Bondspresident Wulff tegen genetische manipulatie wet?

Het parket van Hannover heeft lüschen criminele pre-onderzoek tegen de nieuw benoemde bondspresident Christian Wulff en de nedersaksische Minister van landbouw Astrid Grote en de nedersaksische Minister van milieu Hans-Heinrich Sander voor overtreding van de wet genetische manipulatie.

Zoals eerder gemeld, het internationale netwerk “actie-actie” vorige week een aanklacht in tegen degenen die verantwoordelijk zijn in de staat van neder-Saksen als gevolg van illegale introducties van genetisch gemodificeerde planten worden gerestitueerd. Het milieu-Instituut in München en e. V., de fractie van de Alliantie 90/De Groenen in Nedersaksen, evenals de Bund Naturschutz in Bayern e. V. lid van de display.

“De Staten hebben toegezegd uiterlijk 31.3. te onderzoeken van een jaar van de zaden van de verontreiniging, zodat besmet Materiaal kan worden geroepen voor het zaaien,” zei het landbouwbeleid woordvoerder van de fractie, Christian Meyer, vorige week op een persconferentie in Hannover. “De overheid heeft niet voldaan aan de verplichting, en heeft dus door grove nalatigheid of opzettelijk schade in de miljoenen voor de boeren.” Nedersaksen is de oorzaak van de verontreiniging in de andere Lidstaten. Het is nu al geregeld in veel van de deelstaten, daarom is de verpakking van de betreffende landbouwgrond.

Lees meer…

Waarom precies, is Merkel wilde hebben Wulff per se in het kantoor van de Federale President?

Geef een reactie