Studie: placebo behandelingen effectiever zijn dan eerder gedacht

Het materiaal denken school van geneeskunde moeten lang moeten komen op het idee dat de menselijke geest speelt een cruciale rol in het herstel. Dit feit is voor de oudere healing arts is een zeer, zeer oude hoed.

Een internationaal vergelijkende studie toont aan dat een behandeling met een Placebo voorbereidingen zijn significant effectiever dan eerder gedacht en in feite, biophysio logische effecten op de patiënt.

Als de wetenschappers Damien G Finniss (Universiteit van Sydney), Ted J Kaptchuk (Harvard Medical School), Franklin Miller (National Institutes of Health, Bethesda), en Fabrizio Benedetti van de Universiteit van Turijn Medical School) in de huidige uitgave van het Britse tijdschrift “The Lancet” meldt dat zou kunnen voldoen aan een positieve arts-patiënt relatie, samen met de verwachting van een herstel in sommige gevallen, tot werkelijke veranderingen in de hersenen, lichaam en gedrag van de patiënt te activeren.

Zo veel, hoewel het bekend is dat placebo ‘ s (bijvoorbeeld met betrekking tot de specificatie van bepaalde effectieve data toegediend suiker pillen met geen medische ingrediënten) in de patiënten in een verbetering van het welzijn, het was echter onduidelijk of het kan leiden tot de werkelijke biophysio alleen de veranderingen.

Lees meer op de grens van wetenschap Momenteel

Geef een reactie