Boek tip: Het NIEUWE GENEESMIDDEL, door Lars P. nieuwe Tarot

De basis voor het begrijpen van kanker en andere biologische programma ‘ s

die neue medizin%image_alt%

Het NIEUWE MEDICIJN is een natuurlijke wet-based holistisch begrip van het lichaam van de biologische programma ‘ s, die voorheen werden aangeduid als een “ziekte”.

Met het NIEUWE MEDICIJN, het is nu mogelijk om de reden waarom we “ziek” is, wat gebeurt er in ons lichaam en, boven alles, dat moeten we niet bang zijn van deze processen, ongeacht of deze worden aangeduid als “kanker” of met andere namen.

In dit boek voor de eerste keer uitgelegd voor iedereen te begrijpen van de basisprincipes en uitgangspunten van het NIEUWE GENEESMIDDEL in een compact en overzichtelijk, zodat mensen zonder medische opleiding te begrijpen van de NIEUWE GENEESKUNDE, en gebruik het voor zichzelf kan controleren.

De principes van het NIEUWE GENEESMIDDEL worden de medische Instelling voor 30 jaar. Echter, vanwege de erkenning van de medisch-farmaceutische Systeem is nauwelijks nodig, worden onderdrukt sinds hun ontdekking, en verstild. Met toestemming van patiënten, die chemotherapie, onnodige operaties en dure medicijnen, die u kunt verdienen geen geld.

Inhoud “De NIEUWE GENEESKUNDE”

Met dit boek, de auteur, Lars Peter nieuwe Tarot, de medisch geschoolde lezer met een algemene, goed gestructureerd en gemakkelijk te begrijpen zijn inleiding tot de grondslagen van het NIEUWE GENEESMIDDEL.

In de eerste helft van het boek, de basis van het concept van het NIEUWE GENEESMIDDEL (het “5 biologische wetten van de natuur”) en de verschillende relaties. De tweede helft lijsten systematisch de verklaringen van de van de school van de geneeskunde als “ziekten” bedoelde biologische programma ‘ s. Terwijl de nadruk ligt op “kanker”, ook onder “alledaagse ziekten”, zoals de griep, etc.

De auteur staat niet in het boek, opzettelijk dichter bij de Persoon van Dr. Hamer en zijn eigen opvattingen over politieke en andere onderwerpen. Dr. Hamer is alleen genoemd in verband met het NIEUWE MEDICIJN.

Geef een reactie