Mexicaanse griep en de farmaceutische industrie

Het vermoeden bestaat dat het H1N1-griep golf wordt gebruikt als een varkens griep-pandemie, de farmaceutische industrie en de marketing van belangenconflicten openbaarmaking, zijn niet voldoende mexicaanse griep-vaccinatie: Transparantie bekritiseerd voor het (potentieel) tegenstrijdige belang en het gebrek aan transparantie in de besluitvorming van het permanent Comité voor vaccinatie “STIKO”

(17.09.09) – De anti-corruptie-organisatie Transparency International in Duitsland ter gelegenheid van de toenemende onzekerheid bij de bevolking over de geplande vaccinatie tegen de mexicaanse griep voor een bekendmaking van de besluitvorming van het Permanent Comité voor de vaccinatie (STIKO).

Angela Spelsberg, een lid van de Raad van Transparantie Duitsland: “De huidige publieke debat bevestigt onze jarenlange kritiek: het gebrek aan transparantie en mogelijke belangenconflicten afbreuk doen aan de geloofwaardigheid en het voeden in het huidige geval, het vermoeden dat het H1N1-griep golf wordt gebruikt als een varkens griep-pandemie door de farmaceutische industrie voor de marketing”.

De bestaande mechanismen om te zorgen voor de onafhankelijkheid van de beslissingen van het vast Comité inzake de vaccinatie (STIKO), in het bijzonder met betrekking tot de bekendmaking van belangenconflicten, worden geacht niet voldoende. Het is verder de kritiek dat volgens de regels van de procedure van de STIKO zal niet openbaar worden gemaakt van de protocollen van de vergaderingen en beslissingen, maar ook hun motiveringen, in principe.

Sinds augustus 2008, de leden van de STIKO na jaren Duwen, ook door Transparantie Duitsland hebben geplaatst, hun potentiële belangenconflicten op de Website van de STIKO open. Dit is een eerste stap om te erkennen waarde. De actuele cijfers van Maart 2009 blijkt dat de meerderheid van de momenteel 16 leden van het meer of minder intensieve contacten, met inbegrip van betaald werk, hebben de belangrijkste fabrikanten van vaccins. Verder is gevonden dat sommige van de STIKO-engage-leden om te Vaccineren voor het “Forum”, die, op zijn beurt, financiële ondersteuning, waaronder het bedrijf Sanofi-Pasteur-MSD (SPMSD). De Website van het Forum “Zaaien” is niet een verwijzing naar de financiële omvang van deze ondersteuning.

Door een hoog niveau van onveiligheid bij de bevolking, en ook in de medische Beroepsgroep over de noodzaak en de risico ‘ s van een vaccinatie, is te vertrouwen op een professionele en onafhankelijke advies van specialisten is van essentieel belang. Dit moet gebeuren door middel van volledige openheid en het vermijden van enige indruk van de invloed van de farmaceutische industrie. Ook de Federale overheid heeft gefaald om de beslissing te maken op basis van hun deskundigen voor de wetenschappelijke Publiek in een begrijpelijk en transparant zijn.

De goedkeuring van het vaccin werd uitgevoerd door de Europese goedkeuring autoriteit (EMEA), het werk van Transparency international waargenomen sinds jaar en is zeer kritisch. Zowel de positie van de EMEA, onder het Directoraat-Generaal voor economische en niet onder het Directoraat-Generaal gezondheid en consumentenbescherming (DG Sanco) van de Europese Commissie, evenals hun financiering tot bijna twee derde van de farmaceutische industrie als zeer problematisch beschouwd, vooral omdat een Herziening van de goedkeuring van documenten door externe wetenschappers is, in principe, alleen na de succesvolle registratie.

Voor meer informatie over de feiten van de zaak volgens Transparantie:

1. Op 1. In mei 2009, beschreven door Professor Sir Roy Anderson als adviseur voor de Britse regering, de rector van het Imperial College in Londen en lid van de Wetenschappelijke Raad van Advies voor Noodgevallen (SAGE) in een radio-interview, de gevallen van de mexicaanse griep een pandemie. De Online editie van de Daily Mail van 27. Juli 2009, werd vastgesteld dat de overheid de Adviseur voor een jaar, met een salaris van 135.000 euro in het Betalen van het bedrijf GlaxoSmithKline (GSK). De voorraad van dit vaccin fabrikant zijn onmiddellijk verhoogd na het uitroepen van de mexicaanse griep pandemie”.

2. 11. Juni 2009 Mevrouw Chan, Directeur-Generaal van de world health organization in Genève, zei dat de mexicaanse griep-pandemie en de aanleiding voor de nodige Maatregelen in alle lidstaten van de WHO.

Mevrouw Chan van de relatie met de farmaceutische industrie is niet zonder controverse, sinds 2007, worden ze bekritiseerd reeds op het moment van aantreden van de regering van Thailand voor het verlenen van verplichte licenties voor goedkope AIDS-budget (Bangkok Post, 2. Februari 2007.

3. De Federale regering en hun adviseurs ter ondersteuning van de houding van de WIE -, wat-ze zijn na de pandemie-Verklaring verplicht. De door u bestelde 50 miljoen doses van het vaccin met GlaxoSmithKline in de waarde van 700 miljoen EUR, te worden verzekerd door de bijdragen van de wettelijke gezondheid en door de belastingbetaler. Noch STIKO, noch de Federale regering hebben, maar het publiek geïnformeerd dat het H1N1-om een bekend Virus, dat was al geïntroduceerd in de jaren 1970 in de Verenigde Staten als een zogenaamde Aziatische mexicaanse griep van Vietnam soldaten.

Als het Virus zich snel verspreiden, gevaccineerd veertig miljoen AMERIKAANSE burgers tot 1976. De vaccinatie werd stopgezet, omdat de infectie met het Virus is meestal zo mild en zonder complicaties, die de zeldzame complicaties van het vaccin, zoals het Guillain-Barré syndroom, een ernstige golven (Washington Times, 27 Maart. April 2009).

4. Deze goedaardige loop van de virus infectie in Duitsland zo ver. Te verwachten, terwijl in een normale griep seizoen in Duitsland, met ongeveer 10.000 sterfgevallen, 50 sterfgevallen per dag, dus ver geen dodelijke progressies document.

5. De toelating van het vaccin wordt uitgevoerd door de Europese goedkeuring autoriteit (EMEA), de werking van Transparantie Duitsland heeft onlangs beschreef in zijn “spotlight” (nr 43, April 2009, focus Europa, blz. 11). Het nu in Europa, bereid, niet eerder klinisch bewezen zogenaamde ‘Mock-up’ vaccin is niet alleen vanwege de inhoud van onvoldoende geprobeerd en getest Impfverstärkern (hulpstoffen) te onthouden van de gelegenheid, maar ook met name in de toepassing voor kinderen en Zwangere vrouwen, omdat het de nu verouderde kwik-bevattende conserveermiddel Thiomersal. Daarom Bespotten zijn niet toegestaan “up” vaccins in de Verenigde Staten in epidemische gevallen. In Europa, maar zelfs een Eilzulassung wordt verstrekt in het geval van een pandemie, de EMEA, na het klinisch onderzoek binnen een week (Committee for Proprietary Medical products (CPMP), EMEA/CPMP/VEG/4986/03, Londen, April 2004). (Transparency International: ra)

[Bron: compliancemagazin.de]

Geef een reactie