Vaccinatie wordt geassocieerd met “Sudden infant death”

Door Dr. Viera Scheibner (Australië) een Top wetenschappelijk onderzoeker in vrede

Samenvatting van mijn presentatie over het oorzakelijk verband tussen vaccinatie en Wiegendood, en de Baby-schudden syndroom

12. Oktober 1985, kreeg ik te weten Leif Karlson, die later werd een man, mijn. Leif biomedisch ingenieur gespecialiseerd in de patiënt monitoring systemen. Ik vroeg hem of hij zou het ontwikkelen van een Monitor voor de Bewaking van de ademhaling, de activiteit van de baby ‘ s om te voorkomen dat Sudden infant death syndrome, en hij zei: “Ja”.

Precies één jaar en één dag na de eerste ontmoeting hadden we met onze Monitor, noemden we Cotwatch, en één van de ouders had een paar die besloten om te laten de ademhaling van zijn baby monitor.

De jaren 80 waren de jaren waarin de Sid ’s onderzoekers dachten dat de baby had een Defect van de ademhalingsorganen, en dat dit is de reden waarom zo veel baby’ s naar deze mysterieuze syndroom – WIEGENDOOD is overleden. Ze dacht dat het een aangeboren afwijking. Heb je nooit afgevraagd hoe het kwam dat deze baby ‘ s voor haar dood. Dus ze begon met het bestuderen van de ademhaling van de baby ‘ s en veel ouders besloten om te Controleren ademhaling thuis.

We verbleven met al die ouders die gebruikt Cotwatch en vroeg hen om ons te bellen wanneer er Alarm was. Na ongeveer twee maanden van het Toezicht, de ouders begonnen om ons te informeren over de Alarm: we jullie gevraagd wat er was gebeurd voordat het Alarm afging. In bijna alle, zo niet alle gevallen, ze vertelden ons dat de Baby is ingeënt. Omdat kinderartsen en SID onderzoekers waren heel blij toen we vertelde hem dat dit, heb ik besloten om te gaan met het vraagstuk van de vaccinatie en om deze te verkennen. De Rest is geschiedenis.

De belangrijkste punten van ons onderzoek zijn als volgt:

 • Alarm Kluster gebeurde ongeveer 4 uur, 2 dagen, een week, een paar weken tot maanden na de vaccinatie. Wij hebben verzameld de kritische uren en dagen in een tabel.
 • Het Alarm is opgetreden in Clusters van 5 tot 6 alarmmeldingen, meestal rond 11.30 uur in de nacht en om 3 uur in de Ochtend.
 • Op het moment van het Alarm, de baby stopte met ademen, maar ze had een zeer lage ademhaling ( ademende laag volume ). De ademhaling was alleen in ongeveer 5% van het volume van een normale stress-vrije ademhaling. We noemen dit type van de ademhaling “als gevolg van Stress-geïnduceerde ademhaling”.
 • Om vast te leggen gegevens op de ademhaling van baby ‘ s van doelstelling, Leif ontwikkelde een geautomatiseerd Cotwatchüberwachung. Van daaruit zijn we begonnen met de SID ‘ s onderzoekers grafisch te tonen afdrukken van de ademhaling van de baby, in plaats van records de alarm berichten van ouders. Echter, zoals je kunt zien op mijn grafiek, de records, de ouders hebben hetzelfde patroon van de kritieke dagen, die ook gevangen de Cotwatch Computer.
 • Van Sid ‘ s onderzoekers gepubliceerde gegevens bleek onbedoeld Kluster uit de tijd van de dood punten op exact dezelfde kritische uren en dagen die we hadden opgenomen in onze gegevensverzameling.
 • Ik, de resultaten van onze gegevens werd uitgenodigd om de ademhaling van baby ‘ s na vaccinaties voorafgaand aan de Tweede (pro)immunisatie conferentie ( Canberra, mei 1991 ). De samenvatting van mijn presentatie werd gepubliceerd in de protocollen van deze conferentie
 • Ik ben begonnen met een ingrijpende en systematische studie van de medische lezen over vaccinatie en WIEGENDOOD. Tot op heden hebben meer dan 100.000 pagina ‘ s van medische onderzoeken en kwam tot de volgende conclusie:
   • een. vaccinaties, de injectie van een aantal zeer giftige stoffen, het voorkomen van aandoeningen niet, omdat ze het immuunsysteem onderdrukken. Als gevolg van de ontvanger van de vaccinatie voor de ziekten die je moet voorkomen worden meer gevoelig voor. ( Fenomeen van sensibilisatie = Anafylaxie )
   • b. vaccinaties veroorzaken veel sterker, meer lange en ernstige zunehmendere reacties, als de Impfbefürworter.
   • c. Het bestaat uit om te voorkomen dat nodig is voor infectieziekten, omdat ze nuttig zijn voor de kinderen als een reactie op de aard van het immuunsysteem van kinderen en te versterken. Geslaagd de staat immuun systeem, en krijgt de nodige ondersteuning van het immuunsysteem om in te grijpen, als dit is wat maakt onze moderne reguliere geneeskunde – zal lijden geen kind aan de complicaties van deze ziekte.
   • d. Afgezien van het feit dat Wiegendood is niet veroorzaakt, zoals sommige Impfbefürworter beweren zelfs te voorkomen, vaccinaties zijn de grootste reden voor Sid ‘ s in ontwikkelde landen met een hoge vaccinatiegraad. De kindersterfte in de Verenigde Staten komt overeen met die van de landen van de derde wereld. In feite, de vaccinaties zijn veruit de belangrijkste oorzaak van al die moderne kinderziekten, variërend van allergieën, chronische ziekten, Otitis, leukemie, kanker, gedragsproblemen, leerstoornissen, Diabetes, en zelfs criminaliteit.
   • e. Wanneer de baby ’s van 4 vaccins in dezelfde injectiespuit ( DPT en Polio ) waren gegeven, en de neiging om de baby’ s “te ontwikkelen minimale pathologie” ( Petechial Bloedingen in de Thymus, in de longen, het Hartzakje en andere organen ). De sterfgevallen waren het gevolg van het, werden gediagnosticeerd als SID ‘ s. ( Opmerking: Soedan, “Immunisatie” Death Syndrome, zodat Plotselinge Immunisierungstod ); Sinds 1980, de HIB-vaccinatie was, en sinds 1990 in de Verenigde Staten en Australië, het Hepatitis B na de geboorte, het vaccinatie-schema en nog 2 tot 3 doses van het vaccin van andere vaccins door de leeftijd van 2, 3 en 6 maanden, met lichte variaties om de Tijden in de verschillende landen. Met zo veel vaccinaties in zo ’n korte periode van tijd, meer en meer baby’ s ontwikkelen zich steeds meer aandoeningen. De hersenen ( subdurale, subarachnoïdale en parenchymale ), en retinale Bloedingen en Bloedingen in andere organen en hun ouders of andere ondersteunende personen zijn beschuldigd van misbruik: de beruchte “Baby-shaking syndrome’ ( SBS ).

  Ik werd gevraagd over 80 rapporten van SBS en het vaccin schade en het vaccin schade van slachtoffers te verwerken gevallen en één ding weet ik zeker dat het de Slachtoffers tot op het laatste Moment kregen ze hun eerste vaccinatie. Vervolgens begonnen ze dan zusiechen en is overleden, of er een paar uur of een paar dagen of een paar weken nadat ze waren aangevallen door de vaccinatie, een patroon van kritische uren en dagen na de – als Leif en ik in onze studie werd verzameld.

  Verregaande studies in de medische literatuur blijkt dat ook andere onderzoekers hebben erkend dat het causaal verband van vaccinaties om SID ‘ s en zelfs op SBS (“baby schudden syndroom”) – Moderne immunologie onderzoek is van het hoogste belang voor de causale rol van vaccinatie in het geval van zulke inbreukmakende handelingen. Met uitzondering van de Verenigde Staten en de landen, worden de dictaturen, zijn vaccinaties niet verplicht. Toch is toegepast door Impfbefürworter een illegaal en ongrondwettelijk tactiek aan de ouders om te intimideren en om te verzoeken om de vaccinatie. Volgens de Algemene wet, het geneesmiddel dient ons, maar de geneeskunde is het maken van enorme inspanningen te domineren ons.

  Dr. Viera Scheibner, Auckland, Australië, is een PhD wetenschapper in vrede. Zij zijn omgegaan met het medisch onderzoek, gepubliceerd 3 boeken en 90 wetenschappelijke artikelen.

  VERTALING: LANGUAGE SERVICE. CLAUDIA molen ruitenwisser 1190 Wenen, Döblinger / marketing & communicatie hauptstr. 38/3, Tel: 01/3696833 Fax: 01/3696877 [email protected]

  [Bron: initiative.cc]

  Geef een reactie