Verenigingen van bijenhouders van genetische manipulatie van voedsel betreft: in gevaar!

Telt het recht van de boeren, de planten geteeld in elk geval, om te oogsten, meer dan het belang van de consument, biologische boeren en imkers om een GGO-vrije landbouw?

Deze vraag moet worden momenteel afgezien van de Federale administratieve rechtbank in Leipzig. Het arrest moet worden op 29. Februari bekend worden gemaakt.

In de vorige twee gevallen, de administratieve rechtbank in Kassel en de Hessen hogere administratieve rechtbank was gekomen om de verschillende weergaven. De beslissing van de rechtbank is van groot belang voor imkers, landbouwers en consumenten.

Imkers verenigingen zijn Meer bezorgd over in afwachting van de uitspraak, genetische manipulatie van koolzaad op Radio-Utopie.de

Video: ging Alles wilden verkopen de imker Michael Grolm, geen GM besmette honing. Nu is hij het “veld bevrijders”, plukken Maïs van het veld en gaat voor zijn Overtuiging naar de gevangenis. Momenteel genetisch gemodificeerde zaden, zal proberen om toegepast in het veld. Michael Grolm, de een is vergrendeld we “de Wolf en het schaap bij elkaar en kijk wat er overblijft. Dit is de zogenaamde “co-existentie”.

“Het is duidelijk, die nog steeds hier, en in de toekomst zal het ons vertellen, we wisten het niet, nu hebben we overal stoppen van de genetische manipulatie, dan is het eten mij, alsjeblieft. En omdat Michael Grolm niet wilt, plukken, hij bevrijders met andere “Veld” van “Gendreck manier,” genetisch gemodificeerde planten voordat ze kunnen oversteken naar anderen. “En we behouden zodat de Trommel, dat is niet verontreinigd.

Michael Grolm is voor zijn daden. “We lopen niet weg, maar laat ons gewillig en verlegen vervolgens procedure, niet voor een rechtbank. Dit is een veld verlosser. Direct na dit Gesprek met taz.de hij moest, om deze reden, voor enkele dagen in de gevangenis.

Video link: http://youtu.be/Mol0jY1IQns

Agro-genetische manipulatie dreigt onze bijen – bedreigde ons eten – is een gevaar voor de toekomst van onze kinderen!

Geef een reactie