Een landelijke opstand tegen de mexicaanse griep massale vaccinatie neemt

Een derde van de verpleegkundigen in Engeland wijst de vaccinatie, en de angst voor bijwerkingen, zoals het Guillain-Barré syndroom, autisme en neurologische dysfunctie

Lady Gevangenis Gent Planet.com Dinsdag, 18. Augustus 2009

Het landelijke opstand tegen de regering geplande mexicaanse griep massale vaccinatie in Engeland heeft geleid tot stof met een onderzoek dat heeft uitgewezen dat een derde van de verpleegkundigen weigert het vaccin. Volgens een enquête, gedaan door het tijdschrift Nursing Times, slechts door 37 procent van de verpleegkundigen met direct patiënt zou contact opnemen met de mexicaanse griep vaccinatie, hoewel zij zijn de primaire doelgroep voor vaccinatie. 30% is tegen vaccinatie, en 33 procent weet het niet. Van de 30 procent die zich verzetten tegen de vaccinatie, 60 procent van de angst over de veiligheid van de vaccinatie als de reden. Deze bevat kwik en squaleen, die in verbinding kan worden gebracht met het Guillain-Barré syndroom, een verwoestende ziekte van het zenuwstelsel. Nog eens 31 procent zei dat ze niet de beoordeling van het risico van de mexicaanse griep dan hoog genoeg.

De regering antwoordde op de enquête die verpleegkundigen kunnen niet met elkaar te verzoenen is met hun professionele ethos, hun patiënten te infecteren, en is het duwen om het vaccin, maar het lijkt erop dat velen bang zijn voor de gezondheid van de bijwerkingen van het vaccin meer dan het Virus zelf. Interessant is dat een artikel in de London Times bleek dat minder dan een op de zeven is ziek met de jaarlijkse griep verpleegkundige-krijgt-vaccinatie. Het wordt benadrukt dat werknemers in de gezondheidszorg, die moeten worden opgehelderd op dit onderwerp, op de hoogte zijn van de gevaren van vaccinaties in het Algemeen zijn zich allang bewust van.

Tijdens de mexicaanse griep is vaccinatie slagroom door de goedkeuring, zorgt de overheid, de farmaceutische bedrijven, de uitgebreide immuniteit van acties voor het overlijden of de ziekte door vaccinatie. In de aanloop werd bekendgemaakt dat een aantal van de vaccin batches bevatten kwik, een giftige stof die wordt geassocieerd met autisme en neurologische dysfunctie. Daarnaast is de gevaarlijke stof squaleen in het vaccin, dat in directe verbinding met de Golf oorlog syndroom en andere aandoeningen. Onlangs werd gemeld dat de Britse regering stuurde een geheime brief aan de senior neurologen. In dit waren ze gewaarschuwd dat het aantal gevallen van de hersenen de ziekte van Guillain-Barré syndroom (GBS), veroorzaakt door de vaccinatie die zich kunnen voordoen. Volgens de brief een senior neuroloog van de Daily Mail, zei:

“Omdat van de GBS risico, ik zou de vaccinatie.”

De laatste poging om een massa-vaccinatie van de bevolking tegen de mexicaanse griep tijdens de uitbraak in 1976 in de Verenigde Staten, het doden van meer mensen dan het Virus zelf. De overgrote meerderheid, die reageerde op het artikel in de Times in Londen, zei dat ze zullen weigeren vaccinatie, wat is de stemming in het hele land weerspiegelt. Op dit moment is alleen een dodelijker terugkeer van het Virus verplaatst te maken, ondersteund door een massale paniek door de overheid, de meerderheid van de bevolking tot de mexicaanse griep vaccinatie. Aangezien de meerderheid van de bevolking weigert vaccinatie is de enige Optie voor de overheid voor het Starten van een gedwongen vaccinatie, of de plannen voor massale vaccinaties in zijn geheel te vallen.

[Bron: infokrieg.tv]

Geef een reactie