Babyvoeding industrie: 1,5 miljoen dode baby ‘ s per jaar, wereldwijd!

Het was zoals altijd: “Spiegel Online” bracht na Pasen, een bericht dat klonk als een noviteit – en een aantal media herhaalde ze gretig, zonder extra eigen onderzoek, gesprek, als een enorme sensatie: Borstvoeding zou kunnen besparen veel baby ‘ s leven, was het grammaticaal iets verschwurbelte title regel van het artikel. Ze citeren een onderzoek van de Harvard universiteit, die voorziet dat in de VS ongeveer 900 kinderen het leven van elk jaar via de Borstvoeding opgeslagen, en dat de kosten van de gezondheidszorg, ook in de biljoen-Dollar-range kan worden verminderd per jaar.

Dit bericht, echter, is niet nieuw! Als ik begon te doen wat onderzoek over een jaar of tien geleden, mijn boek Het geluk van borstvoeding, deze informatie is nog niet alles. Het was duidelijk dat het niet om een 900 baby ‘s, maar met een veel hoger aantal dode baby’ s per jaar sterven omdat ze niet borstvoeding, 1,5 miljoen kinderen, waarvan het leven, volgens de WHO, UNICEF is niet elk jaar wereldwijd kort na de geboorte, omdat hun moeders het van de aard voorwaarde voor het dieet. De media, echter, leert men over zo goed als alles. Door een ongeveer 50 jaar, het gebed molen-zoals hersenspoeling op het deel van de babyvoeding industrie, wegens hun aantal reclame-campagnes in de media, hun leugens in de hoofden van de mensen gegraven in: fles melk net zo gezond als de natuurlijke moedermelk. En: wees Stil achter de tijden! Sindsdien is de borstvoeding tarief daalt voortdurend, het vernietigd werd de cultuur in Duitsland en Europa!

Lees Meer (Deel 1) …

Het is al een zeer lange tijd – de jaren – die in de Reguliere media over het aantal voorheen een Miljoen, en sinds de jaren 1990, de jaarlijks 1,5 miljoen baby ‘ s hebben gerapporteerd over de hele wereld sterven, omdat zij niet borstvoeding. Integendeel, alleen een paar vage verklaringen van de baby food industrie werden gepubliceerd enige tijd geleden dat probeerde uit te leggen dat de decennia van de stem van de lange, steeds terugkerende en het verhogen van het aantal, eigenlijk. Maar wie onderzoekt vandaag al? Wie zou dit doen zou zijn om te berekenen, in alle waarschijnlijkheid, een veel hoger bedrag, want op geen enkel moment waren er minder baby ‘ s in de wereld, borstvoeding krijgen dan nu het geval is.

In 1974, de Britse hulp-organisatie, Werd gepubliceerd op wilt de studie: De baby-killer. Het bevatte alarmerende gegevens: In vele Delen van de derde wereld, het geven van borstvoeding was, zijn genomen uit in die tijd. Het meest extreme voorbeeld was van Chili, in 1950 was 95 procent van alle één-Jaar-oude borstvoeding. 20 jaar later waren al bediend door de twee maanden oude baby ‘ s, slechts 20 procent. In Jamaica, in de omgeving van Kingston, bijna 90 procent van de moeders hun kind vóór de zesde maand van het leven op flesvoeding. Slechts 13 procent van Borstvoeding geven, omdat ze werkte; 14 procent zei de verpleegster had geadviseerd om de fles, en de meeste van de vrouwen (43 procent) gelooft dat niet genoeg melk – een Argument van de reclame van de zuivel multinationals (“Als u niet genoeg melk …”), is dit niet het geval is, zoals medisch onderzoek toonde.

Het is belangrijk om te weten dat de wereld gezondheid organisatie, een rustige periode van twee jaar (!) raadt aan om kinderen zo gezond mogelijk en stabiel. Dat betekent dat de eerste zes maanden en de rest van de tijd voeden van vast voedsel. Van deze, het Westen en de derde wereld zijn te wijten aan permanente valse informatie, en nu licht-jaar: In Duitsland als in de verenigde staten, ongeveer tien tot twaalf procent van de moeders borstvoeding alleen hun kinderen voor zes maanden. 100 procent, zodat alle kinderen in Duitsland zou echter slechts zes maanden volledig borstvoeding te krijgen, zodat de kosten in de duitse gezondheidszorg zou worden afgelost jaarlijks door een twee-cijferig miljard som. In de verenigde staten, wordt dit bedrag is verplaatst volgens het laatste onderzoek van de Harvard universiteit in de biljoen bereik. Groeten aan de dames en heren van de Minister van volksgezondheid!

Lees Meer (Deel 2) …

Geef een reactie