De biochemische Manipulatie van de mensheid

Door David Rothscum op David Rothscum Rapporten via INFOKRIEG.tv / Vertaald door Hagbud voor Infokrieg.tv

Vele vooraanstaande wetenschappers hebben aangekondigd dat ze bij verschillende gelegenheden dat in de toekomst, het gewone volk zou worden gemanipuleerd door de chemische stoffen in je voedsel, water en injecties; alles om te voldoen aan de behoeften van de heersers. In 1931, Bertrand Russell schreef in zijn boek “The Scientific Outlook”:

“Met injecties, medicijnen en chemicaliën de bevolking zou kunnen worden verleid, eventueel, die aan de aanvaarding van het al, wat is uw wetenschappelijke master voor u als de Beste beschouwen.”

Een van de bekendste voorbeelden van het idee, om het manipuleren van de onder laag biochemisch, dateert van 1932 boek “Brave New World” van Aldous Huxley. In Brave New World de mensen van de lagere klassen zijn geboren, voordat zij worden blootgesteld aan een verscheidenheid van chemische stoffen die de vermindering van hun intelligentie en hun latere lichaam grootte, en uw rol hebben te vervullen in de volwassenheid, voor te bereiden. Alcohol is gebruikt, de lagere klassen krijgen minder zuurstof en zal worden blootgesteld aan röntgenstralen. U worden toegediend in een bepaalde hormonen, om hen onvruchtbaar. 70% van de vrouwen die zijn blootgesteld in de baarmoeder, mannelijke hormonen, waardoor je zogenaamde “gratis Martins”, gesteriliseerd, hebben de vrouwen het mannelijk gedrag. Bertrand Russell schreef in 1952 in “The Impact of Science on Society” (de invloed van de wetenschap op de maatschappij):

“Voeding, injecties en maatregelen worden al in de vroege jaren samen met elkaar, het karakter en het uitzicht te brengen heeft de overheid wenselijk, waarbij elke Vorm van ernstige kritiek van de Uitspraak is psychologisch onmogelijk worden.”

Charles Galton Darwin, de kleinzoon van Charles Darwin, schreef in hetzelfde jaar, in zijn boek ” The next Million years Hoe om te doden van de Overbevolking:

“Als je beter kijkt, dan bestaat de mogelijkheid het verstand en de moraal van de individuen van een bepaalde soort hormoon veranderende injectie aanzienlijk; in het geval van dieren al geweldige resultaten bereikt.”

John Holdren, de overheid is momenteel werkzaam als wetenschappelijk Adviseur voor de regering-Obama, schreef in 1977:

“De levering van een steriliseren van de stof in het drinkwater of zetmeelrijke voedingsmiddelen is een suggestie dat schrikt mensen, kennelijk meer dan andere voorstellen voor onvrijwillige de vruchtbaarheid controle. In feite, sommige zeer moeilijke politieke, juridische en maatschappelijke vraagstukken en het zou verhogen, en niet te vergeten de technische problemen. Nog steeds, zoals een Steriliserende / niet bestaat, en het is ook geen in ontwikkeling. Om acceptabel te zijn, een dergelijke stof zou hebben om te voldoen aan vrij hoge eisen: je moet consequent effectief, ondanks de sterk uiteenlopende doses, de individuen, en ondanks wisselende vruchtbaarheid en gevoeligheid van individuen; je moet vrij zijn van gevaarlijke of vervelende bijwerkingen, en mag geen invloed hebben op de leden van het andere geslacht, kinderen, oude mensen, Huisdieren of Vee.”

Al deze ideeën klinkt misschien verschrikkelijk, maar Bertrand Russell vertelt zelf:

“Echt verfijnd mensen geluk is onverschillig voor de waarde van andere mensen.”

Dit artikel is het anders, kunstmatig opgewekte ziekte genaamd bespreken beelden, waarvan het aantal groeit elke dag, en wat een hoop ruimte in de ICD-10* de catalogus is uitgebracht, de methoden worden ontwikkeld waarmee ze, en wat zijn de redenen voor dit.

Vermannelijking en sterilisatie van de vrouw

Veel van de producten die momenteel in gebruik zijn, Bisfenol A, een chemische stof die werd gesynthetiseerd voor het eerst in 1891. In 1938, werd ontdekt dat ze heeft hormonale effecten op het menselijk lichaam. Dus, het werd gebruikt in de jaren 1930 als een synthetisch Oestrogeen. Later, na het effect was al bekend, werd gestart in de jaren 1950 in om deze te gebruiken voor de productie van polycarbonaat, een kunststof die wordt nu gebruikt voor vele voedingsmiddelen. Er zijn honderden soorten plastic, velen van deze hebben geen invloed op het hormonale systeem, de industrie toch aangedrongen op het gebruik van Bisfenol A.

Het effect bij vrouwen is bekend. Wetenschappers hadden ontdekt dat vrouwen die had geboorten van drie of meer opeenvolgende miskramen, hadden een drie keer hoger aandeel van Bisfenol A in hun bloed dan vrouwen die hun zwangerschap met succes. Studies bij ratten hebben aangetoond dat het bedrag van Bisfenol A waarin mensen worden blootgesteld aan de hersenen van vrouwen vermännlicht met het gevolg dat de vrouwelijke muizen, is het deed eigenlijk voor mannen zijn typisch.

De snelste in de Westerse wereld, het verspreiden van een pandemie is het polycysteus ovarium syndroom. Dit syndroom treedt op bij vrouwen die grote hoeveelheden mannelijke hormonen werden toegediend; de symptomen zijn onder meer onvruchtbaarheid, overmatige lichaamsbeharing, verlies van haar op het hoofd, overgewicht, en een diepe stem. De informatie over de frequentie van dit probleem varieert tussen 2 en 20% van alle vrouwen in de wereld, één ding is duidelijk, maar het Probleem is veroorzaakt door Bisfenol A. Studies hebben aangetoond dat de Bisfenol-A-waarden bij vrouwen met het polycysteus ovarium syndroom is aanzienlijk hoger. De vermannelijking en sterilisatie van de vrouw in de baarmoeder van de moeder, zoals beschreven in “Brave New World”, uitgevoerd kon worden met Bisfenol A effectief.

Polycarbonaat, die is gemaakt van plastic van Bisfenol A, is ontwikkeld in Duitsland en de verenigde staten op hetzelfde moment, in het jaar 1955 door Bayer in Duitsland en General Electric in de Verenigde Staten. De geschiedenis van Bayer is zeer interessant. Bayer was het gevolg van de ineenstorting van IG Farben in 1951. IG Farben was het bedrijf had geleid tot het “zyklon B”, die werd gebruikt door de Nazi ‘ s in de gaskamers tijdens de Holocaust.

Natuurlijk zijn er veel mensen die hebben gewerkt tijdens de productie van ” Zyklon B in het geval van IG Farben is doorgegaan met haar werk na de ineenstorting bij Bayer. Fritz Ter Meer, bijvoorbeeld, sinds 1925 lid van de Raad van bestuur van IG Farben. Tijdens de Tweede wereld oorlog, hij was voor de bouw van het IG Farben fabriek in Auschwitz-in, ongeveer 30.000 dwangarbeiders werden gedood. Bij de processen van Neurenberg tegen IG Farben in juli 1948, Ter Meer werd veroordeeld van slavernij en plundering tot zeven jaar in de gevangenis. Na zijn ontslag in 1952 begon hij onmiddellijk weer aan het werk voor Bayer, 1955 was hij bestuurslid en een jaar later Voorzitter van de Raad van bestuur.

De vraag hoe iemand kan opzettelijk verkopen van producten die zijn besmet met gevaarlijk synthetisch Oestrogeen, die mensen kunnen steriliseren, en andere negatieve effecten op je gezondheid, is eenvoudig te beantwoorden. Hoe het kwam dat Bayer en General Electric bracht dit product op hetzelfde moment, en op een (koop) overeenkomst is voltooid, is te verklaren door Anthony Sutton in zijn boek wall street and the rise of Hitler’. Net als IG Farben en General Electric in de financiering van Nazi-Duitsland.

International General Electric was de grootste aandeelhouder (30%) van de duitse General Electric (A. E. G.), het bedrijf had gesteund Hitler in de vroege dagen van zijn hemelvaart. Verschillende Bestuurders van AEG zat ook in de Raad van IG Farben. IG Farben en Internationale General Electric had ook dezelfde aandeelhouders. De Warburg Manhattan Bank en de Rockefeller van de Chase Bank had een grote interesse in IG Farben. De Rockefeller familie hadden samen ook een meerderheid (25%) in het geval van Standard Oil, de Sutton, met IG Farben.

IG Farben was Warburg ook in het bezit en onder de controle van de familie. Max Warburg, een lid van het Bestuur van de oprichting in 1925 tot 1938. Zijn broer, Paul Warburg, was een lid van de Raad van bestuur van de Amerikaanse IG Farben, dat gecontroleerd werd door de duitse IG Farben. Sutton leverde het bewijs dat de elektrische industrie werd omgezet in een kartel en niet in het bijzonder benadrukt dat de bedrijven niet langer te concurreren voor de patenten. Het is waarschijnlijk geen Verrassing dat een decennium, de giftige plastic bracht later, Bayer, en General Electric samen op de markt en wordt tegenwoordig gebruikt als verpakking voor ons eten en Drinken.

Het is belangrijk te vermelden dat Bayer werd later moeilijkheden, omdat het bedrijf willens en wetens met HIV had verkocht besmette bloedproducten, en meer verspreid, terwijl een veilig Alternatief beschikbaar was.

Omdat een verbod op Bisfenol A wordt steeds waarschijnlijker, kreeg de Coca Cola Company, paniek, en interne Memo ‘ s bekend waren, blijkt dat het bedrijf heeft plannen voor een propaganda-campagne in te spreken, onder andere, een “zwangere jonge moeder die bereid is om overal in het land over de voordelen van het BPA” als hun woordvoerder. Volgens de Environmental Working Group, deze campagne zou worden die specifiek gericht is op de armen en etnische minderheden. De gelekte Memo ‘ s is hier te vinden.

Ik heb gemeld in het verleden over gedwongen sterilisatie campagnes, met name bij vrouwen door middel van de toediening van vaccins. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Sterilisatie en vervrouwelijking van mannen

De daling in de wereldwijde vruchtbaarheid bij mannen is goed gedocumenteerd. John Holdren vermeld dat het drinkwater geleverd aan de chemische stoffen kan worden gebruikt voor het steriliseren van mensen, en er zijn eigenlijk chemische stoffen in het drinkwater, de vruchtbaarheid lager. Een van deze stoffen is fluoride. Als ik had eerder gemeld, minder natrium fluoride, het aantal zaadcellen bij mannen. Gemeenten met een hoger aandeel van fluoride in het water lagere tarieven van Geboorte dan gemeenten met een lagere fluoride inhoud. Het aantal zaadcellen is afgenomen bij mannen in de laatste 50 jaar, met 50% (bron hier).

In het water, verschillende chemicaliën, het fungeren als endocriene verstoorders en de toename van het aantal problemen bij mannen verantwoordelijk zijn. Deze chemische stoffen kunnen gemakkelijk worden gefilterd, maar niet gemaakt, want van de valse dreiging van de klimaatverandering. Zoals ik al eerder heeft gemeld, gesteriliseerd soja ook mannen en veranderde haar hersenen:

Studies bij ratten hebben aangetoond dat reeds matige hoeveelheden soja brengt de dieren minder tijd te besteden met andere ratten aan elkaar omgaan. Een ander onderzoek met volwassen mannelijke apen, heeft aangetoond dat, door zich te Voeden met de Phyto-Oestrogenen verandert ook hun gedrag. De tijd die ze samen hebben doorgebracht met de andere apen met de helft gedaald. Bovendien, de gehoorzame gedrag verhoogde drie-voudig.

Een vermindering van het IQ en een leerstoornis

Wat moet de meerderheid van de mensen nu bekend weergegeven, zoals uit verschillende studies dat fluoride vermindert het IQ van kinderen. Er zijn ook andere methoden kunnen worden gebruikt om hetzelfde effect te bereiken.

Een studie heeft aangetoond dat bijvoorbeeld jongens die hadden alle drie Hepatitis B vaccinaties werden negen keer hoger risico op een handicap ziek dan jongens die niet waren gevaccineerd tegen. Een andere studie heeft aangetoond dat een enkele Thimerosal-bevattend steeg aan het einde van vaccinatie het risico van autisme en ADHD. Een studie van Thomas Verstraeten gevonden te ontwikkelen die het risico van autisme of ADHD in gevaccineerde kinderen is aanzienlijk toegenomen. Helaas, de studie leider wilde een ander resultaat, zodat hij verwijderd een groot aantal kinderen van de studie, om verandering te brengen in het resultaat. Het eerste resultaat van het onderzoek kan hier gevonden worden. Een grotere hoeveelheid Bewijsmateriaal over hoe vaccins leiden tot autisme, kan hier gevonden worden. Russell ‘ s voorspelling dat de injecties kunnen gebruikt worden om het menselijk gedrag, juist was.

Kanker

In de vaccins veel verschillende soorten virussen de oorzaak van kanker. Het eerste Virus van dit type is ontwikkeld met financiële steun van de Rockefeller familie. Veel mensen vragen zich af hoe zoiets kan gebeuren. Het antwoord is dat het moet ons verrassen, eigenlijk, geen schade zou toebrengen aan de vaccinaties gebruikt mensen. Dezelfde mensen hebben in de Farmaceutische bedrijven Zeggen, zijn ook aan de top van het Amerikaanse programma voor biologische oorlogsvoering. Op een website van de overheid, hebben we het volgende gevonden:

“Vanaf het begin in de hoogste bestuurlijke kringen, beperkte Kennis van de nieuwe biologische oorlogsvoering op een inner circle van de ingeleide mensen. George W. Merck, Roosevelt was een belangrijk lid van de Raad van Advies van Franklin D. en kreeg de opdracht om een dergelijke oefening op de benen. Merck was het farmaceutische bedrijf dat nog steeds zijn naam draagt.”

Depressie

Depressie in de Westerse wereld, meer en meer vaak. Depressie veroorzaakt door ontsteking van de hersenen, omdat het lichaam verliest door een ontsteking van de hersenen Serotonine. Deze ontsteking van de hersenen is het een gevolg is van inentingen. Een goede verklaring kunnen hier gevonden worden. Het spreekt voor zich dat de bedrijven die de productie van de vaccins, zelfs degenen die te verkopen zijn de antidepressiva. Antidepressiva zijn nu de meest verkochte medicijnen in de verenigde staten, en het verbruik bij volwassenen is toegenomen in de jaren 1988-1994 en 1999-2000 drie keer. De bekendste Anti-Depressivum Prozac, een selectieve Serotonine heropname remmer, die is gepatenteerd door Eli Lilly. Eli Lilly is ook eigenaar van het Patent op Thimerosal, kwik stof die is opgenomen in vaccins en het ontstaan van autisme. In de verenigde staten, 37% van de autistische kinderen selectieve Serotonine werden toegediend aan heropname-remmers zoals Prozac.

Het is gemakkelijk om Winst te maken, als de producten van de behandeling van de symptomen, de door andere producten die u verkoopt ook worden veroorzaakt. Deze aanpak verhoogt de omzet, de winst, het Vermogen en de grootte van het bedrijf.

* ICD-10 = Internationale code van Ziekten, 10. herziene editie

Geef een reactie