Paracetamol waarschijnlijk verdubbeld risico op Astma bij kinderen

Bijwerkingen van Paracetamol Ziek ten gevolge van medicatie.

De ISAAC (International Study van Astma en Allergieën in de Kindertijd) onderzoek naar de oorzaken van het verhogen van astma bij kinderen in de geïndustrialiseerde landen. ISAAC zegt dat de werkzame stof Paracetamol is één van de meest essentiële, of de meest voorkomende redenen waarom kinderen het ontwikkelen van Astma. Door middel van Paracetamol in het lichaam wordt in de oxidatieve Stress en het immuunsysteem uitgeput is, want het kost veel energie om deze stof in het lichaam af te breken. Zo het immuunsysteem kan, bijvoorbeeld om af te weren infecties met rhinovirussen effectief zijn gemaakt door artsen, voor regelmatige uitbraken van Astma verantwoordelijk.

aerzteblatt.de:

Paracetamol bij kinderen en veel gebruikte pijnstiller en koortswerend middel, kan zijn ten gunste van ziekte-ontwikkeling van Astma en andere atopische. Dit is een cross-sectionele studie in het American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine (2010; doi:10.1164/rccm.201005-0757OC).

Het zou zeer welkom zijn als de ISAAC zou ook kijken naar het verband tussen vaccinaties en Astma. Ik bedoel een neutraal, onafhankelijk. Als u dat kunt doen. Maar afgezien van deze vergiftiging van het lichaam door vaccinaties en geneesmiddelen, alsmede schadelijke invloeden van buitenaf (stof, enz.), echter, de voeding is de meest voorkomende reden voor een ziekte Astma. Een verkeerde voeding is ook een vergiftiging, en extreme stress op het lichaam.

Stel dat een persoon zou nemen “de beste food” – zoals voorzien door de natuur, dan zou hij hebben veel energie om zich te verdedigen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, tot een bepaalde mate, omdat de cel vernieuwing werkt veel beter. Het advies van de artsen, maar wat weten zij van voeding? Wat weet je van de natuur?

Geef een reactie