2awE

Burnout – De innerlijke capitulatie voor de dualiteit

Video link: https://youtu.be/3OR_Zld6kkE

Boek tips

Geef een reactie