Tamiflu als een AAS in de Mouw tegen de vaccin-Flop

Van wahrheiten.org

Sinds de puinhoop van de griep is genomen in de BRD nauwelijks ernstig zijn, en de burgers willen vaccineren slechts een zeer klein deel op vrijwillige basis, is nu ontstoken, de volgende propaganda stap.

Het zou belachelijk zijn als de vreselijk traag duitser kon niet worden gelokt door een aantal gerichte marketing acties achter de kachel of uit de prooi.

Het woord keuze is heel duidelijk zien dat de mexicaanse griep is een specifiek geplande interventie. World Online heeft gemeld op 29.08.2009:

De vaccinatie tegen de mexicaanse griep dreigt een Flop in Duitsland

Een geweldige rush is niet te geven aan de vaccinatie tegen de mexicaanse griep. De Vice-President van de duitse medical Association, Frank Ulrich Montgomery verwacht op zijn minst. “Het vaccin actie is niet een snel verkoper,” zei Montgomery, de “Focus”.

Soso, de vaccinatie moet een hit worden. Angstige mensen of artsen praten over een zeer gevaarlijk en misschien zelfs dodelijke gevaren? Het wordt gezegd dat het een mislukte reddingsoperatie “Flop”, als het gaat om de gezondheid en het Voortbestaan van miljoenen, nee, miljarden mensen?

“Flop” en “hit” volledig ongepast is. Echter, zelfs als de krant zou worden “farmaceutische bedrijven willen maken miljarden door gedwongen vaccinatie” – bedoel je, de mensen moe zou ook alleen de lift de oogleden? Misschien een moe Knipoog uit te komen. Wat een kartonnen neus maatschappij is dit, toch?

Onze minder valide medeburgers zijn zo passief dat, volgens de Federale kamer van artsen weinigen zullen ooit gevaccineerd willen worden – een zegen in vermomming? Het Hamburger Abendblatt schreef op 31.08.2009:

In de totale bevolking zou slechts 15 tot 20 procent van de vaccinatie voor bepaalde risicogroepen, ongeveer de helft van hen, schattingen Montgomery. Volgens een representatieve enquête, uitgevoerd door het nieuws blad “der Spiegel” voor de meerderheid van de Duitsers zijn niet tegen de nieuwe influenza a-virus H1N1-vaccinatie.

Wat zou de sla net voordat de complete uitputting-staande in de farmaceutische industrie? Rechts: De Gedwongen Vaccinatie. Maar welke wetten en geweld gebruiken, als het kan, gedwongen worden uit te oefenen, zelfs onrechtstreeks, en dat er geen extra personeel voor de onderdrukking nodig.

Het maakt het veel eleganter: Met het zaaien van paniek. Zoals vermeld maanden geleden voorspelde, en van Dr. Stefan Lanka in detail uitgelegd, zal nu worden opgeofferd aan individuele patiënten, om de massa in angst en terreur. Bild.de de kop, dus op 01.09.2009:

Tamiflu niet meer zal werken?

Zo ver, de varkens werden griepgevallen in Duitsland, alle zeer mild. Echter, nu een 35-jarige Besmet in Bonn, vechten voor zijn leven. Hij werd behandeld met de griep medicijn Tamiflu.

De arme man kreeg Tamiflu, dat brengt hem in zijn symptomatische Situatie – volgens de GNM, de “griep symptomen” zijn niets meer dan de genezende fase in acute zuurstof stoffnot. Hij is op de rand van verstikking te wijten aan Tamiflu.

Je zal het offer van de jonge man eigenlijk? Ja, je zult het doen. En dit is slechts het begin. U zal vergiftigen als veel mensen naar de publieke als nodig om de gewenste massa-vaccinatie aan voor een “racer”. In een paniek, de burgers zal storm de arts kantoren en apotheken – wait for it easy.

Houd deze gedachten en gissingen voor het volledig onzinnig en over de top? Wat Bild.de verklaard op 01.09.2009 dit specifieke geval, een dichter te lezen:

De eerste duitse (35) in levensgevaar

De mexicaanse griep is ongeremd: De eerste Patiënt in Duitsland op de rand van de dood! Hij was besmet met het gevaarlijke Virus.

[…]

De jonge man werd genomen vorige week stilstaat. Het middel Tamiflu stelde, legde de woordvoerder aan BILD.de – een Mutatie van het Virus is dus uitgesloten. ‘De Patiënt had een onderliggende risico’ s.”

Wilden de precieze omstandigheden van de ziekte of de toestand van de man naar het ziekenhuis voor het eerst nemen geen positie.

Goed, de Patiënt had een basic risico, hij was in de handen van deze Artsen en is nu instrumentalised in dienst van de gewenste paniek – het is ongelooflijk.

Wie heeft nu erkend dat deze propaganda virus verhaal is een verschrikkelijke leugen, alstublieft, alstublieft, breng de Arm gratis – niet echt gaat helpen.

Hoe anders maanden kan worden van tevoren bekend zijn, die gevolgen zich voordoen, wat is de vermoedelijke mutaties gebeuren, en wat zal helpen tegen-maatregelen? Het is meer dan duidelijk wat hier aan de hand is. Een moordcomplot tegen alle volken!

Informeer uw medemensen, om aan te tonen u de lezingen over het onderwerp, een verwijzing naar de rapporten van voorgaande maanden en bent u niet langer op deze leugens, die zijn gebeden in de media naar beneden goed. U kunt niet onder alle omstandigheden, te vaccineren of Tamiflu te missen, maar integendeel, vraag Artsen en autoriteiten na de officiële detectie van de mexicaanse griep gekregen.

Wanneer is eindelijk een einde aan deze Perversie?

[Bron: Wahrheiten.org]

Geef een reactie