Monsanto – Met gif en genen

Een alarmerende documentaire over de controversiële activiteiten van de wereldwijd actieve biotechbedrijf Monsanto!

Monsanto heeft een hoop geld. Een hoop geld uit transacties met Agent Orange, PCB ‘ s, of Gen-plant. Om succesvol te zijn, de reus in de Agro-sector is, daarom, omdat hij de beste relaties met de overheid, druk uitoefenen of opinie wordt gemanipuleerd om zijn producten op de markt.

Monsanto schandaal verhaal is lang: Zo is Robin ’s Film toont aan dat Monsanto voor decennia, de hoge toxische effect van PCB’ s, één van de grootste milieuproblemen van gifstoffen, wist dat. De verkoper kreeg de instructie om stil te houden over het. In diskrediet brengt het bedrijf was ook te wijten aan de verkoop van het groeihormoon rBGH. In Europa en Canada, ze zijn verboden: risico ‘ s voor consumenten, de melk van behandelde koeien te drinken, kon niet worden uitgesloten.

In de VS, Monsanto geprobeerd te dwingen zuivelfabrieken naar de rechter, voor het adverteren van het label rBGH-gratis. In feite, 90 procent van alle wereldwijd in de tropen gekweekt afkomstig Gen-gewassen van Monsanto. Op de octrooien, de groep heeft gezorgd voor vergaande rechten van toegang tot de productie van ons voedsel: De oogst is niet de boer alleen. Over de exclusieve gebruiksrechten voor de groep kan bepalen wie koopt wat, en tegen welke prijzen. Want zelfs de oogst verwerkt, zodat het eindproduct is opgenomen in de aanspraak op octrooi.

Deze wereldwijd opererende onderneming is het nastreven van een adembenemend doel: het brengen van de wereldwijde landbouw volledig onder zijn controle, aldus Ulrike Brendel, genetische engineering expert bij Greenpeace. In Monsanto ‘ s aanval strategieën zoals tandwielen samen: het beïnvloeden van beleid en wetenschap, het opkopen van concurrerende bedrijven, een agressieve overname van de patenten, de controle van de boeren en hun acceptatie van de vervuiling van ons voedsel met Gen-plant

In April, het zaaien van het Gen-Maïs MON810 in Duitsland

Video link: https://youtu.be/9RQ-xqZ-0cg

Documentatie op DVD monsanto - mit gift und genenGenetische modificatie van zaden en de gevolgen van die zal worden besproken in de hele wereld. De documentatie is niet gewijd aan de rijke achtergrond, maar alleen de gevolgen, maar de oorzaken en onthult wat een enorme markt achter de rug.

Alle sporen van lood, ook de van als een onschuldig gemarkeerd, zeer giftige pesticiden, op een naam: Monsanto. De machinaties van de talloze keren aangeklaagd, Amerikaanse bedrijf in het centrum van de documentaire, genetische manipulatie is niet gedemoniseerd, in zichzelf, per se, maar op een voorbeeldige manier is gewijd aan een zeer raadselachtige strategieën van de groep.

Door de verkoop van genetisch gemodificeerde zaden, de groep automatisch bereikt, afhankelijk van de klant, omdat de genetisch gemodificeerde planten kunnen alleen worden veroorzaakt door een gewasbeschermingsmiddel behandeld, die het bedrijf produceert. Ook de contractuele verplichtingen die verhinderen dat consumenten gebruik maken van hun eigen oogst als zaad, een verklaring voor een derde of verlies van Inkomsten beweren, zijn meer dan twijfelachtig.

Door middel van Interviews en documentaire beelden van over de hele wereld, bood het publiek een volledig beeld van de onmetelijk catastrofale omvang van de economische acties van de grote groep. Als een manier van onderzoek is, altijd een Apple-computer wordt weergegeven, wordt de ergoogelt de informatie van de bijdrage, die is minder smaakvol, maar door de Gemedieerde draaglijk.

DVD in de KOPP-Verlag, of beschikbaar op AMAZON

Meer boeken en films over het onderwerp van Monsanto en GMO

Geef een reactie