Olieramp: Biosativa zou kunnen helpen – ontleed Olie

Update 01.12.2010:

Hoe mij een free agent en handelspartner van BIOSATIVA aangekondigd dat het verkocht heeft het Oostenrijkse bedrijf zijn patenten op het ITG Einkaufs GmbH in Duitsland. Het product kan nog worden verkregen, alleen al van de rechten en de verdeling van het ITG Einkaufs GmbH zijn nu beschikbaar.

Ik was er zeker van dat de nieuwe eigenaar verplicht zich om de actieve instandhouding van de natuur en streeft ernaar om haar producten te maken die wereldwijd beschikbaar zijn.

Te laat voor het doel van de informatie Gebeurt met de olieramp in de Golf van Mexico, en om te laten zien wat Biosativa kan ik het oude artikel, verwijzingen, echter, voor meer informatie over het nieuwe adres:

www.biosativa.com ITG Einkaufs GmbH Siemensstraße 2, D-76344 Eggenstein-Leopoldshafen e-mail: [email protected]

 

Artikel uit 27.06.2010:

Het Oostenrijkse bedrijf Biosativa heeft een natuurlijk middel dat in staat is om af te breken alle soorten Olie, in een biologische manier. Dit betekent dat voornamelijk bestaat uit de “Universal-handig en medicinale planten” hennep.

Hoewel Biosativa kan de Olie lekken, waaruit miljoenen liters Olie stromen is niet sluiten, maar het kan helpen een grote hulp in het schoonmaken / neutralisatie van de reeds platgetreden door de olieramp. De ecologische schade zou waarschijnlijk tot een Minimum worden beperkt. Een 100% natuurlijke remedie die niet voor Plant, dier, mens – natuur schadelijk, giftig. (Het kan zelfs zijn, zonder de schadelijke effecten van het drinken.)

Omdat Biosativa is de natuur op het hart en op de Golf van Mexico wil helpen, stuurde het bedrijf een aantal vragen aan de Verantwoordelijke personen in de Verenigde Staten. De Verenigde Staten hebben echter geen interesse in. De wil van hulp van buitenaf. Het giet van onze natuur belast door dispersie, maar in enorme hoeveelheden (miljoenen liters) van de zeer toxische Corexit in het water, het leven in het water en op het Land (Corexit regen), daarnaast, is zeer hoog.

Als het bekend werd, heeft BP een sterk belang bij dat het zeer giftige Corexit wordt gebruikt, want – wie zou gedacht hebben dat BP het betrokken bedrijf produceert Corexit. Dat is, het verdienen het. Corexit doodt alle micro-organismen die ten koste gaan van de Olie natuurlijk. Corexit is het doden van de Golf van Mexico. Corexit is het doden van de golfstroom.

BIOSATIVA wordt ontleed Olie – neutraliseert olie video link: https://youtu.be/hdx7oK_pSPw

Ik heb het gecontroleerd met Biosativa: wat dit product voor u is en hoe het werkt? Hoe kan het afbreken van de Olie?

Het antwoord: hartelijk Dank voor de Hulp. Laten we onze Planeet.

Ruwe olie en Olie producten zijn mengsels van verschillende Stoffen. Het grootste deel verklaard door koolwaterstoffen. (Van BERNEM 1996). De impact van Olie op het milieu zijn net zo divers als de onderdelen (SRU 2003), en daarom in hun geheel, ze zijn nauwelijks te bespeuren is. Algemene lichte olieproducten zoals diesel olie meer giftig dan de ruwe olie, en dit, op zijn beurt, is moeilijker af te breken.

Olie is blootgesteld in het mariene milieu (in het water) van een aantal fysische en chemische veranderingen die in wezen bepalen het voortbestaan van een Olielek. Een van de meest belangrijke processen

 • Verdamping en foto-oxidatie van de vluchtige Olie componenten
 • De vorming van “chocolade mousse”, dat is een zeer stabiele “water-in-Olie-Emulsie”, die kan oplopen tot 4 maal het volume van het oorspronkelijke bedrag, en de strijd erg hard
 • De vorming van Aardolie (“tar-balls”) van verschillende grootte, die kan leiden tot het zogenaamde “besmetten” van organismen, en visnetten
 • Verspreiding in de waterkolom door golfbewegingen
 • Oplossing in de zee water (in sommige gevallen resulteren in een zeer giftige oplossingen)
 • Gehechtheid aan zwevende stoffen en Sedimentatie op de bodem van de zee

De natuurlijke verwijdering van Olie in de zee wordt aangeduid als de Afbraak. Dit verwijst naar de verwijdering van Olie door organismen. De meerderheid van mariene organismen is in staat om van de opgenomen Olie in water oplosbare metabole producten en scheiden. De vermindering van eenvoudige aromaten aangetoond door planktonische cyanobacteriën en algen.

Sommige Petroleum koolwaterstoffen zijn, echter in matige concentraties, voor de betrokken dieren giftig en kan daarom niet worden verminderd. De biologische Afbraak door micro-organismen (bacteriën en schimmels) die gebruik maken van de Olie als koolstofbron, goed voor het grootste aandeel. Omdat de olie-afbrekende bacteriën, zoals bacteriën, worden gekenmerkt, in het Algemeen de tarieven zeer hoog niveau van Vermenigvuldiging, ook bent u in staat om te reageren op gunstige milieu-omstandigheden met een snelle groei in de voorraden.

De verschillende, in de Olie opgenomen in het materiaal groepen verschillen in de snelheid van afbraak. De microbiële afbraak vertraagt met de toenemende moleculaire gewicht en het verhogen van het aantal vestigingen en wissels. De snelste onvertakt alkanen zijn gedegradeerd, gevolgd door eenvoudige aromaten. De verwijdering van Isoalkanes, Cycloalkanen en aromaten met gecondenseerde neemt aanzienlijk meer tijd. De foto-oxidatie van Petroleum koolwaterstoffen die wordt verkregen producten zijn ook onderworpen aan alleen een trage biologische afbraak. De volgorde van de verschillende groepen van stoffen in termen van de afbraaksnelheid kan echter variëren, afhankelijk van de omstandigheden.

Factoren die van invloed zijn op de afbraak door bacteriën positief

 • hoge (water-)temperatuur
 • Het oppervlak van de Olie (vergroting, indien nodig, door het gebruik van dispersie agenten)
 • voldoende zuurstof
 • De toevoer van voedingsstoffen naar de bacteriën
 • lage bedrag van roofdieren

De hierboven beschreven afbraak trajecten van Olie in de zee hebben verschillende verhoudingen, die kan variëren, afhankelijk van de omstandigheden. Als een vuistregel, dat kort na een ongeval, het relatieve aandeel van snelle processen, zoals verdamping, de afbraak groter is, tijdens de microbiële afbraak, alleen om te winnen van later belang.

Biosativa bevat natuurlijke oppervlakteactieve stoffen op Basis van hennep olie.

Surfactants zijn stoffen die inwerken op de oppervlaktespanning van de grens oppervlak tussen twee fasen. De Naam is afgeleid van het latijnse tensus (van tendere te spannen, verstevigende aanhalen). Wanneer gebruikt in voedingsmiddelen technologie, zult u worden aangeduid als een emulgator. Deze eigenschappen ze te verwerven door hun atomaire structuur. De oppervlakteactieve stoffen in het algemeen bestaan uit een hydrofoob (waterafstotend) materialen in een deel van koolwaterstoffen en een hydrofiele (water-vriendelijke, water-oplosbaar) en de Rest, zeggen ze, zijn amfifiele. Oppervlakteactieve stoffen gevolg hebben, dat de twee elkaar onmengbare vloeistoffen (bijv. Olie in water) kan mengen om een zogenaamde Emulsie.

Kunstmatig gemaakt oppervlakteactieve stoffen zijn zeep, bijvoorbeeld. Van nature voorkomende Lecithine en vetten. Door hun amfifiele karakter, ze slaan het vet-minnende deel van de olie-Druppels. Door het houden van het water een deel kan worden gehouden, de olie Druppels in het water in oplossing. Oppervlakteactieve stoffen voor de eigenlijke wassen-actieve stoffen in wasmiddelen.

Door het gebruik van Biosativa in de aangrenzende olievlek kan worden opgedeeld in water of verspreid. Vooral in het kustgebied, komt het door de golven en Surf naar een intense menging en de daarmee verband houdende olievlek is opgelost. Het oppervlak is enorm toegenomen, zodat het water dat in de micro-organismen hebben een veel groter oppervlak van de aanval. Daarnaast is de Hechting van de olie druppels verhinderd is met de sedimenten. Dus Biosativa werkt vergelijkbaar met de reeds gebruikte oplosmiddel (Corexit), met het essentiële voordeel dat Biosativa is gemaakt van natuurlijke stoffen die kunnen worden biologisch afgebroken en het gebruik van de omringende Flora en Fauna onder water niet kan schaden.

Het moet echter worden benadrukt dat er tot nu toe voor deze toepassing geen praktische ervaring in deze omvang van de grootte van de huidige olieramp in de Verenigde Staten. Maar er zijn ook andere beschikbaar op de markt op de middellange onder de gegeven omstandigheden, laat staan in deze dimensies wordt nog niet gebruikt zijn.

Meer informatie over Biosativa onder biosativa.com

Infokriegernews.de voerde ook een Interview met Biosativa:

Deel 1: video-link: https://youtu.be/zJgDf5UIaj0

Deel 2: video link: https://youtu.be/m_Gby0O_5ko

Geef een reactie