Sterilisatie van de bevolking door het drinken van water

Het Plan van Obama ‘ s science adviseurs voor de sterilisatie van de bevolking door het drinken van water is al aan de gang.

In de rivieren en meren gevonden anti androgenen mannen vervrouwelijken en het verminderen van de productie van zaadcellen

Paul Joseph Watson Gevangenis Planet.com

holdren_2Massa sterilisatie van de bevolking door middel van gedwongen medicatie via de watervoorziening, zoals voorgesteld door de AMERIKAANSE President Obama ’s toonaangevende science Advisor, in zijn boek’ Ecoscience, 1977, zijn al in uitvoering, terwijl in de wereld, de productie van zaadcellen afneemt en sekse-veranderende chemische stoffen in onze rivieren en meren gif. Zoals we al besproken op zaterdag, 01. Augustus had gewezen, was in het voordeel van John P. Holdren abortussen, alleen een globale Regeling van de beperking van het gezag van de vaststelling van onwettige kinderen, alsmede de controle van het lichaam te implementeren implantaten, maar ook wel voor de “Voeg een steriliseren stof tot drinkwater en elementaire levensmiddelen”. Holdren toegevoegd dat de sterilisatie moet voldoen aan de stof een duidelijke voorwaarden, zodat alleen personen zijn getroffen, en niet van de Veestapel.

“Hij moet consequent effectief, ondanks de sterk uiteenlopende doses, de individuen, en ondanks wisselende vruchtbaarheid en gevoeligheid van individuen; het moet vrij zijn van gevaarlijke of vervelende bijwerkingen, en het kan geen invloed hebben op de leden van het andere geslacht, kinderen, oude mensen, Huisdieren of Vee”

Holdren schreef met zijn Co-auteurs Paul Ehrlich en Anne Ehrlich. Holdren merkt op dat het voorstel voor de massa sterilisatie van de populatie van mensen lijkt te worden tegen hun wil in “shock”, echter, lijkt het niet de moeite dit geweldig. De productie van zaadcellen in de wereld is gedaald sinds 1989 aan een derde in de afgelopen 50 jaar, een totaal van een half. De crash wordt steeds sterker, naarmate er meer en meer koppels moeite hebben om kinderen te hebben. In een studie van de witte Europese mannen, een reductie van 50 procent in de laatste 30 jaar. Voor Italië, een verkleining van de populatie van 22 procent in het jaar 2050. Alles van straling van mobiele telefoons, soja producten en Achterkant van vrouwelijke hormonen aangehaald als de oorzaak. Ongetwijfeld zijn deze factoren hebben bijgedragen aan de effecten, maar nieuw onderzoek heeft aangetoond dat chemische stoffen van het type van anti-androgenen aan het land steeg in het drinkwater.

“De Universiteit van Exeter is momenteel bezig met de chemici aan de Universiteit van Sussex samen om uit te vinden wat het precies in kwestie zijn chemische stoffen en daarom, om uit te vinden hoe je kunt krijgen in het afvalwater,”

het is vermeld in de studie. Anti-androgenen kunnen keren van de biologische effecten van Androgenen, de mannelijke geslachtshormonen, weefsel van het lichaam, of verzwakken. Anti-androgenen worden gegeven aan transseksuele mannen, vrouwen en om seks criminelen worden vrijgelaten uit de gevangenis van hun Libido. Deze stoffen hebben de vermannelijking tegen te gaan en het verminderen van de normale biologische kenmerken van de secretie van testosteron.

Anti-androgenen gebruikt in pesticiden in voedsel-productie, werden ook aangeduid als ‘Endocriene verstoorders’ en hebben het effect van Entmännlichung bij ratten in een te Proberen. Deze nieuw ontdekte vergiften, in combinatie met de Anti-Baby-pil en Transgender drugs hebben verweiblicht een derde van alle mannelijke vissen in de Britse rivieren; degenen die het produceren van eieren en onvruchtbaar zijn. Tientallen andere diersoorten, zoals de ijsbeer, arenden, otters en walvissen worden beïnvloed. In de wateren In de omgeving van zuiveringsinstallaties, 80 procent van de mannelijke vissen vrouwelijke eigenschappen als gevolg van deze chemische stoffen. Het is ook gevreesd dat de vogels zullen op de lange termijn aanzienlijk verminderd sinds degenen die het eten van de besmette vis. Ervaren vissers hebben al gemerkt dat een ernstige achteruitgang van de visbestanden.

“Het heeft de Potentie om zeker te zijn dat dit een effect heeft op mensen en kan een ernstig effect,”

Professor Charles Tyler van de Universiteit van Exeter, een van de meest toonaangevende experts op de effecten van Oestrogeen zei. Het is een tragische ironie dat juist die filters die nodig zijn om ter bestrijding van deze enorme bedreiging voor mens en dier, in zuiveringsinstallaties zijn geïnstalleerd vanwege de vermeende CO2-uitstoot en dus de opwarming van de aarde (de laatste camouflage voor Holdrens eugenetica-Agenda). Sinds de bijbehorende filters zijn nodig om deze te verwijderen van gifstoffen, het kan veilig worden aangenomen dat het gewoon water is voldoende filter.

[Bron: infokrieg.tv]

Geef een reactie