BASF ontvangt Brazilië goedkeuring voor de teelt van gg-soja

“Als uit een vrijdag gepubliceerde persbericht in de DAX30-beursgenoteerde groep, werden gezamenlijk door BASF en Embrapa hebben ontwikkeld herbicide-tolerante Cultivance sojabonen op 10. December groen licht van de Braziliaanse Commissie voor de Bioveiligheid, CTNBio voor de commerciële teelt. De autoriteit vermeld dat de genetisch gemodificeerde sojabonen te voldoen aan de bonen “naar de eisen en voorschriften voor bioveiligheid voor het milieu en de landbouw en voor de gezondheid van mensen en dieren zijn onschuldig.” [Bron: ariva.de]

Wetten en richtlijnen worden gemaakt als u ze nodig hebt. Dit is de huidige Trend. En omdat genetische manipulatie in de landbouw, zo veilig en zeker, verarming van het Gebouw, de mensen ziek zijn, dieren sterven, zal schade aan de natuur.

Maar dat is niet het enige dat belangrijk is. Het belangrijkste is dat het aandeel zal stijgen.

De toxine-verontreinigde levensmiddelen en diervoeders van de genetische manipulatie, de weg naar de Groene hel

Artikel uit petrapez | 6.Februari 2010 via radio-utopie.de

Genetisch gemodificeerde planten in de bodem bacterie Bacillus thuringiensis en hun gevaarlijke gevolgen

In India werd gebruikt in een groot aantal van de politie, om de tegenstanders van de introductie van genetisch gemodificeerde aubergine (Bt Aubergine) onder controle te krijgen.

Honderden mensen hadden zich verzameld om te voorkomen dat de commerciële goedkeuring van het gewas. Boeren en leden van de verschillende organisaties veroordeelde de goedkeuring voor de introductie van genetisch gemodificeerde aubergine en worden niet overgedragen posters met Slogans als “We moeten Bt Aubergine.” (1)

De aubergine wordt beschouwd in India als de “koning van groenten” en zal worden geïntroduceerd over de hele wereld van het subcontinent.

De Indiase Federale Minister van milieu Jairam Ramesh, vandaag begon de dag met het zevende nationaal overleg, de laatste openbare, werd voorafgegaan door een geheel getal, en waar de boeren, Ngo ‘ s en technologen hebben hun mening geuit.

Ramesh had al verklaard dat een definitieve beslissing over de commerciële goedkeuring van de goedkeuring van de Bt-Aubergine tot 10. Februari zal worden voldaan.

Volgens getuigen, het horen van het betoog, de woedende boeren betoogd dat de introductie van Bt-Aubergine is veilig. Het onderzoek, dat werd uitgevoerd in dit gebied is nog onvoldoende. De eigenaar van het zaad zou worden op het einde, niet de boeren, maar multinationals, zei ze.

In de drie en een half uur debat met de Minister begon te verliezen hoofd koel, zo kreeg hij van een van de deelnemers ervan beschuldigd dat hij een “Agent” van Biotech-bedrijf Monsanto.

“Ik ben niet een van Monsanto Agent” zou hebben terug een fahlgewordener Ramesh “je hulp nodig.” zei hij, en hij hinwiess lijkt aan te geven dat de deelnemer zou zijn geestelijk ongezond. “Ik zal niet dulden wilde beschuldigingen.”

Beide kanten geprobeerd om hun argumenten te presenteren, in de loop van het debat het debat om het hardst, zou zijn toegenomen, is het geluidsniveau. (2)

De commerciële introductie van Bt-Aubergine moet worden voorkomen. Naast de financiële afhankelijkheid van boeren van biotech bedrijven en andere onheilspellende Detail voor de gezondheid voor mens en dier speelt een grote rol, die is onomkeerbaar als de planten dit kenmerk wordt overgedragen in de natuurlijke cyclus.

In de genetisch gemodificeerde aubergine, de Gen [Huilen 1Ac] is geïnfiltreerd in de bodem bacterie Bacillus thuringiensis. Dit is het verhogen van de weerstand van de planten tegen schadelijke insecten. Het produceert een Toxine, dit zorgt ervoor dat het insect wordt gedood worden voor de opname in zijn spijsverteringskanaal.

Dit Toxine lijkt te blijven dezelfde en zal niet op korte termijn, ondanks beweringen van het tegendeel, de genetische manipulatie van de industrie te verminderen. Het wordt verzonden met de consumptie van voedsel op de spijsvertering van de zoogdieren en de mens, waar de darmbacteriën in uw genenpoel.

De gevolgen kunnen worden. een immuun reactie van het lichaam, wat resulteert in allergische reacties en een verhoogde cel groei, zo blijkt uit recente studies (3)

Deze allergie kan optreden zelfs als de planten worden niet gegeten, maar het contact is gemaakt in het contact met de toxine-met bladeren op de huid. In Madhya Pradesh in India heeft gemeld negatieve gevolgen voor de gezondheid van de land-en fabrieksarbeiders, het genetisch gemodificeerde katoen wordt geteeld en verwerkt.

Chiemgau-online gepubliceerd op 20.In januari 2010, een rapport over de toestand van de landbouw master Gottfried de klokkenluider, die had gevoed zijn koeien met de genetisch gemodificeerde BtMais van het bedrijf Syngenta, die niet werd tegengesproken door het Robert-Koch-Instituut. (4)

Deze variëteit van maïs is ook aangepast met Bacillus thuringiensis (Bt), die produceert voortdurend een gif dat moet worden tegen de Maiszünzler plaag effectief.

De bult had verloren, alle dieren, en wilde het onderzoeken van de oorzaken, vond hij dat de overheid geen steun. De krant presenteerde zijn geval kort van steekpenningen tot een gevangenisstraf en verlies van zijn land, en hier is het te vinden.

Met de angst-tijdens het tanken het Argument voor de Overbevolking van de aarde, en hongersnoden als gevolg van de klimaatverandering technologieën moeten worden ingevoerd, die uitsluitend dienen de belangen van het monopolie van het veiligstellen van de markt van de bedrijven.

Bronnen: (1) http://www.business-standard.com/india/news/farmers-ngos-raise-slogans-as-ramesh-starts-talksbt-brinjal/16/16/85123/on (2) http://www.business-standard.com/india/news/ramesh-loses-cool-as-bt-brinjal-generates-heat/85133/on (3) http://en.wikipedia.org/wiki/BT_Brinjal (4) http://www.chiemgau-online.de/portal/lokales/trostberg-traunreut_Landwirt-hat-alles-verloren-_arid,125370.html

Geef een reactie