De FDA de goedkeuring van transgene zalm te worden verklaard veilig

De AMERIKAANSE food and drug administration beslist of transgene zalm – en een vloed van andere dierlijke producten eten en geen labeling eis goedgekeurd

Waarschijnlijk is goedgekeurd in de VS al snel, de eerste genetisch gemodificeerd dier door de bevoegde autoriteit, de Food and Drug Agency (FDA) als voedsel. Het bedrijf Aqua bounty is al 15 jaar op te brengen van een genetisch gemodificeerde zalm plaatsen (aquadvantage® Zalm – AAS), die tot doel heeft om te groeien twee keer zo snel op de markt (Transgene zalm, met de groei hormonen in de verenigde staten op de markt).

De FDA heeft voorgesteld aan de transgene zalm vergelijkbaar met de producten van gekloonde dieren, waarin echter geen genen, als veilig voor consumptie niet uitgelegd, omdat het verschillende biologisch van de normale zalm. De vergunning dient te worden verleend aan de genetisch gemodificeerde zalm als voedsel te verkopen dat tot het einde van het jaar wordt verwacht, dan is Aqua bounty meer vis zal zorgen soorten, zoals forel, of krab met de Wachstumsgen.

Lees meer op telepolis.de

Video link: https://youtu.be/Q-2gWHqanJY

Geef een reactie