TV-tip: het genezen van de Aura aura chirurgie

Wie heeft er tijd en interesse:

op maandag 28.Juni 2010 om 20:15 op 3Sat, een Film over aura operatie wordt uitgevoerd

“Ik ben een wereld die de mens”

Genezing in de Aura film van Giselle Camenisch

Eerste uitzending van Gerhard Klügl chirurg. Als het niet in de klassieke zin, omdat hij actief is op de mensen op de Aura. Hij gebruikt scalpels, schaar, spuiten, maar voor hem stroomt geen bloed, want hij beweegt zijn instrumenten die een paar centimeter boven de huid of op een “proxy-model”.

Klügl is wervels, zijn gelast op de wonden en uitgerekte Pezen. Meer dan 10.000 mensen werkten mee aan de geest genezer in de wereld op deze manier. Hij voelt de verwondingen van vorige levens in de Aura van de Zieke en hen genezen. Hij ziet in de Cure, noch genade, noch bijzonder Talent. De Film “ik ben een man”, vergezeld van de geest genezer Gerhard Klügl op zijn werk.

Update: De documentatie is op het Internet hier

De heer Klügl, een lid van de vereniging voor biofysische geneeskunde (GMB) werken al samen sinds 2001 met Artsen, natuurlijke artsen en gezondheidswerkers in hun praktijken. Door Prof. dr. Gary Schwartz van de Universiteit van Arizona, Tucson, USA, werd voor het eerst getoond aan de karmische patronen in de Aura met behulp van Kirlian fotografie en het effect van Klügels Aura-analyse wetenschappelijk bewezen. In 2005 werd hij onderscheiden in Radolfzell, het Europese geneesmiddelen prijs.

Clemens Kuby ontdekt hem als hij was in 2004, zijn woonplaats naar Liechtenstein route. Kuby gedocumenteerd, zoals Gerhard Klügl virtuele operaties bij patiënten met succes in de nieuwe Film van Kuby “Genezen van het wonder in ons,” dit is een must see. In 2009, het Zwitserse documentaire filmmaker Giselle Camenisch, de Film was: “ik ben een wereld man” op de aura chirurgie gedaan.

Aanvragen voor genezing afspraken, neem contact op met het Instituut van Aura-analyse en leven advies Klügl Langgasse 23 CH-9056 Gais Tel.: 0041-79 233 02 39 (Mevrouw Berchtold)

Een individuele behandeling door Gerhard Klügl duurt 1 uur, kosten: € 120,- (Helaas, kan worden toegekend voor 2012, niet meer afspraken.)

 

Gerelateerde Links: de Homepage van Gerhard Klügl gezond tot in de Kern.ch brillicon.de

 

Geef een reactie