De reden waarom kinderen in de lagere school al ongelukkig

Het is met groot genoegen de meerderheid van de kinderen verwachten hun eerste dag op de school. U wilt leren schrijven van dit alles, van wat volwassenen kunnen al lezen, rekenen, en nog veel meer! Hoe snel, echter, voor sommige kinderen, soms al na een paar weken, deze vreugde in afkeer of zelfs angst om naar school te gaan.

Wat moet er veranderen in de school structuren, methodologische principes, ons gedrag en onze houding, zodat onze kinderen gaan met plezier in de school en leergierig? Vroege selectie, functioneringsgesprekken en prestatie druk, holistisch Leren, erkenning van het kind, de persoonlijkheid en de individuele ontwikkeling zijn de thema ‘ s van deze lezing.

Beste studenten, beste ouders, beste collega ‘ s, lieve mensen, u de zorg voor onze kinderen en jongeren en het gebruik van wilt maken, houdt u mijn verzoek in het belang van onze kinderen en jonge mensen door het delen van de Video en mijn pagina! Ik dank u zeer!

De volgende partijen in Baden-Württemberg voor een meer gezamenlijk Leren a l l e r kinderen en jongeren: de parlementaire groep Alliance 90/De Groenen, de Jusos in de SPD Baden-Württemberg, de staat van het Parlement van Baden-Württemberg SPD, Links van Baden-Württemberg. Meer organisaties en ook de informatie vinden jullie op mijn pagina op Facebook onder “Ulrike Luise Keller” en op Twitter onder “UlrikeLKeller”.

Uw Ulrike Luise Keller

PS: ik zou graag op wijzen dat ik overweeg deze lezing als onderdeel van mijn opleiding en wetenschappelijk werk.

De Video ‘ s zijn helaas niet meer beschikbaar. Meer informatie kan gevonden worden op de Homepage van Ulrike Luise Keller: http://www.ulrikeluisekeller.de/

Geef een reactie