Als de bijen verdwijnen, heeft de mens om alleen te leven vier jaar

Man, zich te bekeren, voordat het te laat is! Zeer weinig mensen zijn zich bewust van de gevolgen van de wereldwijde massale dood van de bijen kan hebben voor ons mensen.

“Als de bijen verdwijnen, heeft de mens om alleen te leven vier jaar,” zei ooit Albert Einstein. Voor een paar jaar nu, imkers en wetenschappers waarschuwen ons. De grote bijen blijven om te sterven.

De honingbij sterft, de persoon komt te overlijden of HET IS 5 VOOR TWAALF

Video link: https://youtu.be/X23qoEyD-AI

De bijen hebben onze hulp nodig

Video link: https://youtu.be/I9wf5PQHgoE

Een derde van de menselijke voeding is volledig afhankelijk van de bij is de belangrijkste bestuiver van planten en is van toepassing voor runderen en varkens als de belangrijkste van de Veestapel in Duitsland. Echter, voor de jaren, miljarden bijen wereldwijd sterven zonder aanwijsbare reden. Maar veel van de oorzaken voor de massale sterven onder verdenking: de koude Winter, ziekten, parasieten, klimaatverandering. Terwijl wetenschappers koortsachtig, sterven de bijen-volken. ‘W wie wissen’ laat zien waarom de cyclus van de natuur zou zijn zonder de bijen een heel ander – en wat zijn de gevolgen voor de mensheid zou worden. [Bron: ARD]

Voor mijn smaak, is hier besproken wordt in de Video niet te veel op de klimaatverandering. Dit heeft de aarde ontelbare keren, en de bijen niet geraakt het toch. Het spreken van een opwarming van het klimaat door de mens veroorzaakt (CO2) is al lang geleden weerlegd als een lucratieve Leugen en bedrog.

Mijn opvatting is dat de belangrijkste boosdoener in de fatale vergiftiging van onze natuurlijke, pesticiden en GGO-besmette landbouw en de grote elektromagnetische vervuiling (mobiel). Dat houdt geen levende wezens en de bijen zijn zeer gevoelig.

Info van de oorlog nieuws heeft gevoerd met de Heer Hellner een Interview over dit onderwerp. Hellner de officiële dierenarts en veterinair en 1. Voorzitter van de bijenhouders Vereniging van de deelstaat Saksen-Anhalt e. V.

Klik hier voor het Interview.

Geef een reactie