De 5 Biologische Wetten Van De Natuur (Documentaire)

Geplaatst door: Nicolas Barro

De vijf biologische wetten van de natuur vertegenwoordigen een totaal nieuwe manier van kijken naar de natuur. Het werd ontdekt de eerste wet van de natuur, en al in 1981 door Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer.

In het resultaat, hij was in staat om te verwoorden door middel van empirisch onderzoek de andere wetten van de natuur.

De belangrijkste boodschap van deze ontdekking is altijd verankerd in de menselijke cultuur en we kunnen zien dat deze processen elke dag in ons leven. Maar nu kunnen we begrijpen wat er gebeurt en doe mee met het plezier, om te ontdekken wat was er altijd.

De vijf wetten van de natuur zijn de beschrijving van de exacte universal het verstrijken van de mechanismen. Verschijnselen, die we hadden beschouwd, eerder als een willekeurige, gebrekkige of mystieke blijken precies voorspelbaar biologische programma ‘ s, in een meeslepende geschiedenis van de ontwikkeling in verband met de perceptie van het individu.

Of massa-evenementen, zoals epidemieën of sociologische verschijnselen, of aangeboren kenmerken, of familie clusters, alle soorten ziekten, menselijke patronen van gedrag, psychosen, en hun impact op de directe omgeving – voor elk van deze vragen bieden de vijf wetten van de natuur is een redelijke verklaring, geven ons een nieuwe manier van het nemen van verantwoordelijkheid, omdat ze zijn absoluut nauwkeurig en controleerbaar zijn. Door elke.

Overtuig uzelf van de eenvoud van de natuur – inzicht in uw wetten.

De ontdekker van de vijf wetten van de natuur schrijft: “het was en is, dat in het computertijdperk, hoewel gecompliceerde industriële machine volgens dit model, de veel complexere menselijke organisme, maar naar verluidt zou moeten produceren zonder de hersenen en Psyche, dus zonder een programmeur en Computer zogenaamde “ziekten”.”(“De erfenis van een Nieuw geneesmiddel,” blz. 48)

De vijf wetten van de natuur begrijpen we niet alleen dat de oorzaak te maken heeft met een verandering in het organisme met de cognitie, de biologische Betekenis van de Persoon, maar dat elke biologische programma heeft zijn typische gerichte luchtstroom naar gelang de behoefte.

We begrijpen dat er sprake was van een ziekte, het lot of erfelijke eigenschappen en vaardigheden, misschien wel nooit.

Met de kennis van de vijf wetten van de natuur leren we te begrijpen van de taal van de natuur, kunnen we direct en onmiddellijk begrijpen wat is de biologische programma werd bevestigd te worden door wat oorzaak en wat een oplossing zou kunnen uitzien.

De vijf wetten van de natuur zijn belofte geen heil, geen wondermiddel. Je bent een herziening van het leven, onze mogelijkheden en behoeften. Bent u een score-gratis begrip van de biologie van de omliggende processen.

Door het Leren van deze taal van de natuur, we leren een voorheen onbekende diepte te Begrijpen en te Volgen, zowel van onze belangrijke processen, evenals het gedrag van andere mensen.

Of, zoals Dr. Hamer gedefinieerd:

“Deze Kennis maakt Je vrij.”

Hamer was in staat om te bewijzen dat dankzij de moderne technologie, die elke fysiologische verandering gaat altijd gepaard met een zichtbare verandering in de hersenen. Deze omstandigheid, dienovereenkomstig, de fysiologische veranderingen, altijd in strikt verband met een mentale verandering. De oorzaak voor dit fenomeen is een zogenaamde biologische conflict, een onverwachte, geïsoleerd en dramatische schokken waargenomen situatie. Het lichamelijk, verstandelijk, en mentale veranderingen zijn altijd accuraat en in sync.

Maar niet alleen dat. Hij kon Verder aantonen dat deze processen zijn in duidelijk te onderscheiden fasen, afhankelijk van de Status van de ervaren conflict situatie. En elk van deze fasen kan specifiek op uw eigen Klachten en processen – sommigen van hen global, het gehele organisme op het andere is specifiek, afhankelijk van wat voor soort weefsel in het huidige proces betrokken.

Ook de fysische processen die we waarnemen als een Symptoom, of de wijziging te voorkomen, zullen worden onderworpen aan een strikte indeling, was hij in staat om te bewijzen. Elk van ons lichaam cellen kunnen worden in één van de Gewebsgruppen verdelen, de differentiatie we de 12. Dagen zwangerschap te zien. De Gewebsgruppen gedrag tijdens een biologische programma specifieke en reageren in een zeer nauwkeurig worden omschreven conflict van gevoelens, hun Interpretatie te geven op Basis van onze ervaringen zijn zeer individueel.

Een volledig nieuwe rol kreeg door deze ontdekking zelfs kleine levende wezens zoals bacteriën of schimmels, omdat ze zich voordoen in de klinische uiteraard alleen tijdens de regeneratie fase na het conflict te overwinnen, en in het bijzonder binnen de Gewebsgrenzen volgens de normale weefsels van het lichaam te bewegen en te activeren. Van symbionten zijn ziekteverwekkers.

Deze ontdekkingen, volgens ons begrip van willekeurige processen of ongevallen in de natuur, in het menselijk lichaam, in zijn gedrag of wensen hebben, verkeerd. Op Basis van de ontdekkingen van Dr. Hamer ’s begrijpen we deze processen als biologische speciale programma’ s van de natuur. Nuttig en behulpzaam.

Copyright door Nicolas Barro: www.nicolasbarro.net

Meer informatie is ook beschikbaar direct hieronder

www.neue-mediz.in of www.5bn.de

Met de vijf biologische natuurwetten in de gezondheid van de vrijheid:

Video link: https://youtu.be/Z57uBCcOdvI

Geef een reactie