De documentaire film “We hoeven niet te Vaccineren!” is eindelijk klaar!

Michael Leitner ‘ s documentaire “We hoeven niet te Vaccineren!” is eindelijk klaar en kunnen worden gekocht.

“We hoeven niet te Vaccineren!” biedt 100 minuten een Overzicht van de beste argumenten van de tegenstanders aan de hand van concrete voorbeelden. Het Paul-Ehrlich-Institut, getrouwd, helaas, om zich te Uiten in de voorkant van de camera op kritieke problemen.

We Hoeven niet te Vaccineren!

Wir Impfen Nicht !Een documentaire film van Michael Leitner

De mexicaanse griep gebracht op de dag: bangmakerij tegen virussen is Marketing voor de producten van de wereldwijd opererende farmaceutische reuzen! Maar de wereldwijde spektakel in de honderden miljoenen van de bestelde doses van de “pandemische vaccins” met hun dubieuze Wirkverstärkern was een one-time slip-up global health policy? Of is er meer aan de hand?

Vaccinatie wordt beschouwd als de grootste van de geneeskunde. Maar ze zijn echt een uitgebreide en veilige bescherming tegen gevaarlijke ziekten? Meer en meer aanwijzingen en bewijzen tonen aan dat Het risico van deze ziekten waartegen vaccins zogenaamd te beschermen, staan in geen enkele verhouding tot de bijwerkingen van de drugs!

Bijzonder opvallend is het geval van kinderen. In Duitsland, het aantal doses van het vaccin groeide in de 1. Jaar sinds 1972, van 1 tot en met 34! In Parallel, het aantal chronische ziekten bij kinderen: reuma, kanker, ontplofte; maar bovenal, allergieën, vatbaarheid voor infecties en gedragsmatige stoornissen, zoals AD(H)S.

Dit is het gevolg van de hulpstoffen in de vaccins, met name de aluminium Verbindingen. Het equivalent van het lichaamsgewicht van een kind omvat vaccins, zoals Infanrix Hexa per kg lichaamsgewicht van de 23 keer die van aluminium, zoals Twinrix, een vaccin voor volwassenen! Zo veel gif die het kost om eruit te komen van het lichaam van een baby die moet ontwikkelen, zijn immuun functies, met chemische geweld “niet al” van de persen.

De Film rolt de grootste schandalen met vaccins en legt in parallel, waar in het geval van vaccinaties overal zullen ze hun toevlucht tot bedrog:

  • Vaccins niet nodig om te bewijzen dat de toelatingsprocedure te beschermen tegen een ziekte. Alleen met de hulp van de “versterker materialen”, het is mogelijk om te provoceren van een Algemene immuunrespons, als bewijs van de Werkzaamheid is niet voldoende.
  • Geen vaccinaties hebben uitgeroeid de grote epidemieën, het bewijs Cijfers van de Federale bureau voor de statistiek. Ziekten zijn schering en inslag, als de mensen lijden; de introductie van de vaccinatie heeft op de incidentie van infectieziekten geen statistisch aantoonbare invloed.
  • Goedkeuring studies worden gemaakt, zodat de bijwerkingen kan worden gelamineerd met bedrog en fraude: een “placebo” blijken te zijn aluminium oplossing.
  • Het wordt geleverd met een vaccin tot desastreuze bijwerkingen met Todespfern, dit is verborgen voor het Publiek.

De conclusie van de film: Belangrijk is voor de gezondheid is niet een volledig stempel certificaat van vaccinatie, maar een natuurlijke om op te Groeien met goed water en gezonde voeding. De huidige “epidemieën” zijn alle ziekten van de beschaving, de meeste van de spellen hebben vaccinaties een Centrale rol. Meer en meer mensen zeggen Niet: “We Vaccineren!”.

Het Paul-Ehrlich-Institut in Langen (Duitsland), die verantwoordelijk is voor de vergunningen en het Toezicht van de vaccins, weigerden op te geven voor deze Film, op de camera in de Interviews.

Wij doen Niet Vaccineren – de ‘zoeken op vaccinatie’ tegen het inflatoire Impferei.

Documentatie, runtime: 100 Min, PAL 16:9. Distributie: W. I. N. Wetti 41 CH-9470 Buchs, SG

Trailer voor de film: video link: https://youtu.be/LjSJ1Gygx-U

Hier kunt u terecht voor de film

Geef een reactie