De dagelijkse weekmaker besmetting van voedsel

Verpakking: gevaar van het plastic

Kant-en-klaar voedsel is handig en goedkoop, het gaat om de moderne consument. In enorme productie fabrieken, het eten is geperst door middel van slangen en kunststof tanks opgeslagen. In folie en plastic bekers van de producten in de handel. In het verleden, hebben wetenschappers ontdekt opnieuw en opnieuw, stoffen die afkomstig zijn uit het plastic in het eten. Hoe gevaarlijk zijn ze voor het menselijk organisme? Verpakking het gevaar van plastic (WDR verslag)

Video link: https://youtu.be/cvt7G6WtJBI

Weekmakers: – Geladen Voedsel

Of voorverpakte kaas, worst, of yoghurt – wetenschappers hebben ontdekt dat plastic verpakking zogenaamde ftalaten migreren in het eten, en mogelijk gevolgen voor de gezondheid. Holger Koch, de Ruhr-Universiteit Bochum tracks ftalaten. De weekmakers zijn stoffen in PVC synthetisch, met die vele voedingsmiddelen zijn verpakt.

“Ftalaten in het plastic om op te treden als water in een spons. De spons zonder water is hard en niet flexibel. Alleen als het water komt, is hij zacht en pluizig. De weekmaker is niet gebonden in het plastic, maar als water in de spons. Hij lost op en het plastic hard en broos.”

Video link: https://youtu.be/ewzsdUqyw0Q

Gevaarlijke PET-flessen

Wie neemt drankjes uit plastic flessen (PET), kan een risico voor de gezondheid: de experts hebben aangetoond hormoon-achtige stoffen in water, dus WDR markt.

Video link: https://youtu.be/oxOKPVpW5Eg

Weekmakers in de tuin handschoenen

Familie B. werken en veel in de tuin. Eerder heeft de familie beschermde hun handen met lederen werkhandschoenen. Omdat de Anti-triggering en kanker-verdachte chromaat gevonden werd, verhuisden ze naar kunststof gecoate handschoenen. Weekmakers ook gevonden in de tuin handschoenen (WDR) rapport.

Video link: https://youtu.be/Ih_01AWozxQ

Geef een reactie