Ziekte is als de taal van de ziel – lezing door Rüdiger Dahlke

In de moderne industriële samenleving, de ziekte is noch de taal, noch als een manier om alle passend geacht in tegenstelling tot de archaïsche maatschappij, waar de mensen niet alleen bij ziekte, maar in principe op alle gebeurtenissen naar hun diepere betekenis, waren ook geïnteresseerd.

Voor ons is ziekte zelfs niet erkend als een kwestie van principe, maar als iets Walgelijks, de meer of minder willekeurig in het leven breekt. Daarom spreken we ook zonder aarzeling van ziekten in de meerderheid. Dit maakt geen meer voor de hand dan te spreken van “gezondheid”. Voor bijna alle grote religies en esoterische tradities is een ziekte, echter, is altijd iets fundamenteels.

Ook is er, volgens onze Christelijke scheppingsverhaal de mens kwaad, nadat God had genomen in het Paradijs van onze voorvader Adam, een of twee pagina te doden Eva. Sinds we op zoek naar onze “betere helft”, zoals de volksmond zegt. De Bijbel belooft, om het kwaad zelve, na hun uitzetting, maar ook in de verre toekomst, de terugkeer naar het Paradijs van een eenheid. Christus, de Verlosser, leerde dit pad naar verlossing(igen), het Koninkrijk van de hemel, van God, waarvan hij zegt dat het niet in ons op. Perfectie en, bijgevolg, een perfecte gezondheid, daarom is het alleen hier, buiten de polar wereld van tegenstellingen te bereiken.

Ongelooflijk, dit komt de weergave van de world health organization (WHO), in de buurt van de gezondheid wordt beschreven als een toestand van lichamelijk, geestelijk, emotioneel en sociaal lijden. Gezonde mensen bestaan alleen in de anatomie en andere medische boeken, maar zeker niet in de wereld van tegenstellingen. Wat is de esoterische filosofie is een vanzelfsprekende basis van hun beeld van de wereld, zal uiteindelijk worden bevestigd, zelfs door de reguliere geneeskunde en de Natuurgeneeskunde. Het (waargenomen) persoon ziek is. De gezondheid van de statistieken, in waarheid, in plaats van de ziekte statistieken geven aan dat een gemiddeld duits in 25 jaar, bedreigend 2 leven, 20 zwaar en nog 200 medium-zwaar naar licht “ziekten”. Met hun steeds meer geavanceerde diagnostische methoden, de school van de geneeskunde neemt vandaag plaats, niet erg Gezond.

Je vroeg 1.000 of zogenaamde Gezonde, vindt u nagenoeg geen van de tot nu toe nog geen klachten. Natuurgeneeskunde, met nog meer gevoelige testmethoden zoals de bio-elektronische functie diagnostiek vandaag waarden, nauwelijks een persoon met een normale Lever, en niet te vergeten Gezond. De conclusie lijkt ook logisch, want het is eenvoudig: het is goedgekeurd door Alle, die man is ziek. De hoop van de moderne geneeskunde is dat alle ziekten uiteindelijk zal worden uitgeroeid, zoals je staan als je wilt, op het moment zijn we in ieder geval van absolute gezondheid. Dit feit, moet je om te gaan in de militante Oppositie, zoals medische scholen en grote delen van de Natuurlijke geneeskunde, of u accepteert, net als Religie en de esoterische filosofie. Maar het is duidelijk voor beide opvattingen, die ziekte is voor ons mensen voor de taak.

Van de strijdbare aanpak van de school van de geneeskunde zal samen met de arts met de patiënt de symptomen en proberen ze zo snel mogelijk uit de wereld. De esoterische perspectief, ik wil vertegenwoordigen in het verdere verloop volgt precies het tegenovergestelde: De arts is verbonden met de symptomen en uit te vinden wat er mis is met de patiënt, zodat deze symptomen waren noodzakelijk. Op deze manier elk Symptoom is toegekend belang.

Interpreteren van de ziekte van foto ‘ s is eigenlijk niet een ongebruikelijke stap en in de populatie heeft altijd al op grote schaal gebruikt. In feite zijn wij gewend geraakt aan het interpreteren van alles mogelijk en zijn zelfs niet verbazen als het een keer gebeurt. Stel dat iemand antwoord op de vraag wanneer het laatste stuk van het theater: het podium, de afmetingen had van een twaalf-zes-meter en 1,5 meter hoog; van de 12 actoren, vijf mannen en zes vrouwen waren, de kostuums waren van 134 meter en 180 m lijnen worden gemaakt, het podium werd verlicht met geluid zoveel Lux, enz. We zouden verbaasd over dit antwoord, want we hadden verwacht een inhoudelijke interpretatie en is niet een formele beschrijving van de buitenste flow.

Wat lijkt ons in het theater dus, natuurlijk, veranderingen in de geneeskunde abrupt. De Patiënt vindt zichzelf twee dagen na de eerste medische geschiedenis terug naar de internist, hij leert niet zelden, de waarden van de elektroforese en de urine monster, de numerieke waarde van de bloeddruk, de waarden van bloedvetten en cholesterol. Als een “therapie” “anti-cholesterol”, het is niet aanbevolen om te worden ontevreden, veel patiënten geweldige manier, maar als eerbetoon voor een wetenschappelijke artsen respecteren, hoewel ook hier, alleen uit de Vorm en nooit de inhoud aspect van de ziekte proces.

Alleen als de therapeut interpreteert de bevindingen en een diagnose zoals “longontsteking”, hij brengt het met deze interpretatie, gevoel voor het spel. De vraag is alleen, waarom hij stopt, precies op dit Moment, waar zijn werk voor de patiënt voor de eerste keer, aanzienlijk, weer met de Punt. Het kan gemakkelijk worden in de gekozen succesvolle richting, bijvoorbeeld het belang van de longen en dat van de ontsteking problemen. Het thema van de longen contact en communicatie. Het is voor uitwisseling van gassen en het (taal) onderwijs is gebaseerd op de Modulatie van de uitademing flow. In de ontsteking van het thema van het conflict somatisiert. Het lichaam zelf antistoffen om de oorlog te voeren tegen binnendringende ziekteverwekkers, het gedrag is ook zeer agressief. Hier is belegerde van beide kanten, geblokkeerd, aangevallen, gedood, en natuurlijk is overleden. Macrofagen (grieks voor grote eters) en anti-lichaam, de duik in het Kamikazeart op de aanvaller, om vervolgens te verplaatsen, samen met u, gebaseerd op de zijkant van het lichaam net zo weinig Genade, omdat de verschillende verwekkers van een longontsteking.

In het geval van de longen, ontsteking, het is dus een conflict op het gebied van communicatie. De incidentie van longontsteking op de intensive care-units toegewezen op een drastische manier. Op excitatie alleen, is dit fenomeen niet, immers, waar zou de bacteriën en virussen slechter dan de huidige, in de OP en in de Intensive care. Hier zal u worden vervolgd en geëlimineerd, zoals nergens anders. De overige communicatie van de patiënten uitsluitend via plastic buizen, canules en elektroden die met draden, maar een onbewuste contact probleem ontwikkeld gemakkelijk, en dat zal belichamen gebruikelijk in longontsteking.

In de esoterische geneeskunde, nemen we aan dat alle fysieke actie is een uiting van de onderliggende emotionele inhoud, d.w.z. het lichaam aan ons verschijnt als een spiegel van de ziel. Het fysieke gaat Gebeuren, alleen verzekerd, zoals vaak het geval is met de reguliere methoden, we versterken daarom de geestelijk probleem. Het Elimineren van de symptomen te onderdrukken, zoals het woord in alle eerlijkheid verraadt, op de kant of in het onbewuste. Een dergelijke onhandige type symptoom verplaatsing zou optreden, om ons in technische gebieden nooit. Als er ergens een technisch alarm aufheult, niemand komt op het idee om te zien de enige oplossing in het deactiveren van het Alarm. In het geval van hoofd- , pols – of andere pijnen te vinden sommige Artsen en patiënten, door middel van de juiste pijnstillers alleen het signaal. Hart uitgedrukt deze houding leidt tot het verplaatsen van de symptomen van het lichaam Orgel, en patiënten van specialist naar specialist.

Uit de Natuurwetenschappen, wij zouden weten, uiterlijk, dat in principe niets van de wereld, maar een heleboel verschillende manieren om te zetten. In dit opzicht is de benadering van “ziekte kan bieden als een taal van de ziel” is slechts een symptoom van de verplaatsing, maar in een veel zinvollere manier. Een verschuiving van de fysieke terug naar het spirituele niveau, is de kans op herstel is vrij, in tegenstelling tot die symptoom van de verplaatsing, die is beperkt tot het fysieke niveau.

Ziekte van foto ‘ s als de problemen van een stof, de bewuste verwerking van afval, het effect op het lichaam vallen, en hier wezens fysiek manifesteren aandoeningen. Een probleem op te lossen helpt een beetje, de belichaming biochemische (bijvoorbeeld cortisone), of conceptuele (bijv., affirmaties) helpen onderdrukken. Het tegenovergestelde nodig zou zijn. Om het perceel in plaats van het Symptoom, als het een vraag is, is het begrijpelijk om te leren, namelijk om de inhoud achter de fysieke om bewust te worden. Lukt het onderwerp van onderzoek, is er tenminste de Kans om dit aan te pakken hier. Als een resultaat, het lichaam van zijn presentatie van het werk wordt verlicht. Hoe duidelijker en dus meer onaangename, het Probleem van het bewustzijn, hoe makkelijker het is om het lichaam te laten gaan. In feite, het lichaam is slechts een fallback podium voor het bewustzijn. De hoogte van afgewezen onderwerpen te belichamen zich met voorliefde als een substituut op het lichaam podium. Dus ziekte is de manier.

Op elke manier kan je iets leren, waar natuurlijk zijn er slimme en minder zinvolle manier. Meestal elegant, en bijna altijd noodzakelijk, maar vaak even onaangenaam, is rechtstreeks te leren op het niveau van het bewustzijn, zonder dat het lichaam het podium te Ontwijken. Alleen op deze manier wordt de mogelijkheid van echte preventie. School artsen praten veel over preventie, over preventie van kanker – als je gelooft in de waarheid, vroege opsporing. Onbetwiste vroege diagnose is onvergelijkelijk beter dan later detectie, alleen met de preventie, het heeft niets. Ziekte-beelden door middel van bewustwording van het werk overbodig door het onderwerp in kwestie vrijwillig wordt verwerkt op een mentaal niveau, aan de andere kant is een echte profylaxe.

Iedereen die begrijpt ziekte als Symbool en als taal van de ziel, niet ervaren, dat Vorm en inhoud kunnen alleen bij elkaar passen, maar ook bij elkaar horen. Ziekte is het formele aspect van een geestelijke inhoud, of, in andere woorden: de symptomen zijn belichaming van spirituele onderwerpen. Plato zei, achter elk ding, een idee, en Goethe geloofde dat alles in de schepping is een gelijkenis. Om terug te keren naar deze oude wijsheid te verwijderen zonder de onmiskenbare verworvenheden van de moderne geneeskunde, het is het doel van de esoterische geneeskunde. Symptoom taal is slechts een speciaal geval van lichaamstaal, met de zekerheid meest taal op grote schaal gebruikt op de aarde. Deze universele taal is echter alleen begrepen wordt door een paar mensen in onze samenleving zich bewust zijn van. Het zou gemakkelijk zijn om te onthouden, omdat ons lichaam niet alleen spreekt onze taal, maar ook fysiek. Zo kunt u ook de brug te zijn tussen het lichaam en de ziel. Of we het beseffen of begrijpen, bepaalde dingen moeten gaan naar de nieren of de rest van ons te stijgen naar het hoofd, of we nemen iets te hart, of is het op de maag slaat, of luizen lopen over de lever, of de adem van schrik hapert, overal psychosomatische uitingen tonen ons de nauwe relatie tussen lichaam en ziel.

In aanvulling op de lichaamstaal, de informele uitdrukkingen, Spreekwoorden en de taal van het beeld is aangevuld, en de ervaringen van het symptoom de beelden van de school van de geneeskunde bevindingen voor de interpretatie van het gebruik. De formele beschrijving van de ziekte is niet verkeerd is, of zelfs onnodig. De eerste fase maakt het mogelijk om te volgen de spelen, de belichting, alles is zichtbaar, de kostuums verbetering van de sterkte enz. Voor alle het belang van deze externe omstandigheden, is het belangrijk om te kijken uit op de inhoud van het stuk. Als u wilt wijzigen van het theater in iets meer fundamentele, heeft het weinig zin, in de formele aspecten, is het noodzakelijk dat de inhoud van het adres.

In dit opzicht is de interpretatieve psychosomatische geneeskunde is niet tegen de conventionele geneeskunde, maar vult het aan en blijft. Reparaties in de fysieke omgeving van de school van de geneeskunde onder de knie heeft dan beter een van de andere richtingen. Om niet uw beschuldigingen dat u het nemen van de zorg van de hele persoon, is onzinnig, want het heeft beloofd dat nooit te zullen doen. De bezoeker van een gemeentelijk zwembad, het klaagt over het ontbreken van uitzicht op zee is in de verkeerde. Degenen die willen zee, je moet daar heen te gaan. Mensen die genezing zoeken zou hebben om te zoeken naar een geneesmiddel, het lichaam, de ziel en de geest, is gezien, en, zonder te willen, de school van de geneeskunde worden in mindering kan worden gebracht, ver buiten deze bereiken.

Symptomen en verzameld, bevindingen kan eveneens, en het mozaïek van de glasplaatjes voor het mozaïek tegels te maken van een uitgebreid patroon van de ziekte samen. Het getroffen Gebied of Orgaan te geven van het niveau waarop het Probleem is, in het geval van een longontsteking, dus het gebied van communicatie. De speciale symptoom gebeuren onthult de aard van het probleem, in het geval van ons voorbeeld, zo is het thema van het conflict. Handig als je suggereert dat de vragen zijn: Waarom is er deze patiënt, gewoon, gewoon nu? Wat kan de symptomen? Wat is het dwingen van u? Wat is het punt dat u zijn vervuld in het leven nu?

De achterkant van dit soort ziekte foto ‘ s-interpretatie van de filosofie geleerd in het seminar serie van Archetypische geneesmiddel in 8 weken, gespreid over drie jaar – de essentiële wetten van de werkelijkheid, lid 1. Week) en de Urprinzipien of archetypen van het onderwijs (2. Week) als basis leert. Voeg daar nog een week ziekte beelden interpretatie (3.), in termen van het leven crises (6.), een voor de exploratie van het eigen lichaam- (4.) en met betrekking tot de eigen ziel patronen (5.). Het definitieve onderwerpen van de psychiatrie (6 vormen van een week.) en de verbinding van de mythe en privé-leven (8.)

Video link: https://youtu.be/kfIvY7YyACs

 

[1] Deze militante anti-houding van de school van de geneeskunde komt voort uit de namen van uw Arsenaal van wapens, de ziekte zal verslaan beelden: Antihypertensiva, anti-epileptica, anti-stollingsmiddelen, en Antbiotika, anti pyretica en antihistaminica. Wat is niet Anti -, is als een Blocker (zuur -en bèta-blokkers) of, ten minste, – remmers (ACE-remmers).

Dr. med. Ruediger Dahlke c/o heil-klant-Instituut Dahlke GmbH & co. VAT www.dahlke.at

Geef een reactie