Vaginale modder behandeling voor onvruchtbaarheid en steriliteit van De Cervicale oorzaak

Volgens de Onderdelen 1 tot en met 7 van de serie artikelen voor een vaginale behandeling met modder in fertility and sterility, volgt nu deel 8:

De Baarmoederhals Veroorzaken

Overzicht van de verschillende Delen van deze serie artikelen:

Inleiding in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, deel 1: “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder” deel 2: “De voorwaarden voor een zwangerschap” onderdelen 3-6 (samengevat): “Slechte kwaliteit van het sperma, Spermiopathie” deel 7: “De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak” deel 8: “De Baarmoederhals veroorzaken” deel 9: “De Baarmoeder veroorzaken” deel 10-11 (samengevat): “De Eileiders veroorzaken”, deel 12: “De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie” deel 13: “De Hypothalamo-hypofyse-oorzaak” deel 14: “De Eierstokken veroorzaken”, deel 15: de “zachte geboorte”

 

Een chronische infectie in het cervicale kanaal is meestal goed te behandelen, want het maakt het baarmoederhalsslijm meer viskeuze en dus ondoordringbaar voor zaadcellen.

Het belangrijkste probleem is dat de schadelijke bacteriën worden beschermd in het baarmoederhalsslijm zeer goed. Geen antibiotica van de gebruikelijke, vaginale zetpillen, kunnen doordringen in het baarmoederhalsslijm en dit geldt ook voor de orale anti-biotische tabletten.

De oplossing hier is zeer eenvoudig. Het principe is hetzelfde als in het geval van infecties van de urinewegen: De bacteriologisch verontreinigd baarmoederhalsslijm gemakkelijk af te spoelen, en te vervangen door een nieuwe, gezondere slijm.

Het therapeutische doel is Het verwijderen van bacteriën, de hydratatie en daarmee het verbeteren van de micro-structuur van het slijm, die kan worden bereikt door de toename van de productie in de antibioticum ontoegankelijk cervicale crypten.

De hitte is veel belangrijker dan de chemische bog stoffen. Warmte verhoogt de klier is de stofwisseling in de nek, hun secretie toeneemt. De überproduzierte slijm wordt meer waterig, Hydra opgemaakt en de samenhang wordt losgemaakt.

Het recht om de ovulatie van de vers gevormde slijm kan niet besmet worden snel.

De Overproductie van slijm duwt de oude, geïnfecteerde slijmvlies van de graft van de kleine klieren en buisjes. Als een resultaat, de pathogene bacteriën worden geëlimineerd in een geïnfecteerde baarmoederhalsslijm, of om een kleine hoeveelheid verdund.

Voor een succesvolle bevruchting, een tijdelijk succes is genoeg: Het is niet nodig om het bereiken van een totale genezing. Het is volledig voldoende, als de bacteriën op zijn minst verdund tot een dergelijke omvang en de structuur van de cervicale slijm is losgekomen ver dat dit niet langer een obstakel voor de korte tijd van de ovulatie datum.

Dit heeft bewezen de hete Impulskur. Het is economisch, omdat het bestaat uit slechts 4-5 toepassingen met een modder temperatuur van 50°C, dat is nog goed te verdragen. De Moor tampons moet noodzakelijkerwijs worden tussen de 5. -12. Dag van de menstruele cyclus worden toegepast per dag, zodat je het effect alleen maar om de ovulatie. Van de 5. Dag van de menstruele cyclus is er geen gevaar van het bloed uitstroom preventie meer en het mag niet worden gebruikt in een eventuele restwaarde bloeden met vaginale behandeling met modder begonnen.

Let op 1 ! Uiterlijk 1 dag vóór de ovulatie datum, een hoogveen restanten voor de veiligheid, de Vagina wordt gespoeld of gereinigd, anders zouden ze doden het sperma kan worden net als hoe je het doet met de bacteriën. Een unieke intensieve niet-vaginaal spoelen met water is nadelig voor de sfeer door middel van een Echtscheiding. De gezonde zure vaginale milieu regenereert na een vaginale Moorkur zeer snel, en na een korte, hevige roodheid van Kokers met warm water uit de kraan. Thuis kunt u gebruik maken van de douche slang, door demontage van de douche kop.

Let op 2 ! Water uit de kraan is laag gemineraliseerd (hypoosmotisch). Het resterende water kan klomp het sperma. Geslachtsgemeenschap mag dus worden uitgevoerd niet eerder dan 2 tot 3 uur na een vaginale spoeling.

 

In het kort 9 de serie artikelen: De Baarmoeder is de oorzaak van het volgende deel

Juridische opmerking: Dit artikel is een fragment uit het boek ‘de Vagina modder therapie” door Dr. Robert Kovarik. Zodat meer beïnvloed vrouwen kan worden gemaakt op deze natuurlijke en zeer eenvoudig Zelf-behandeling aandacht, mag niet gekopieerd worden in dit artikel de bron vermeld, met verwijzing naar het boek volledig en verspreid.

Vaginale behandeling met modder is voor vrouwen met kinderen, en andere klachten, een echt geschenk van de natuur!

Geef een reactie