De overheid krijgt de andere varkensgriep vaccin!

De federale Minister en de Kanselier op griep eigen varken vaccin. Speciale vaccin is ook geïnjecteerd voor de handhaving van de openbare orde de bevoegde staat knechten. Critici: “Een schandaal” was om over te brengen aan de mensen. Massa-vaccinaties: “Het risico van Schade opweegt tegen de Voordelen”.

De Kanselier, de leden van het Kabinet en de ambtenaren van de ministeries en de achtergestelde autoriteiten moeten beschermd worden met een vaccin voor de mexicaanse griep dan de duitse bevolking.

“We hebben gekocht 200 000 doses van niet-adjuvanted vaccin Celvapan van de firma Baxter,” toegelaten Christoph hübner, woordvoerder van het Federale Ministerie van binnenlandse zaken, in de voorkant van de nieuws-magazine der SPIEGEL.

In tegenstelling tot het product van GlaxoSmithKline (GSK), die deze week in de 50 miljoen doses voor de bevolking, enthältder Baxter een vaccin zonder Adjuvans (“adjuvante”) en wordt geïnjecteerd voor de handhaving van de openbare orde de bevoegde staat knechten.

Dit geldt ook voor de medewerkers van de vaccin voor de toelating van de bevoegde Paul-graaf-Ehrlich-Institut, dat verdedigd vorige week herhaalde haar beschikking van de bevolking van de GSK-vaccins aan te schaffen.

Voor de Voorzitter van de drug van de Commissie van de duitse medische Professie, Wolf-Dieter Ludwig, is het “schandaal” was om over te brengen aan de mensen. “We zijn ontevreden over deze vaccinatie campagne,” zeide Ludwig.

U bracht een aantal problemen, uw Voordeel is onzeker: “De gezondheidsautoriteiten zijn gevallen voor een campagne van de Farmaceutische onderneming, die wilde om geld te verdienen met een vermeende bedreiging is gewoon geld.” Omdat het GSK-vaccin is niet getest op Zwangere vrouwen, moet ook worden voor u op korte termijn, niet-adjuvanted vaccin betrokken.

De verantwoordelijke Staatssecretaris in het Ministerie van volksgezondheid, Klaus Theo Schröder, zei de SPIEGEL: “Er zijn gesprekken met fabrikanten, evenals de gezondheid van de ministeries in Frankrijk en de verenigde staten zijn momenteel aan de gang, met het doel te verkrijgen voor Zwangere en niet-adjuvanted vaccin.”

Open Rebellie heerst onder huisartsen en kinderartsen. De Voorzitter van de duitse vereniging voor Algemene geneeskunde en huisartsgeneeskunde, Michael Kochen, adviseert de duitse artsen van de vaccinatie.

“Het risico van Schade opweegt tegen de Voordelen”, zegt de göttingen Professor. Wolfram Hartmann, Voorzitter van de beroepsvereniging van het kind en jeugd artsen, verwijt de Federale regering van een “wetenschappelijke valse verklaringen”.

Zoals in het geval van Zwangere vrouwen dus het geldt niet voor kinderen onder de leeftijd van drie: “De Impfstoffist getest op hen, dus het risico is gewoon te groot voor hem nu zonder aarzeling.” Kinderen hebben een immuunsysteem, gevoelig voor Reactie, precies, maar kan door de toevoeging van Wirkverstärkern geactiveerd.

Daarnaast is er een mercury was verbonden aan het vaccin bevat een conserveermiddel. “De spullen die je over hebt gehouden in de huidige vaccins voor jonge kinderen bewust van,” zei Hartmann van de SPIEGEL.

[Bron: mmnews.de]

Geef een reactie