Vaccineren – de anatomie van een vuile zaken

Vier-delige Interview met Hans Tolzin en Michael Leitner van de rotary materiaal van de documentaire “ziek te zijn, gevaccineerd en Todgeschwiegen”, in vooraf beschikbaar op Youtube. Meer Info over de Film op www.ImpfEntscheid.eu bron: Michael Leitner

Deel 1: Zijn Gevaccineerd zijn gezonder? (21 Min.) Impfbefürworter beweren dat vaccinaties een veilige bescherming tegen gevaarlijke ziekten en vaccins werden goed verdragen. Maar de realiteit ziet er anders uit: In het geval van uitbraken van besmettelijke ziektes, zoals de mazelen gevaccineerd gemiddeld 50% van de Betrokkenen en dient in geen geval te worden ziek met de mazelen. En goed verdragen vaccins zijn zeker niet! Vooral het additief is aluminium hydroxide is verantwoordelijk voor de ziekten van het zenuwstelsel en het immuunsysteem in de laatste 40 jaar, de epidemie toename in type. Een gevolg van het feit dat meer en vaker en eerder en eerder is gevaccineerd.

Video link: https://youtu.be/CuUGO-MkGk0

Deel 2: De Kracht van vaccinatie Lobby (16 Min.) Het Voordeel van de Impferei er is geen bewijs voor. Voor de schade die ze veroorzaken, het bewijs is overweldigend. Toch is het wakker worden gevaccineerd. Als de Impflobby werkt, hoe schandalig zijn de belangenconflicten van de leden van Toezichthoudende organen – dit is het tweede deel van het interview.

Video link: https://youtu.be/lhWxmDZe4KQ

Deel 3: De pest, de uitvinder (21 Min) lieten duidelijk zien dat het om de “mexicaanse griep”: ziekten uitgevonden en een leugen, en vervolgens door de massa media. Echter, Robert Koch en Louis Pasteur & Co niet het spelen van het spel, wat houdt het spul! Naast het “recept” voor de verspreiding van virtuele virussen in dit Interview ook over de ziekten die de mensheid teisteren eigenlijk: Ofwel armoede-gerelateerde ziekten, waarvan de fundamenten zijn van vuil water en een gebrek aan voeding, of de ziekten van de beschaving, waarvan de oorzaak in een te veel eten en overstuffing met chemische stoffen.

Video link: https://youtu.be/HtBc_kCaaf4

Deel 4: het Kwaad microben en voordelig vaccinaties? (19 Min.) Virussen en bacteriën zijn de duivel in een tijd waarin de één-dimensionale farmaceutische geneeskunde heeft haar standpunt in een manier. Het wordt gebruikt om de Katholieke Kerk, die ons bang voor de hel en als een “geneesmiddel” tegen deze angst van Aflaten verkocht, de farmaceutische werk van strategen precies volgens hetzelfde schema: Een Virus, zoals bij de mexicaanse griep-H1N1 is bedacht als een totaal gefääährlich weergegeven, en vervolgens wordt een vaccinatie als een verlossing van deze niet-bestaand Virus verspreid.

Video link: https://youtu.be/kSOXtsLwyws

Geef een reactie