De Tijden van londen censuur massale verzet tegen de mexicaanse griep gedwongen vaccinatie

Origineel van Paul Joseph Watson Gevangenis Planet.com donderdag, 16. Juli 2009

[vertaald door creandra voor Infokrieg.tv]

De krant the Times in Londen heeft kennelijk gecensureerd een aantal opmerkingen op uw eigen site, de heftige oppositie tegen de plannen van het Verenigd Koninkrijk hebben aangegeven een gedwongen vaccinatieprogramma voor de mexicaanse griep. Hoe Controcoma gemeld op zondag, commentatoren hebben in een Londense Times-artikel aangegeven dat zij zou weigeren toe te laten spuiten. Ze waren bezorgd over het feit dat de vaccinatie wordt gezwaaid, in slechts vijf dagen vanwege de veiligheid van de procedures door middel van, dat verhoogt de kans dat u zal leiden tot de dood en letsel aan duizenden, zoals in 1977, toen de massa-vaccinatie-programma van de Verenigde Staten gebeurde, hoe meer mensen gedood dan door de mexicaanse griep virus zelf.

Tot het punt, uitgedrukt vanaf de eerste 50 reacties op het artikel, meer dan 40 van hun verzet tegen de vaccinatie en de andere kant heeft alleen gestelde vragen. Nauwelijks een reactie steun uitgesproken voor de invoering van een landelijk mexicaanse griep vaccinatie.

De overgrote meerderheid van de reacties staan in de context van de volgende uittreksels:

“Niemand komt tot mij of mijn familie te sluiten met uw experimentele Vaccinatie/vergiftiging programma. We nemen de risico ‘ s voor uw zelfgemaakte vogel/varken/menselijk virus, dat was “accidentally on purpose”. Losgelaten op een nietsvermoedende Publiek.”

“Iedereen die dit leest natuurlijk denk nog steeds dat het vermogen om logisch en uit zijn eigen survival instinct geleid, en daarom moet luisteren. De massa vrees het mongering is een wereldwijde, gecontroleerde en open samenzwering met enorme Geopolitieke onder de wand. Laat je niet jezelf voor de gek houden, eten, fatsoenlijk en getraind op de [power sport].”

“Een vaccinatie is uiteindelijk getest in de bevolking, wat de belangrijkste reden is de economie, en je hebt om de druk te verlichten op de NHS? Ik zal ook weigert om een die past [zelf].”

“Dank je, nee Dank je. De Tests worden uitgezwaaid door in slechts 5 dagen? Wat is de lange-termijn effecten? Vioxx en thalidomide zijn getest voor een lange tijd. Hoe veilig was? De bijwerkingen van Statine, je wilt iedereen nemen, zijn verontrustend. Ik laat het met Cholersterol een kans.”

Tot de dag van vandaag, het originele artikel in de London Times (“Mexicaanse griep vaccin met spoed door middel van veiligheids-checks”), met de opmerkingen is schoongemaakt, echter, en veel van de opmerkingen heeft haar weigering zich te onderwerpen aan een verplichte vaccinatie programma, zijn verbannen naar de memory hole. Een lezer schreef ons een e-mail naar ons, dat alle opmerkingen die had verwijderd.

“Ik heb gekeken in het artikel “varkensgriep vaccin met spoed door controles” op de Website van de Tijden, om te zien of, zoals ik had verwacht, de reacties gecensureerd omdat ze vooral de vaccinatie is slecht.

Lo en zie, ze zijn allemaal weg en ik heb ook gemerkt dat de reactie systeem werd opgezet zodat u te registreren om een reactie, terwijl dit eerder is open voor iedereen die een E-mailadres. Zonder twijfel, dit is om te ontmoedigen anonieme Berichten, maar de registratie is niet toegestaan, uiteraard, voor het gebruik van een valse naam.

Als ik had verwacht, dat deze censuur zou gebeuren, heb ik gered van de Website met de commentaren hieronder. Ik zie de page als een Zip-bestand als wilde geven.”

Het feit dat de grote Britse Kranten zijn aan het censureren van het massale verzet tegen de uitvoering van de voorgenomen landelijke verplichte vaccinatie is een indicatie van de bezorgdheid van de overheid over hoeveel miljoenen Britten weigeren te laat de spuit, als dit najaar, is het vaccin beschikbaar is.

[Bron: infokrieg.tv]

Geef een reactie