Nano-deeltjes in vaccins: Het RKI ligt!

Bron: Nieuwsbrief van de klein-klein-verlag 17.9.2009

Een betrokken burger van Keulen, heeft ingediend bij de RKI via E-Mail, de Nano-in-vaccins-out van de vraag.

Hier is het antwoord:

Datum: Tue, 15 Sep 2009 16:57:38 +0200 Van: griep Info; [email protected] Aan: X Y, xy@onopgeloste onderwerp: AW: Dr. Bärbel Kurth, aanvraag van Nano-deeltjes

Geachte Mevrouw Y,

dank u voor uw aanvraag tot en met het Robert Koch-Instituut. Onze kennis, zijn opgenomen in de Vaccinatie tegen de Nieuwe griep, geen nano-deeltjes. Op uw vraag van veiligheid en drug-versterker van de pandemie-vaccin, maken wij voor u, echter, dat het oordeel van de bevoegde Paul-Ehrlich Instituut (toelating van vaccins):

Om uw vragen te beantwoorden, kunnen wij u verwijzen naar de Faq ‘ s op de website van het Robert Koch Instituut. Deze kunt u vinden onder de volgende Link: .

Individuele vaccinatie advies voor burgers kunnen het zich niet veroorloven het Robert Koch-Instituut, helaas. Hier, uw huis moet in staat zijn om te helpen de arts of de Afdeling gezondheid. De duitse Groene kruis is het leveren van een telefonisch consult te Vaccineren, elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur Tel.: 06421 – 293 188. In het geval van zeer specifieke vragen, kunt u contact opnemen met een arts op de vaccinaties aan het Robert Koch Instituut (alleen) voor Artsen, die over het hek op afstand (telefoon 030-18754-0).

Wij hopen u geholpen. Met vriendelijke Groeten, namens Melanie Schuster druk, Robert Koch Instituut, centrum

Het Robert Koch-Instituut is een Federale Instituut binnen de portefeuille van het Federaal Ministerie van volksgezondheid

De volgende dag, dezelfde burger kreeg de volgende e-mail:

– Origineel bericht – date: Wed, 16 Sep 2009 16:49:17 +0200 Van: [email protected] Tot: xy@onopgeloste onderwerp: Nano-deeltjes, zoals vaccin inhoud

Geachte Mevrouw Y, mijn assistent, Mevrouw breder Horst, vroeg mij om te reageren op u in de bovenstaande zaak.

Als gevolg aan uw verzoek heb ik contact gemaakt met de fabrikanten van vaccins. In veel van de vaccins producten van geïnactiveerd virus) hebben altijd al structuren (bijvoorbeeld, een gat in de orde van 100 nanometer. Voor decennia, de vaccins worden gevaccineerd met succes van dergelijke structuren. Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen zijn dat dergelijke structuren voor de onderwerpen kunnen vertegenwoordigen een speciale gevaren.

Onder de nano-deeltjes deeltjes in de grootte van 1 tot 100 nm. De nano-deeltjes technologie bezighoudt met de productie van dergelijke deeltjes, die vervolgens toegewezen aan een specifieke functie. Deze technologie speelt in de productie van vaccins.

Je bedoeld Influenza-vaccin tegen de mexicaanse griep” omvat structuren van de orde van 100 nanometer. Dit is te wijten aan de hierboven genoemde splitsing producten van de geïnactiveerde influenza virus en een deel van een vaccin booster. In uw e-Mail wordt u zeer, omdat van deze vaccinatie niet bezorgd over hun gezondheid. Ik denk dat deze zorg nodig is. De Impfverstärker zijn niet onbekend, en voor jaren mensen zijn geënt zonder dat het kwam tot ernstige complicaties.

Ik moet in staat zijn om uw bezorgdheid, niet verdwijnen, ik ben tot uw beschikking voor verdere vragen.

Met vriendelijke Groeten, namens

Dr. med. Klaus-Peter Brenner

Stad van Keulen – De burgemeester van het Ministerie van gezondheid, infectieziekten en milieu-hygiëne Aachener Straße 220

50931 Keulen

Telefoon: 0221-221-24648 Fax: 0221-221-23553 E-Mail: [email protected] Internet: www.stadt-koeln.de

Dr. Brenner overgedragen aan de Robert Koch-wat-Instituut (RKI) en de vaccins-waardoor Paul om Oneerlijk te zijn-Institut (PEI) – in de naam van de burgemeester van Keulen – de drie meest liggen.

Echter, hij ligt ook wanneer hij beweert, tot nu Toe is er geen enkele aanwijzing dat dergelijke structuren voor de onderwerpen kunnen vertegenwoordigen een speciale gevaren.

Hier is er geen enkel bewijs, maar een bewijs.

Gisteren, het vaccin begonnen met experimenten met nanodeeltjes bij zwangere vrouwen. Niemand vertelt je dat er in de vaccins, Nano-deeltjes, die door het lichaam en groeit het kind heel snel en alle cellen die je maakt, te vernietigen.

De schade aan het erfdeel, in het bijzonder op de tweede genoom in de vs, in de mitochondriën, worden verborgen. Uncle Sam heeft zijn reden, dat deze Hulpstoffen zijn verboden in de verenigde staten in het pandemie-vaccin.

De vermeende veiligheid van nieuwe Hulpstoffen in de Nano-deeltjes Vorm is geëvalueerd in een open, niet-gecontroleerde klinische studies. .. en worden uitgevoerd met een minimum van 50 oudere personen in de leeftijd van meer dan 65 jaar. De evaluatie van de veiligheid in de eerste 3 dagen na vaccinatie. (uit de reclame voor de eerste wirkverstärkten griep vaccin, www.influenza.de).

Zelfs de DIE heeft toegegeven dat er geen (openbare) studies over de veiligheid van deze Nano-deeltjes (MF59, AS03, enz.) in de vaccins.

Als in en met de Kinderen bedrogen, te worden uitgesloten, bijvoorbeeld mensen met een vaccin schade van de studies, de meeste van de studies in de derde wereld, enz., we hebben beschreven in ons Info-9 Vaccineren en tegen je liegen.

Als Angela Merkel en Ulla Schmidt, en de dienstplichtigen STIKO op RKI om te gaan voor een jaar met de dodelijke vaccin schade cover-up van deze, ik heb beschreven op de Rosenheim-Video.

Mijn tip in termen van GG, 20.4 (weerstand):

Met Nano, krijgt u elke criminele klein! De minister heeft beweerd dat u kunt cum: In de trant van Angie, in de geest, dan gaat het sneller!

In deze zin!

Dr. Stefan Lanka voor de klein-klein-Team

P. S.: Hier is een Link naar een Tekst van Dr. rer. nat. Brunhilde Schweiger, door een voorvechtster jaar geleden, de MF59 alleen voor oudere mensen. Dr. Schweiger, Hoofd van de Nationale referentie-Instituut voor Influenza is stil aanhoudend te vragen van de detectie van Influenza virussen en de herkomst van de afbeelding, die u op uw website een Influenza Virus.

Geef een reactie