Nano-deeltjes in de mexicaanse griep-vaccin

De uitvoering van de mexicaanse griep pandemie in de context van de pandemische planning verloopt. De schijnbare Chaos op de financiering alleen is om af te leiden van de functie van belangrijke kwesties. Als er geen problemen zijn die moeten er vragen beantwoord worden en zullen niet worden beantwoord.

Deze afleiding methode is voldoende en met succes getest.

De twee vaccins voor Duitsland bevat Nano-deeltjes, zoals zogenoemde Adjuvantia, die, echter, is onttrokken, alle van het jaar. Nanodeeltjes zijn kleine deeltjes, veel kleiner dan de asbest deeltjes. Nano-deeltjes, de cellen vernietigen van binnen.

Onlangs, twee studies uit Japan en China verschenen om aan te tonen dat Nano-deeltjes van de zenuwen, vernietigen de cellen, en, heel snel, de longen worden vernietigd, wanneer deze kleine deeltjes.

Een website voor Artsen die de nano-deeltjes van toepassing CUTE LITTLE KILLER.

 

Er zijn twee aspecten te zien:

  • Aan de ene kant, de persoon die wordt geproduceerd als gevolg.
  • Aan de andere kant, de injectie-gevormde kosten-van-ziekten ten nadele van het Algemene publiek.

Let ook op dat de Nano-deeltjes destroyer gaan en onomkeerbaar is, in ons erfdeel, in het bijzonder in onze tweede genoom in de mitochondriën. In dit verband, je kunt niet zeggen dat Nano-deeltjes in de vaccins voor mensen die niet gevaccineerd kan worden. Het is ook gezien dat de Nano-vaccinatie massa van schade zal worden gegenereerd, die zullen worden uitgegeven als het werk van de beweerde Influenza virus.

In deze paniek in een massa van Tamiflu moet worden genomen, waardoor Verstikking op de grond.

De openbare orde te storten over deze procedure. De gezondheid van de autoriteiten beweren echter, dat de vaccinatie is gegeven in het belang van de openbare orde in elkaar stort.

Een belangrijke vraag in het geval van de aangekochte vaccins tegen de vermeende mexicaanse griep is het de vraag of de vaccins, Nano-deeltjes opgenomen.

 

Onder www.staatsbürger-online.de hier, fase II, Nano in het vaccin. Wat te doen? Wat te doen!, wij geven u als bijlage aan een formulering van een voorstel, zoals helderheid, in plaats van in de toekomst te voorkomen ziekte kosten bij uw zorgverzekeraar.

Deze vraag kan worden verzonden naar de instanties van volksgezondheid, de leden van het Parlement in het Federale, staats-en lokaal niveau.

Die zorgt niet van vroeg genoeg, moet niet verbaasd over zijn, en in het bijzonder, kan niet klagen over het feit dat hij altijd heeft meer te werken, en dat de kosten van vermijdbare ziekten stijgt meer en meer.

Door Houvast heeft zelden reden wordt door rationeel om te Doen.

We hebben nog enkele dagen de tijd om de vraag van de Nano-deeltjes in de vaccins en te duwen voor een correct en duidelijk antwoord.

Als het te laat is, dan is het te laat.

Voor een beter begrip van de invloed van de Nano-deeltjes, publiceer ik hier een uittreksel uit het artikel van Dr. Stefan Lanka van onze nieuwe editie van LEVEN MET een TOEKOMST, nr. 5/2009, die net is verschenen:

Nanu NANO? Onze serie Gezond door te Begrijpen.

Nano-deeltjes zijn zo klein dat ze door hun atomaire krachten van aantrekking zijn heel andere eigenschappen dan hun normale grootte bereik en, derhalve, in de technologie en chemie van de meest fantastische nieuwe mogelijkheden. Sinds de asbest schandaal, aan de andere kant is bekend dat deze deeltjes in het Miljoenste deel van een Meter door hun enorme kracht van aantrekking, alle soorten cellen door de gaten en vernietigen van dat waarmee ze in contact komen.

Eenmaal in het lichaam ze migreren doorgedrongen, schade aan, vernietiging van de cellen die u aan, altijd op de plaatsen met de hoogste materiaal-en energie-eisen. Het zijn uiteindelijk, het zenuwstelsel en de hersenen. Op je weg daar, je laat de zogenaamde niet-specifieke ontstekingsreacties, d.w.z. constante vernietiging van de cellen en het lichaam probeert dit weer.

Dit leidt tot verharding van de organen aangetast, omdat het de stofwisseling en het functioneren van de ook aangevallen fibroblasten ontspoord. De fibroblasten vormen de basis stof, een Matrix waarin alle cellen zijn ingesloten. Een functionele Matrix is een voorwaarde voor een goed functionerende stofwisseling. Het geneesmiddel heet deze vergiftiging fenomeen fibrosis. Een Resultaat Van: Orgaan Falen.

Het lichaam, het is mogelijk om te binden een deel van de nano-deeltjes op hun weg naar de hersenen. Deze ontsteking-verwant weefsel neoplasma, die werd gediagnosticeerd als een kanker, om schade te berokkenen aan mensen sneller en te doden, worden verwezen naar de geneeskunde als vreemd-lichaam granulomen.

De Nano-deeltjes op te lossen van de zenuw-paden en scheuren in de hersenen, de Verschuiving van de oplopende en aflopende zenuwen van de gaten. De gevolgen van vermoeidheid, concentratie -, slaap-en ademhalingsstoornissen tot verlamming, Verstikking, MS, Parkinson, Alzheimer, enz.. ze zijn nu beweert, tegen beter weten dan door de fictieve H1N1-Virus de oorzaak is.

Het Federale Ministerie van onderwijs en onderzoek voor de financiering van de opzettelijke misleiding van de burgers over de gevaren van Nano-deeltjes-betaald contract killer, dus ontkennen ze de naam van het project nano verzorging van deze relaties, met uitzondering van, zelfs in hun zelf-presentatie op het Internet onderzoek te doen dit uitdrukkelijk. De anonieme wereld van de gemeenschap van wetenschappers zijn niet beweren, daarom, dat Nano-deeltjes zijn gevaarlijk, omdat er geen onderzoek zou hebben uitgewezen dat.

Nu vanaf eind September in Duitsland vrijwillig, volgens het persbericht – 25%, 50% of 80% van de geïmplanteerde duitse, twee keer met een interval van drie weken, een enorme hoeveelheid van Nano-deeltjes, onder het mom van een Influenza vaccinatie. Dit leidt tot duizenden tot honderdduizenden doden, die nu wordt voorzien, omdat, ten eerste bij Astma, de Zieken, zwangere, enz. worden gevaccineerd en is eventuele schade onmiddellijk aan het bloed bindmiddelen Tamiflu is gegeven, bij voorkeur bij Zwangere vrouwen en Baby ‘ s.

De schade worden geclaimd als een Virus, waarvan alle Betrokken kan worden bewezen niet te weten dat het niet bestaat, want er is een bijbehorende wetenschappelijke publicatie. Zou de Impfern deze Nano-Cocktail in de ader van de injectie, het recht van verzet volgens de grondwet voor de bondsrepubliek Duitsland, artikel 20, Para. 4 elk duits is toegestaan, zij zouden sterven in een paar Minuten, waarmee de pandemie zou worden onmiddellijk naar het einde.

In ons boek, de vogelgriep en in verschillende E-Mail nieuwsbrieven (zie www.staatsbürger-online.de), hebben we aangetoond dat de theorie van de Infectie en de grieppandemie is een niet-verklaarde oorlog van de verenigde staten en in de Verenigde Staten in de pandemische vaccins dus geen giftige stoffen zijn opgenomen, die trekt meteen in het oog Obama. Zie ook de output van LmZ nr. 4/2009, we hebben aangevochten omdat het belang van ons Forum.

Obama werd gebouwd door de machtigste Bank ter wereld, beweerde dat Goldman Sachs als Voorzitter en gefinancierd. De voormalige baas van Goldman Sachs, Henry Paulsen, werd gecontroleerd in 2008, de Minister van Financiën van de VS, en veroorzaakt door de gerichte ineenstorting van Lehman Brothers, in afwachting van een financiële crisis naar de volgende dag, een belasting-gefinancierd redding voor de lancering van een pakket van 85 miljard dollar, waarvan ten minste $ 13 miljard euro rechtstreeks naar Goldman Sachs.

In 2008, Goldman Sachs betaalde slechts $ 2 miljard nettowinst, maar $ 13 miljard aan BONUSSEN (niet lonen!) naar de dichtstbijzijnde mensen, waaronder een groot deel van de voormalige Senior Director van Goldman Sachs, Philip D. Murphy, de beste promotor, vriend en buurman van de AIDS-Propagandist Jon Bon Jovi. Murphy is nu, ook al heeft Obama publiekelijk fulmineerde tegen de bonussen ontvangen bankiers die geld regeert de wereld – net op tijd voor het begin van de Nano-oorlog van de Verenigde Staten, de Ambassadeur van de verenigde staten voor Duitsland. Hij is de Chaos, de uitvoering van de beëindiging van de financiële crisis door de pandemie in Totaal 3. Wereldoorlog), en de geplande start van het rente-op-rente-spiraal coördineren. Duitsland is niet Niemand, en zijn bij uitstek geschikt om te beginnen wereldoorlogen. Zie de bijdrage van Christoph Hannemann ‘ op pagina 5.

Obama toegepast voor de Post van de Nano-strijder van de Voorzitter smalle muur in een editorial voor de AMERIKAANSE grieppandemie in de New York Times van 6.6.2005 (online, op het Internet). Hij klopt dus veel op de Bush dat het pijn doet elke fatsoenlijke mensen, dus u kunt er braggart met een dergelijke goedkope aantal Voorzitter.

Vragen over Nano? Nou, Obama, nee!

[Bron: Karl Krafeld & Dr. Stefan Lanka, Nieuwsbrief, klein-klein-verlag 2.9.2009]

Geef een reactie