Nano-technologie en vaccins – een perfect Koppel?

van Wahrheiten.org

Dr. Stefan Lanka, de eigenaar van de-kleine uitgeverij, heeft vermeld in een recente Nieuwsbrief over het onderwerp van bescherming tegen de zon, het onderwerp van nanodeeltjes en de echte functie van virussen. Hij schrijft:

Op 30.7.2009 heeft gewezen in de artsen krant op een studie waarin werd aangetoond dat titanium dioxide deeltjes in bescherming tegen de zon producten van invloed zijn op de ontwikkeling van de hersenen van de foetus negatief.

De auteurs letterlijk: Onze resultaten ondersteunen de bezorgdheid dat deze specifieke Nanomateriaal heeft het Potentieel om invloed zijn op de gezondheid van de mens. Het patroon van de stoornissen in de zenuwcellen van de hersenen, die geïdentificeerd zijn hetzelfde als bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer.

Normaal titanium dioxide kruimel kan worden gebruikt voor jaren in de verf en sun blocker. Gevaarlijk is het om nano-grootte, in de nanometer-range (nm = 0,000000001 Meter) verminderd stoffen, echter, zijn. Ze samenvoegen membranen door de atomaire attractie krachten met onze cel en de cellen vernietigen.

Je moet permanent vernietigen de cellen, als ze kunnen worden na de Fusie met de cel van dit niet en worden gemetaboliseerd. De geneeskunde spreekt dan van een persisterende inflammatoire respons.

Ook de cosmetica-industrie heeft geen belang, dat er sprake is van redelijke wetenschap aan dit, dus het is aan de bovengenoemde studie, geen enkele serieuze poging om te verkennen van het effect van deze deeltjes in het lichaam. Dit, terwijl iedereen weet dat de huid absorbeert popelen stoffen. De enige Serieuze, wat is gebleken is dat deze nano-schede-deeltjes op de haarfollikel (Root) in het lichaam en in het geval van een micro-letsel dieper in de huid doordringen.

Als u wist nu, wat is de bescherming tegen de zon is onschadelijk, u kon besteden de zomer. Gelukkig, regen op komst is, maar dit jaar, altijd op tijd, voordat de zon zusticht. Lanka, maar een concrete aanbeveling:

De enige mij bekend onschuldig, en tegelijkertijd rustgevende bescherming tegen de zon producten (biologische!) Jojoba-Olie. Het is de beschermingsfactor van 4, dat is voldoende als je wennen aan de huid en het lichaam langzaam aan het zonlicht. Man/vrouw/Baby stoppen, niet in de brandende zon.

Maar nu wordt het echt interessant, als Dr. Lanka legt in korte woorden hoe het werkt met het virus en de Vaccinatie is in werkelijkheid:

Het bewijs dat nano-deeltjes te vernietigen cellen, die door de Vaccinateurs. Hoe kan iedereen beoordelen, zelfs in een isolement niet een wetenschapper, een pathogene Virus in het lichaam gezien en gefotografeerd, het Geïsoleerde Virus wordt vervolgens opnieuw gefotografeerd, de onderdelen, biochemisch gekarakteriseerd, en die wordt vervolgens gepubliceerd. Het bewijs dat we hebben gemaakt voor de afgelopen 14 jaar, zie www.klein-klein-media.de en in gepubliceerd en geannoteerd het onderstaande Formulier www.klein-klein-verlag.de.

Wat wordt aangeduid als een reactie op infectie of op het vaccin, zoals antilichamen, dat is de reden waarom er geen anti-lichaam, want het geeft het lichaam. In werkelijkheid, de eiwitten, de zogenaamde globulinen, wat gevormd kan worden en de hoeveelheid gemeten, de stof, de gaten in de cellen en weefsels re-seal.

De toevoegingen in het vaccin weefsel scheuren gaten in de cel, ofwel, cel vernietiging, waarop het lichaam reageert met een verhoogde vorming van Breuken in om te herstellen van de schade is, worden de gaten in het weefsel te dichten. Deze bolletjes vorming van de vordering, de arts, daarna als de immuunrespons en de globulinen zelfs als de vermeende anti-lichaam.

Het is meer breuken worden gevormd – de Vaccinateurs spreken van een hoge Titer – de meer cellen permanent vernietigd. De stoffen en vooral de energie die moet worden gebruikt voor dit doel, door een gebrek in het lichaam, wat leidt tot een snellere veroudering, ziekte en dood, en vooral tot een verminderde denken prestaties.

Gaten in de hersenen

De gaten zijn geript door chemisch onstabiele stoffen in de cellen van aluminium hydroxide, dat was eerder opgenomen in bijna alle vaccins. Deze aluminium hydroxide aanvallen, net als alle giftige stoffen die, bij voorkeur, de zenuwen en de hersenen, omdat de zenuwcellen te maken veruit de grootste onder druk in het interieur, zodat zo veel mogelijk energie.

In dit verband heb ik gewezen in onze boeken en tal van artikelen in de twee maanden het tijdschrift het LEVEN MET een TOEKOMST. Dit verklaart waarom heel veel van de gifstoffen verplaatsen langs de paden van de oplopende zenuw naar de hersenen, en de Verschuiving (de Hamer ‘ s Relais) worden afgezet, er zijn gaten scheuren (ziekte van Alzheimer), en dus de Genezing van de ziekte.

De nieuwe vaccins, zoals, bijvoorbeeld, het baarmoederhalskanker-vaccin en vooral de pandemische vaccins buiten de Verenigde Staten, bevat nano-deeltjes, zoals zogenoemde adjuvantia, ook wel bekend als drug-in versterker, zonder een vaccin, geen visuele of meetbaar effect zou kunnen ontvouwen. Het beetje van het eiwit van kippen, of in cel culturen in het vaccin, tegen beter weten, er wordt beweerd dat het afkomstig is van virussen, afgebroken in het lichaam, geen cellen, en veroorzaakt geen verhoogd globuline productie.

In het kort: De kunstmatige productie van de zogenaamde antilichamen (breuken) dumbed de mensen – dumbed down om de NANO-zonnebrandcrème mensen, vergelijkbaar met de NANO-pandemie-vaccin?

Je kon brengen vaccins door de toevoeging van nanodeeltjes naar een hogere of zelfs een effectiviteit?

Nano-deeltjes in de Pandemie-vaccins

Uit het bovenstaande wordt duidelijk waarom de werkzame stof versterkers zijn opgenomen in de vaccins schadelijk voor mensen en om de dood van mensen tolereren of zelfs wilt.

Dr. Pfleiderer, van de nationale vaccin goedkeuring Instituut (PEI) is dus erg enthousiast (zie de Tekst van de volgende verbinding), en hetzelfde als veel van deze Nano-Wirkverstärkern in de pandemische vaccins bevatten. Hij hoopt dat de geplande pandemie, de tegenstanders met uit te roeien, zodat hij nu voelt veilig om te onthullen dat in de VS de vaccins ZONDER Adjuvans zijn opgenomen.

Als u weet dat de VS epidemie autoriteit CDC is een Afdeling van het Pentagon, dan begrijpt dat de geplande pandemie aan een niet-verklaarde oorlog van de VS tegen de menselijkheid, de militaire beschermt de eigen bevolking in de Verenigde Staten.

Zelfs als de Artsen krant vertelt in dit artikel dat Europa de verenigde staten vooraf in de vaccin-ontwikkeling – we weten echt, of is er een wetenschappelijke voordeel of een puur propaganda rechtvaardiging? Misschien is het ONS niet “hier wil zijn, niet een leider”, maar eerder het regelen?

Wat zou de Achtergrond van de pandemie, de vaccins en Tamiflu als een totale effect? Dr. Lanka, worden de volgende idee:

Het gemeenschappelijke is dat de met de vaccinatie en behandeling, DIE speciaal zijn volwassen Baby ‘ s en Zwangere vrouwen tot de doelgroep van de NANO-oorlog. De AMERIKAANSE militair, die bepaalt dat de world health organization (WHO), het gezondheidsbeleid, en pandemische planning in alle landen, DIE de cites-in het bijzonder wat en hoe de pandemie gebeurt, exclusief en alleen voor het Pentagon (CDC) heeft nu bepaald dat het bloed bindmiddelen Tamiflu kan worden gegeven aan Baby ‘ s en Zwangere vrouwen, en de middelen hebben om te betalen voor.

De strategie is de Volgende: Tamiflu tegen spelers bijvoorbeeld Aspirine en macht door de remming van de vitale enzym Sialidase, het bloed dik, en dat leidt tot past van Benauwdheid en before, mentale verwardheid en toevallen. Het is een leugen dat het fictieve Influenza virus dragen zou het enzym Sialidase (Neuraminidase) op het oppervlak, en dat daarom het gebruik van Tamiflu nuttig zou zijn. De instemming van de bevolking over het aanschaffen en innemen van dit chemotherapeuticum is verkregen.

Sommige van de mensen die zijn behandeld met Tamiflu (twee Zwangere vrouwen werden gedood; wij gerapporteerd over deze in het LEVEN MET een TOEKOMST NR. 4/2009) waren neurologische aandoeningen als gevolg van een gebrek aan zuurstof, die onmiddellijk, als een gevolg van de CDC uitgevonden A/H1N1-Virus aardbeving was. Dat is de reden waarom de AMERIKAANSE militaire tarieven voor het snelle gebruik van antivirale geneesmiddelen.

Als nu, in de herfst, miljoenen mensen zijn ingeënt, zoals sommige critici zeggen dat is al te laat, dan Boosters massa optreden als gevolg van de NANO-neurologische stoornissen, die vervolgens worden uitgevoerd als de gevolgen van het H1N1-Virus. De bevolking begint dan te slikken om de massa Tamiflu en verstikking. De Verenigde Staten had gewonnen, de oorlog en kunnen helpen bij het verbergen van de daling van hun economie en het financiële systeem en sterker uit de crisis.

Binnen de eerste paar weken, zoals in alle van de pandemie plannen, het komen tot de ineenstorting van de openbare orde. Gas, water, elektriciteit en de levering van de bevolking met voedsel zou instorten. Om dit te voorkomen, schrijven we deze Nieuwsbrief.

Prachtig Uitzicht! Zo ver is, hebben veel van de crisis, de profeten sprak er altijd over van het Pensioen ten aanzien van een financiële Crash en de rampzalige gevolgen. Dit is de puinhoop griep-aspect, is er nu echter een volledig nieuwe verklaring van de reden waarom een dergelijke Voorziening is nuttig en belangrijk.

Wat is het bevorderen van rond de us – er zijn waarschijnlijk slechts een paar weken tot maanden – dat zal niet leuk zijn. In het ergste geval, al deze rampen gebeurt bijna op dezelfde tijd.

Belangrijk leugens, onzin is het niet, in ieder geval, gelooft u dat dit virus. Het lijkt er inderdaad op uit onze semi-geschoolde oogpunt, aangezien er sprake kan zijn van virussen en hun effect, maar het ziet er gewoon zo. De school van de geneeskunde nodig om deze Gedachten te onderhouden, aanzienlijk meer dan alleen dit ene idee. Tal van andere hypothesen nodig zijn, dus dat alles klinkt logisch.

Denk maar aan de zogenaamde “immuunsysteem”, wat is er in de Vorm. Kunt u uitleggen wat het toch, niet een arts die talloze modellen die elkaar ondersteunen, maar een algemene, samenhangende, plausibele en reproduceerbaar is, is begrijpelijk model kunt u niet verzenden.

Dus, zoals altijd: niet te geloven in Iets, maar zelf denken, zelf-controle en zelf-handelen.

Geef een reactie