“Deskundigen” raadt vaccinatie te beschermen tegen de onvoorspelbare Griep-seizoen

Het Robert Koch-Instituut en het Paul-Ehrlich-Institut te vertegenwoordigen bij de verlengde Arm van de WHO. Het WIE is de Afdeling marketing van de farmaceutische industrie.

Ook in dit jaar Pharma-Marketing-medewerkers die naar zichzelf verwijzen als “deskundigen”, re-reclame voor de jaarlijkse griepprik. Dit jaar is de volgende golf van Griep is nog meer “onvoorspelbaar”. Reden: De “deskundigen” verwachten dat dit jaar de mexicaanse griep Virus circuleert.

Wat deze “deskundigen” op hun Websites openbaar te maken, is de hoogte van Dwaze vermetelheid. Ik vraag me af of deze “wetenschappers” kan ooit het gevoel een gevoel van schaamte, in dit hypocriete bullshit u hier geven.

Zo schrijft Paulus-Ehrlich-Institut op de website:

Onvoorspelbaar griep: tijd voor de griepprik in Het afgelopen griepseizoen is weergegeven met de verspreiding van een nieuw griepvirus en de piek van de pandemie van Influenza ziekte golf in het midden van November 2009, nogmaals, hoe onvoorspelbaar influenza virussen. […] Maar met een vaccinatie bescherm je jezelf alleen maar in de voorkant van een griepachtige ziekte. […] Het medisch personeel, de ouderen boven de 60 jaar, chronisch Zieken, van elke leeftijd, alsook de Zwangere vrouwen moeten worden ingeënt tegen de griep. “Die is gevaccineerd, niet alleen om zichzelf te beschermen tegen ernstige Influenza, maar voorkomt ook het risico van besmetting naar andere.

Hoe “onvoorspelbaar” de laatste mexicaanse griep pandemie, we hebben gezien dat heel duidelijk. De grote reclame-trommel voor de vaccinatie geroerd, zeer grote TamTam, en wat was dat? Niets! Om de 18.000 Sterfgevallen wereldwijd(!) maar als het eenmaal is bewezen dat dit ook echt is overleden door mexicaanse griep. Dit aantal is niet geschud uit de Mouw, en meer. Dit Virus werd gedetecteerd, tot nu toe, nergens.

Goed, en zelfs als de mexicaanse griep Virus is er echt, zelfs als die het heeft veroorzaakt 18.000 mensen overleden -wereldwijd – van die gevaar kunnen we praten hier dan? Wanneer alleen al in Duitsland worden elk jaar meer mensen via geneesmiddel, als een gevolg van verkeersongevallen, kanker, hartaanvallen, of andere ziekte te sterven? Wie zou op het idee om het voor te schrijven minder medicatie? Zou het niet goed zijn voor het bedrijfsleven!

In plaats daarvan, Angsten worden opgestookt tegen besmettelijke ziekten en de reclame van vaccinaties. Het is ook op zoek naar mensen schuldig te voelen: “Als Je niet vaccineren, U besmet, eventueel, andere ontwikkelen van gevaarlijk – WANT van U!”

Waar zijn de bewijzen dat de griep-vaccinaties beschermen tegen de griep? Waarom klagen van zeer veel griep Ingeënt volgens de vaccinatie dan de griep?

Het centrum van de gezondheid samengevat zeer goed in een artikel:

[…]

De efficiëntie van een griep vaccinatie

Daarnaast zijn er studies, de Voordelen lijken te betwijfelen. Een van hen was in het prestigieuze medische tijdschrift JAMA in Sept. Uitgebracht in 2003. De studie moet onderzoeken van de vraag of de griep vaccin biedt kinderen een extra bescherming tegen otitis media. Het resultaat is niet alleen een bewijs dat dit niet het geval is, maar ook dat de gevaccineerde kinderen waren algemeen vaker en langer ziek als de niet gevaccineerde controlegroep.

De WDR uitgezonden “volkomen gezond” genoteerd op de 20. Sept. In 2004, het resultaat van een Amerikaanse studie, de Gevaccineerde staat van gezondheid tegen de griep en alleen met Placebo-gevaccineerde werknemers van de Ford-Werke met elkaar vergeleken:

“Dit toonde aan dat de werkelijke anti-influenza ingeënt deel van de beroepsbevolking was in de Winter aanzienlijk vaker naar de dokter, meer dagen van de symptomen van Verkoudheid leed en vaker ziek moest melden, als het alleen een Placebo-gevaccineerde deel van de beroepsbevolking.”

[…]

Griep minder, meer griep vaccinaties?

In 1997 waren er 7 goedgekeurd influenza vaccins, tot en met het jaar 2004 waren er 14, dus twee keer zo veel. Tijdens de winter van 1992/1993 2,5 miljoen doses waren ingeënt, in de Winter van 2003/2004, er waren 14,9 miljoen doses, bijna 6 Keer zo veel.

In dezelfde periode is de incidentie en de dood gevallen van de Griep? De Federale bureau voor de statistiek geeft ons voor het laboratorium bevestigde Influenza-gerelateerde sterfgevallen, de Cijfers van 1998. In dat jaar waren er 11, 34, 22, 9, en in 2002 waren er 10 geregistreerde gevallen.

De rapportage van de cijfers over influenza ziekten zijn alleen met de inwerkingtreding van de infectie wet bescherming persoonsgegevens (IfSG) in 2001. In 2001 waren er 2487, 2002, waren er 2574 en 2003, waren er 8473 gemelde gevallen.

Fabrikant-onafhankelijke statistieken geven geen indicatie dat de jaarlijkse Influenza-epidemieën zijn verminderd door de groei van het aantal vaccins en verimpften doses. […]

En lees meer!

De nieuwe griep-vaccin wordt gemaakt van de antigenen van het huidige, ‘ s werelds meest voorkomende griep virus types: A/H1N1 (mexicaanse griep), A/H3N2 (Hong Kong griep), en B (Influenza B-virus). Van deze nieuwe griep-vaccin, het Paul-Ehrlich Instituut heeft verleend een batch van het aandeel van 20,5 miljoen doses vaccin!

Voor ongeveer een kwart van het duits is zo groot. Kan de pick-up van uw griep spuit onmiddellijk naar de dokter. Maar laat dan de Ouderen, Zwangere en chronisch zieken noodzakelijk voorrang hebben, omdat de vaccinaties, die meer kwaad dan goed doen op de dringende noodzaak. De enige manier om deze “kwetsbare” groepen kunnen blijven leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de gezondheid van de economie.

Interessant artikel:

Mexicaanse griep & co.: cover-up over Impftote en het vaccin schade op vliegen

Een wereldwijde opstand tegen de dodelijke vaccins is het brouwen als meer en meer gevallen van over-verzwakking van de gevallen van ziekten met een slow-doden van bijwerkingen en zelfs de dood in de ronde

Rapporten van slopende ziekten, langzaam doden van bijwerkingen en zelfs gevallen waar Gevaccineerd is overleden direct na de vaccinatie op te nemen in de wereld. Terwijl de cover-up van dodelijke inentingen is ontdekt, op slechts worden meer en meer mensen zijn verdachte en vragen zich af, wat ze eigenlijk aan de zijde van de ggd worden ingeënt, en het resultaat daarvan was dat u het niet kan worden vertrouwd.

Lees meer op propagandafront.de

De “Vaccin Zombie” Song 🙂 video link: https://youtu.be/qyi-dc9g0us past ook heel goed

Geef een reactie