Impfaufklärung – Wat de Artsen en de media verzwijgen

Voor elke vaccinatie besluitvorming, het is de vraag of kunnen we vertrouwen op de aanbevelingen van onze volksgezondheid autoriteiten voor de blinden.

Om deze vraag te beantwoorden is alleen als we minstens een eerste plausibiliteitscontrole: Zijn onze belangrijkste vragen van de autoriteiten en Impfärzten prompt en begrijpelijk antwoord? Of er sprake is van tegenstrijdigheden en Onverklaarbare?

Na de mediale enscenering van de mexicaanse griep, EHEC & Co de vraag: Cui bono ontstaat ook hier? Ook de steeds toenemende aanbevelingen, en het Verbergen van het vaccin schade moet worden ondervraagd.

“Waarom zijn er geen studies over de werkzaamheid van vaccinaties?” – “Wat zijn dat het vaccin schade bekend zijn, en wat is de omvang van deze?” – “Wat zijn de Alternatieven voor vaccinaties?” – “Hoe communiceer ik de Vaccinatie van mijn kind in mijn omgeving, zoals kinderopvang, Kleuterschool en vriendenkring?” zijn enkele van de vragen te beantwoorden die we proberen het.

Gewone tekst – een voorstelling van en met Michael Grawe & Boris Lauxtermann uitzending van 06.02.2014 onderwerp: Impfaufklärung – Wat te vertellen, de Artsen en de media

Video link: http://youtu.be/9ZfkcLCvBD4

gast: Dr. med. Joachim Bennien – huisarts Hans U. P. Tolzin – auteur impf-report.de – Web: impfkritik.de Michael Leitner – Journalist, schrijver, film-maker – Website: lichtfilm.net, impfentscheid.eu, Youtube

Vragenlijst downloaden van een arts (PDF-document, 34 KB): een Medische Verklaring aan de aanbevolen vaccinatie

De uitzending als mp3-download: http://mp3kulturstudio.whiteops.de/kt/kt_87.mp3

Cultuur Studio.info Blog: cultuur Studio doneren – ondersteuning van Uw cultuur Studio!

Boek tips

Geef een reactie