Leech therapie – een eeuwenoude beproefde methode van genezing

Onder leech therapie is een gerichte toepassing van bloedzuigers aan de genezing of verlichting van ziekte. Sinds de oudheid, deze healing methode die wordt beschreven, maar het is waarschijnlijk zo oud als de mensheid zelf.

De geschiedenis van het bloed geel actie

In het oude Griekenland (circa 500 V.CHR.) werd al gerapporteerd over het gunstige effect van kleine dieren. Gedetailleerde Themison van Laodica is werkzaam in de 1. Eeuw bloedzuigers CHRISTUS, en wordt beschouwd als de eigenlijke grondlegger van de therapie met bloed.

Door de eeuwen heen een grote schat aan ervaring samen kwamen geleidelijk. Het is een zeer uitgebreid en nauwkeurig beeld kan worden toegepast, wanneer, waar, en hoe bloedzuigers met succes. Interessant is het feit dat sinds het einde van de middeleeuwen wisten van niets veel nieuws deze handen-down ervaren kunnen worden toegevoegd.

Wat is een bloedzuiger?

De bloedzuiger behoort tot de klasse van annelid wormen (Sulfonaniliden). Het natuurlijke verspreidingsgebied omvat Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Oost-Europa en Noord-Afrika. Op basis van de plaats van hun oorsprong, de verdeling is in de duitse bloedzuiger (Hirudo medicinalis) en de Balkanegel (Hirudo officinalis). Echter, het is op dezelfde manier. de bloedzuigers zijn Verbonden, hetzij door apotheken of rechtstreeks uit het duits, gecontroleerd, leech instellingen fokken.

Waar zijn de bloedzuigers voor gebruikt?

Waar – dat wil zeggen in die het lichaam van de bloedzuiger lichaam wordt opgenomen – afhankelijk van de toestand van de patiënt. Een onderscheid is gemaakt, of de ziekte beïnvloedt het hele lichaam (bijvoorbeeld hypertensie) of dat het Probleem is gelokaliseerd slechts op één punt (bijvoorbeeld schouder-gewricht). Het Probleem ligt in een bepaald lichaam, de aanpak van de bloedzuiger is dat direct grenst aan het getroffen deel van het lichaam, zo ver als anatomisch mogelijk. Bij ziekten van de vingers, de bloedzuigers zijn geplaatst gewrichten, bijvoorbeeld in de omgeving van de gewrichten.

Wat zijn de bloedzuigers voor gebruikt?

Voor het gebruik van bloedzuigers is een eenvoudige regel: bloedzuigers zijn met succes gebruikt, als de lichaamsvochten – bloed-en lymfe – niet meer goed circuleren of zijn vastgelopen. Positieve ervaringen zijn, dus in het geval van de volgende ziekten:

 • Artritis, Artrose
 • Schijf problemen
 • Hoge bloeddruk
 • Chronische Oogontstekingen
 • chronische ontsteking
 • Chronische Sinusitis
 • Chronische Trombose
 • Chronische Ontsteking Van Een Ader
 • Reumatoïde Artritis, Jicht
 • Aambeien
 • Hip pijn in de gewrichten
 • Knie gewrichtsontsteking
 • Migraine
 • Oorsuizen, Doofheid
 • Sinusitis

Wat zijn de actieve ingrediënten zijn de medicinale effecten?

Op de voorgrond is het bloed, gele actie van het anticoagulerende effect. Van de werkzame stoffen van de bloedzuiger zo 8 stoffen zijn bekend wetenschappelijk enigszins in de samenstelling en het effect. Eerst en vooral, is het antistollingsmiddel Hirudin, de anti-inflammatoire Bdelline en Egline, de anti-microbiële en weefsel losmaken, Hyaluronidase, en de Calin voor de een uur durende Nachbluten verantwoordelijk.

Een ander belangrijk effect van de bloedzuiger is de versnelling van de lymfe stroom. Naast bloed ook lymfe vloeistof die ontstaat uit de aanpak en de kamer te vullen, waardoor een nieuwe, frisse lymfe. Deposito ‘ s, die een belemmering vormen in het weefsel van de lymfestroom, worden geëlimineerd, zodat de vastgelopen lymfe en geblokkeerde bloedtoevoer.

Het bloed geel actie beschermt voor een bepaalde periode voorafgaand aan de trombose omdat een deel van het effect is te wijten aan het feit dat de vaatwanden worden bevrijd door de behandeling van de gestolde deposito ‘ s (trombi). Afhankelijk van de mate van beschadiging van de aderwand dan weer redelijk glad en biedt dus een tijdje geen aanval oppervlak voor een her-vorming van Trombi.

De bloedzuigers-de werkzame stof is een krampstillend effect. Het ontspannende effect is meestal direct merkbaar. Pijn na training tijdens de behandeling. Vooral de patiënten, de “zware benen”, het gevoel van opluchting.

Hoe lang duurt een bloed-geel actie te nemen?

De bloedzuiger heeft gebeten, dus, laat het gedurende 30 tot 90 minuten zuigen. Meestal is de bloedzuigers af te vallen, maar na 45 minuten al op zichzelf. Na dat, de wonde druppel voor druppel, begint te bloeden.

 

De auteur van dit artikel:

%image_alt%

Alfred Goldbacher praktijk voor Natuurgeneeskunde Andriot & goud Bacher Heilige bloed-Weg 9, 85435 Erding, Tel. 08122 9818238

 

Meer Lezen:

Geef een reactie