“Water Maakt Geld” – het Is verboden de Film? – Een Oproep!

Omdat van de Film “Water Maakt Geld”, onthult de eindeloze hebzucht en corrupte praktijken van de grote bedrijven, moet worden verboden de Film nu:

Na de eerder zeer succesvolle distributie van de film “Water Maakt Geld” In de Vorm van meer dan 200 (cinema), de demonstraties en meer dan 1000 Dvd ‘ s, heeft de in de film, kritiek op het franse concern VEOLIA in Parijs tegen de Film rechtszaak voor “laster”. Het is nog steeds niet duidelijk, wat specifiek zijn ze beschuldigen ons. De groep heeft echter al bereikt, dat het franse openbaar ministerie heeft gegeven aan het verzoek Veolias en een onderzoeksrechter besteld. Dit kan nu met de hulp van een uitgebreid juridische bijstand aan de politie te bepalen.

Totdat het proces is geopend, het kan enige tijd duren. Toch, de Film kan worden weergegeven. En ARTE is het vasthouden aan de planning, een TV-versie van de International water dag, op 22.3.2011 om 20u15-uitzending. Echter, een Omroep en de prestaties verbod in de toekomst niet uitgesloten.

Veolias proberen te verbannen, ongewenste films van het Publiek, heeft al een Traditie. Als Leslie Franke en Herdolor het Lorenz in 2005, gewaagd, in een met de NDR co-produceerde de Film (“water onder de Hamer”) op de praktijk van de geheime contracten voor de gedeeltelijke privatisering van de Berlijnse water werkt om te onderwijzen, werd de groep in het NDR-verklaringen. Hij bleef zelfs in overeenkomst met de ARD-editor-in-chief Volker Herres, was de Film niet meer mag worden uitgezonden. En, hoewel de documentatie kunnen worden gedetecteerd, niet alleen inhoudelijke fouten.

Weten wat het betekent, de praktijken van een wereldwijd concern, was voor Water Maakt Geld vrijwel elk woord van advocaten in Hamburg en Parijs, onderzocht en gecontroleerd. Ook bij ARTE iedere feit werd nogmaals gecontroleerd. Toch, het zal zeker niet worden besloten uitsluitend op juridisch gebied, of het nu Veolia om te slagen in zijn klacht dat de Film uit de bioscopen en de schermen verdwijnen.

Dit is een gevecht van David tegen Goliath. Zelfs als we winnen in de eerste aanleg, Veolia gaan zonder de druk van de publieke opinie in de volgende, en, indien nodig, in de naast-maar-één. Voor Veolia, de kosten van een dergelijke procedure zijn Pinda ‘ s. Voor Leslie Franke en Herdolor Lorenz, de van exemplaar tot exemplaar versterkt de financiële risico ‘ s kan desastreus zijn.

We doen dan ook een oproep:

  • Laat dat niet Veolias aanval op “het Water Maakt Geld” zal gemist worden! Ze voorkomen dat grote bedrijven voeren een kritiek van uw bedrijf kan onderdrukken!
  • Verspreid het nieuws over de aanval op de vrijheid van de pers in je netwerken, zo ver als je kunt!
  • Zij maken gebruik van hun contacten met de pers, om deze zaak in het Openbaar!
  • Als u van de pers, dan kunt u het bekijken van een DVD, rapporten over de zaak!

De Film “Water Maakt Geld” kan nog steeds op grote schaal worden gebruikt, kunnen worden vermeld: het Maken van Veolia een streep door de rekening! Het nieuws van de film zelfs nog meer in het Openbaar – het Organiseren van een screening van de film! Als je hebt gezien WMM al, je bent het weggeven van de DVD! Gelieve te helpen te verspreiden van de Film zo breed mogelijk!

Leslie Franke, Herdolor Lorenz en Achille Du Genestoux hoge kosten, een advocaat en een hoop andere kosten om te reageren op de rechtszaak. Elke prestatie , elke bestelde een DVD , en nog steeds elke donatie doen op onze website in de rechterbovenhoek kan u ook helpen de financiële gevolgen.

Over de voortgang van de gebeurtenissen, we houden u op de hoogte. Als u nog niet op de distributielijst of andere vragen hebt, write to [email protected] uw Water Maakt Geld – Team

Homepage van “Water Maakt Geld”

Geef een reactie