Water levert Geld op – Een-Film ‘van de bodem”

Van Water Maakt Geld

Voor 10 -15 jaar, een golf van privatisering van ons water steeg naar zijn voeten en rollen sindsdien door de hele wereld. De langdurige gevolgen – zoals schoon water cut-off sloppenwijken en droog kranen in Londen, de metropool van het financiële kapitaal – zijn inmiddels bekend.

Voor meer info over de Film hieronder www.watermakesmoney.com

Sinds de “New Labour”, Blair en Schröder – omdat velen voelen de gevolgen van de privatiseringen in het vlees, is het ongepast om te spreken van privatisering. Sindsdien is een leger aan Adviseurs te kloppen op financieel-vastgebonden gemeenten, en de belofte van nieuwe business modellen: de publiek-private samenwerking, Cross-border leasing, Franchising, en veel meer.

“Nee, niet privatiseren Ja”.

“We hebben alleen Uw afvalwater (en/of drinkwater) voor 30, 60 of 90 jaar. De planten blijven in gemeentelijk eigendom. En niet lezen, het 2000 pagina ‘ s van de opdrachten in het engels, dat ze niet eens hebben je nodig om te begrijpen hoe dan ook. Nee!” tinten van deze Heer.

En in waarheid, het is niet op de Werken. Dit kan een leuk extra inkomen, Ja! Wat belangrijk is, is de hoofdstad, die wordt gegenereerd door middel van leningen aan de infrastructuur “alleen”. Deze lace up van de banken structured Finance-effecten die leiden tot 1000 keer Verpakt door de virtuele financiële wereld, spoken altijd terug. Maar slechts onder één voorwaarde, en dat is in de kleine lettertjes, in het geheim, en “criminele gewapende”: al deze “oplossingen” is aansprakelijk voor de gemeente voor elk type van reductie en het falen van de terug!

Van Water, Gif

Met een generaties-schaal Voorziening voor lokale grondwater, het continue onderhoud en vernieuwing van leidingen, etc. dit alles heeft niets te doen, maar niets meer. Integendeel! Het leven bron van water is het Medium waarvan de bereiding van giftige leningen komt vandaag vullen de “Bad Banks” – en de belastingbetalers van de komende decennia zijn gif.

De niet te stoppen Uitbreiding van publiek-private samenwerking?

Een horror-sprookje van een vreemd land? Nee, deze verhalen zich afspelen in voor onze voordeur. U hoeft alleen maar te kijken, in Berlijn, Braunschweig, Stuttgart, het Water zweckverband Bodensee. De belangrijkste verantwoordelijke voor deze groteske vorm van sluipende onteigening is een gemeentelijke verantwoordelijkheid, de top honden van het “wereld water markt”, de franse mondiale spelers Veolia en Suez en hun financiële producten, gelast Arte banken en consultants wereld. Alleen, een wereldwijde speler Veolia – 2003 als de nageboorte van de grootste financieel-politieke crash van Frankrijk kwam vandaag in ten minste 72 landen, verspreid over alle vijf continenten. In Duitsland heeft de wereld van de groep in de kortst mogelijke tijd, met investeringen in 450 duitse gemeenten van de grootste nutsbedrijven in de drink-en afvalwatersector stijgen. Bijvoorbeeld, Braunschweig: Voor de overname van de behandeling van afvalwater Veolia brengt een cent. De “aankoopprijs” en de investeringen zullen worden gefinancierd met leningen van Nord / LB en de “buste van de Bank” Dexia zal kunnen worden terugbetaald met rente van Brunswick burgers.

In het hart van de Macht van een wond gapes

Dag na dag de franse mondiale spelers rapport nieuwe veroveringen. Ze beloven meer gunstige financiering mogelijkheden, de effectiviteit en de duurzaamheid. Alleen in het land van de bedrijven, in Frankrijk, ik geloof in u, bijna niemand is. Hier, van alle plaatsen, waar Veolia en Suez, 8 van de 10 burgers met water, wil meer dan honderd gemeenten de controle over deze vitale diensten. Aan het einde van het jaar, Veolia en Suez hebben om te grijpen de zetel van hun hoofdkwartier in Parijs, de tassen.

Een Film “van de bodem”

De Film “Water Maakt Geld” zal te zien wat ze geleerd hebben in Parijs en andere franse gemeenten uit de regel van Veolia & Co, tijdens de ‘money printing machines” van de Multinationals spinnen in duitse gemeenten. “Water maakt geld” zal moed: water in de handen van de Burgers is het mogelijk! Wat kan zo ’n Film te informeren en te mobiliseren, tonen onze meest recente films, ‘het water onder de Hamer” en “Bahn unterm Hamer”.

Video link: https://youtu.be/CVqGOnm4A78

Voor meer info over de Film hieronder www.watermakesmoney.com

Geef een reactie