Mexicaanse griep vaccinatie: Een test van de patiënt grijpt

Is er nu een sprong: De Diplom-Kaufmann Axel Sch. (40). Hij beweert: “De vaccinatie heeft mij ziek – de Test is onverantwoord.” Een paar uur na de vaccinatie op 10. Augustus gaf hem het zweet stond op zijn voorhoofd. “Ik voelde me verslagen. Op de derde dag, mijn nieren en mijn hoofd deed pijn en kreeg ik koorts. Dan had ik een hoesten fit – en de wastafel was plotseling rood. Het was bloed!”…

Meer en meer vaak, de kritiek van Het Paul-Ehrlich-Instituut wijst erop dat de bijwerkingen zijn te verwachten dan in een normale griep vaccinatie. De beroepsvereniging van kind en jeugd van de artsen spreekt van “een eventueel verhoogd aantal onbekende bijwerkingen.”

Britse onderzoekers waarschuwen tegen de aandoening van de hersenen, het Guillain-Barré syndroom. U kunt verwijzen naar een vaccinatiecampagne in de VS in 1976 een soortgelijke mexicaanse griep Virus, als gevolg waarvan 25 mensen overleden.

Waarschijnlijk de reden waarom de VS is het testen, blijkbaar de enige vaccins zonder de zogenaamde Immuunsysteem boosters. Dit leidde tot een sterkere bijwerkingen, zegt studie hoofd Frank von Sonnenburg. “De versterker om meer te produceren antistoffen, de immuun reactie van het lichaam is groter.” Nieren pijn en bloederige hoest als in het geval van de proefpersonen Axel Sch. echter, niet worden verwacht dat met deze versterker. “We maken een schone studie.” BRON

Brieven aan de redactie is op de originele pagina:

Criticus (anoniem):

Hoe snel incidenten zijn vergeten. Het onderzoek kan worden schoon, maar wie herinnert zich nog het jaar van 2004, Chiron (nu onderdeel van Novartis AG) moest vernietigen van miljoenen doses van het griepvaccin, Fluvirin, als gevolg van bacteriële besmetting. Alleen een gelukkig toeval, het is dankzij dat hebben we niet geleden in de februari 2009 Kernsmelting, Baxter geleverd met HPAI H5N1 besmette vaccin in verschillende laboratoria in Europa, voor test doeleinden. Wie garandeert dat in de haast van de vaccins zijn voor echt deze keer, oké?

Dokter Andreas M. Ploch:

Als een arts in principe ben ik Impfbefürworter, maar met de vaccinatie tegen de Nieuwe griep, ik heb mijn problemen.

1. Als het vaccin is om echt te komen tot het einde van September op de markt, hij kan niet voldoende getest.

2. De zogenaamde mexicaanse griep in Duitsland om te laten zien een steeds zwakkere in de loop van. De zaken waren niet de griep, die sterker is dan de momenteel overheersende “Zomer”, gevaarlijke bochten zijn er in Duitsland zeldzaam, de doden zijn niet opgenomen, God zij dank, in weerwil van meer dan 10000 gedocumenteerd en waarschijnlijk 100000er van niet-gedocumenteerde gevallen. In tegenstelling tot een paar duizend mensen sterven elk jaar, echter, de gebruikelijke Influenza.

Dus, ik moet zeggen dat de Voordeel-risicoverhouding van de vaccinatie tegen de Nieuwe griep is duidelijk ten koste van het risico. Dus, ik ga bloot mijn gezonde patiënten, mijn familie en mij in deze niet te overzien risico. Ik bel voor een uitgebreide Gebruik, verdere studies met betrekking tot, en de risico ‘ s van deze vaccinatie. Wij Artsen moeten laten ons niet de lakei van hysterische politici en de media.

[Bron: propagandaschock.blogspot.com]

Geef een reactie