Boekpresentatie: “Gezondheid Granen Global Nutrition”

De mensheid is op een kruispunt

Als u altijd al wilde weten, hoe het de chronische ziekten van de beschaving vandaan, wat zijn de oorzaken van gezondheid, de belangrijke rol van het graan, de verwerking en de voorbereiding van de soorten spelen – dit boek gefascineerd door de directe Ervaring van de exploratie van deze geheimen. Deze basiskennis kunt u de juiste beslissingen nemen op het gebied van gezondheid, fysieke en mentale prestaties, voeding, voedsel, voedsel groeit, of het nu je familie, je land, of van de wereldbevolking.

%image_alt%Als de editor van op 1. Juni 1930, werd geboren, was groter dan het aantal mensen wonen gewoon in de 2 miljard. In 2010, als hij is 80, het naderen van de 7 miljard. Hoe doen deze mensen?

Het grootste deel is slecht, vaak ondervoed, die vele kinderen zijn voor een deel ontwikkeld fysiek en mentaal. Veel van de honger omkomen. Het kleinere deel van de woonkamer zijn voldoende, maar gevoed verkeerd, en daarom is chronisch ziek. Het schaarse jonge degenereert, in toenemende mate, zowel fysiek als mentaal, en ziek in de ochtend. Meer en meer van hen zijn onvruchtbaar.

Een kleine groep zichzelf als “Elite” rekening houdend met alle Macht, rijkdom, overheden, wetgeving, overheden, op het gebied van economie, onderzoek, onderwijs en media onder hun controle. Ze heerst over de mensheid en het benutten van deze verschrikkelijke belastingen en andere verplichte heffingen – zoals gezondheids-en Sociale verzekeringspremies. Een vermindering van de ziekten is ongewenst.

Gesproken over een “reductie van de wereldbevolking” naar een fractie van de levende mensheid. “Bijwerkingen” van vaccinaties en medicijnen naar de ondergang van het immuunsysteem van de mensen. De jaar-tot-duizenden beproefde basisvoedingsmiddelen kan worden genetisch gemanipuleerd; een wereld monopolie in de productie van voedsel wordt gezocht.

Dit alles zal worden getoond aan de mensen door middel van ramp scenario ‘ s en angst genereren als de enige manier om uit de vaak bewust gegenereerd crises. Het tegendeel bevindingen van de censuur van het slachtoffer.

Nu het gewelf was overspannen met de CO2-klimaat liggen, de mexicaanse griep bangmakerij van gewetenloze self-werking van de Bankier en de aankoop van gestolen gegevens door de belastingbetalers door een ontvangen van rotte beleid. Meer en meer mensen beginnen te denken voor jezelf en handelen.

Dit boek laat zien hoe kwam het tot deze ernstige fouten van het dieet onderzoek was, tot de dag van vandaag een belangrijke bijdragende oorzaak van de erbarmelijke toestand van de mensheid zijn wat ze zijn, en hoe je je sindsdien, vanwege bepaalde belangen te handhaven. Tot vandaag de dag zijn deze relaties zijn weggewerkt. Alleen degenen die toegang krijgen tot deze Kennis en bescherming van zijn familie tegen ziekten en Degeneratie.

Het boek, gefascineerd door de directe Ervaring van de ontdekking van de cruciale randvoorwaarden van natuurlijke gezondheid van individuele mensen en van hele volkeren. De oorzaken van de meest voorkomende chronische ziekten en dood worden onthuld redenen. Het is een levende geschiedenis van het leven sleutel onderzoek dat leest spannender dan een Thriller.

De mensheid is aangekomen op een kruispunt: Moet je programma een op macht en geld beluste “Elite” door middel van leugens, bedrog, uitbuiting en slavernij in de cul-de-SAC van stultification, dementie, en “reductie van de wereldbevolking” (een genocide!) driften? Of u reflecteren op uw geest en de fundamentele rechten van de mens en je leven, je geluk en je gezondheid van de basis in de eigen richting?

Alle belangrijke Kennis is in dit boek opgenomen. Het laat zien hoe door middel van het gebruik van intelligente combinatie van plantaardig voedsel in de Individuele hoe de hele mensheid – zonder verlies van het rijke en de onmenselijke omweg door de animal feeds optimaal geschikt is voor de soorten en ziekten te worden beschermd.

Iedereen kan meteen aan de slag in zichzelf en in zijn invloedssfeer liggen, en moet het ook, omdat, als er Veel te doen en te zeggen, kan verbetering voor de mensheid is geïnitieerd te worden.

De Boeken Om De Pagina

Geef een reactie