De EU wil bevorderen genetische manipulatie worden sterker!

Geheime Bijeenkomsten

Europese staatshoofden wilt maken van genetisch gemanipuleerde planten en voedsel in Europa. Dit meldt The Independent”.

De Britse krant the vertrouwelijke documenten blijkbaar waaruit blijkt dat waren er onofficiële Bijeenkomsten waar, samen de plannen voor een betere acceptatie van genetische manipulatie werden gesmeed.

In de vergaderingen op uitnodiging van het EU-Voorzitter van de europese Commissie, Manuel Barroso, en werd bijgewoond door vertegenwoordigers van alle 27 regeringsleiders. Duitsland werd vertegenwoordigd door de Merkel-Vertrouwd en Minsteralrat Peter Rösgen, de krant schreef. Dit zou niet nemen om koren en graan-to-date positie.

De inhoud van het overleg was, onder andere, hoe de toelatingsprocedure voor genetische manipulatie is versneld, en ook genetische engineering-kritisch zijn voor het milieu of de Minister van landbouw aan de loop konden worden gebracht.

Op een ander punt: KOPP-EXCLUSIEF: Geheime plannen, Gordon brown, en de EU-Kliek voor de promotie van genetisch gemodificeerde organismen (Ggo ‘ s)

F. William Engdahl is de Voorzitter van De europese Commissie, José Manuel Barroso, samen met de Britse Premier Gordon Brown en andere toonaangevende EU-vertegenwoordigers genoemd voor een niet-openbare werkgroep om te proberen in te breken in de EU, de groeiende publieke weerstand tegen de verdere verspreiding van de GGO-planten. Volgens vertrouwelijke documenten die zijn uitgelekt naar Geoffrey Lean correspondent voor de prestigieuze Britse krant “Onafhankelijk” en één van de meest vooraanstaande journalisten in Engeland, deze groep is een ongekende nationale campagne om het breken van het verzet tegen de verspreiding van GGO-gewassen in de EU.

Zie ook:

Succes voor Monsanto, de EU toegestaan de import van gg-soja

De europese Commissie heeft besloten de import van GM goedgekeurd soja bonen van de AMERIKAANSE landbouw-groep Monsanto Europe. Het product mag worden verkocht in de komende tien jaar in alle 27 EU-landen, zei de Brusselse autoriteit.

De EU maakt het importeren van genetisch gemodificeerde soja | tagesschau.de

 

EU geeft 19 genetische engineering-gemanipuleerde planten

Video link: https://youtu.be/wqUG9YFXYsg

Geef een reactie