Artsen waarschuwen van Astma en allergieën door geurende kaarsen en de geur Marketing

Een gastbijdrage van Maria Herzger, www.maria-herzger.eu

Astma, chronische aandoeningen van de luchtwegen en allergieën worden ook veel gebruikt in Duitsland, ziekten, hun symptomen zullen intensifiëren, vooral in de herfst en winter. Bijna niemand brengt de toename van het aantal klachten met het gedrag van de consument in de context.

%image_alt%

Echter, in veel gevallen, met Wellness en welzijn geassocieerd met de consumptie van geurkaarsen en andere geuren is de wortel van alle Kwaad is. Wetenschappelijke studies hebben tot een resultaat kan leiden tot de synthetische ingrediënten van vele geurende product ernstige stoornissen, in tegenstelling tot de ons door middel van slimme reclame-strategieën voorgesteld eigenschappen van veelbelovende steigerbarem het Algemeen welzijn.

Pulmonale artsen van de duitse lung Foundation e. V. (DLS) om te waarschuwen voor de gezondheidsrisico ‘ s in verband met paraffine, op basis van geurkaarsen en het gebruik van geur Marketing in openbare gebouwen en in warenhuizen. De artsen die de dagvaarding een recente studie van onderzoekers van de Carolina State University. De Voorzitter van de Raad van bestuur van de DLS, Prof. dr. Harald Morr uitgelegd dat de Aardolie geproduceerd paraffine kaarsen Branden wanneer er schadelijke stoffen in de lucht in de kamer is gratis, de mensen met reeds bestaande contact Allergie voor geurstoffen, allergische reacties van de huid en de luchtwegen versterken evenals astma kan ongemak veroorzaken.

Het wordt daarom aanbevolen om paraffine kaarsen, en te winnen in plaats daarvan, met kaarsen van bijenwas of soja wax of Stearine, gezonde comfort.

Het risico voor de gezondheid omwille van geur Marketing

%image_alt%

Geurmarketing is een warenhuis operatoren, en in arts kantoren en ziekenhuizen, groeien in populariteit, vooral in de komende kerstperiode. De klantenkring ondergaat door het gebruik van synthetische geuren, daarom onvrijwillige Manipulatie van de zintuigen, door stimulatie van hun kopen van een stemming kan de eigen zakken versterkt ring. In ziekenhuizen en medische praktijken door de zogenaamde Lucht Ontwerp onaangename geuren moet worden gemaskeerd. Patiënten die lijden aan Meervoudige chemische gevoeligheid (MCS, worden beïnvloed door onvermijdelijke drang geurende in uw gezondheid ten gevolge van de reeds sterk geminimaliseerd speelruimte, daarnaast is enorm. Bezoek arts zijn, is dus nauwelijks mogelijk ernstige gevolgen voor de gezondheid reacties te wijten aan de chemische stoffen zijn onvermijdelijk.

Prof. Morr is bezorgd dat het voornamelijk op het klimaat van de warenhuizen en ziekenhuizen verspreid in de steeds tal van chemische geurstoffen, zeker niet op hun gezondheid en veiligheid zijn gecontroleerd. Bijgevolg, de bevolking, in het bijzonder astmatici en mensen met een Allergie een vermijdbare risico voor de gezondheid door geuren.

Maar liefst winst ten koste van de gezondheid van de consument

In het licht van de lange, bestaande kennis, die parfums geclassificeerd zijn als schadelijk voor de gezondheid en sterk allergeen, het is volkomen onbegrijpelijk en onaanvaardbaar dat chemische stoffen gedoucht door de geur Marketing nietsvermoedende consumenten en patiënten, en dit volledig onnodig gezondheid worden blootgesteld aan gevaren. Een parfum Allergie is ongeneeslijk, en contact met allergieën resultaat voor de Getroffen mensen vaak ernstig, een leven lang incisies voor uw verdere loop van het leven, astma-aanvallen kunnen worden bekend te zijn levensbedreigend en in de chemie gevoelige kan soms anafylactische shock veroorzaakt.

Een verplichte Verklaring van de ingrediënten is niet verplicht voor de kamer geurende door de wet. De geur industrie is blij met deze royale actie, de producenten hebben als gevolg een volledig vrije Hand, haar volledige Repertoire van chemische geurstoffen. De nadelen liggen helemaal aan de kant van de bevolking, vooral als de Lucht Design wordt gedaan, om zo te spreken, in het Verborgen en het nietsvermoedende publiek van consumenten en patiënten die niet eerder kan beschermen, maar deze onnodige gezondheidsrisico ‘ s is volledig hulpeloos.

De industrie betreft prioriteit waarschuwingen van de UBA zal blijven, ongeacht

De Federale milieuagentschap UBA in Berlijn blijft raden sterk het gebruik van “aromatherapie”producten, geur-lampen, wierook en soortgelijke producten. We moeten ons terug alle bewustzijn, we hebben slechts “een” gezondheid! Deze stoffen door het onzorgvuldig gebruik van de geur om te verkwisten roekeloos, gaat sneller dan je denkt.

De politieke actoren worden ook weerspiegeld in termen van geur schuld en geur Marketing in de brengen, maken over het algemeen bindend kader te zorgen dat alle door ons de basis van de wet is verleend fysieke integriteit eigenlijk. De gezondheid van de bevolking en het milieu voorrang moet krijgen boven economische belangen. Echter precies het tegenovergestelde werd ondersteund onlangs, de Minister van economie, Rainer Brüderle, was in zijn aanbevolen industrie concept, de politieke richting van de instructie vermeld: de economie is de bescherming van het milieu.

[Afbeelding bronnen: kaarsen-foto van RAHOUSE/pixelio.de; een winkelcentrum door Rainer Prautsch/pixelio.NL]

Geef een reactie