Industrie-food – Natuurlijke aroma ‘ s echt heel natuurlijk?

Wat is de “natuurlijke aroma ‘s”?

Van fruit-yoghurt: In veel van de producten die zijn aangegeven op de verpakking van de heerlijke vruchten, maar ze zijn geen stof. Een verkeerde benaming, met het Systeem.

E 124 in de jam? Dat is cochenille-Rood A (ook wel bekend als Ponceau 4 R). Een rode kleurstof voorheen bereid uit de zogenaamde karmijn schaal insecten. In de tussentijd, het is gemaakt van kunststof, dus kunstmatig. Niet te verwarren met E 120 – cochenille (zonder A), die nog steeds geproduceerd van deze schaal insecten. Is de Allergie van zorg, en is ook gebruikt in medicijnen en cosmetica.

Natamycine (E 235) in de kaas? Een conserveermiddel, die wordt gevormd door schimmels schimmels, en heeft een antibiotische werking. Het is in de geneeskunde gebruikt als een antibioticum tegen schimmelinfecties. Deze stof is ook genetisch geproduceerd.

“Natuurlijke” smaak van schimmels, bacteriën en houtkrullen in aardbei yoghurt? Precies! En 1/3 van de aardbei.

Video link: https://youtu.be/1bVriN9yhq0

Smaak in plaats van fruit

Video link: https://youtu.be/aODvimsYkMw

In deze voedingsmiddelen uit de supermarkt vandaag de dag bevatten allerlei dingen. Stoffen, kunstmatige en genetisch gemanipuleerde, dierlijke oorsprong, allergieën, en iets anders dan gezond zijn.

Wat kunnen consumenten doen? Ofwel beslist u, oorspronkelijk, zoals de natuur het bedoeld om te voeden (bijvoorbeeld raw food) of u het onderzoek van elk individueel additief, en zelf beslissen of u het of niet. In de food industrie zal veranderen alleen als de Consument begint kritisch te denken en niet alle afval, als gevolg van een grote verpakking koopt.

Boek tip

Geef een reactie