Psychotrope drugs – ondoeltreffend en gevaarlijk

Alternatieve geneeskunde is herhaaldelijk wordt blootgesteld aan scherpe beschuldigingen door de voorstanders van de school artsen: het effect niet is bewezen, het is allemaal bijgeloof en bedrog. Dit is echter eerder voor veel drugs in de conventionele geneeskunde, met name psychotrope drugs.

Warm de psychotrope middelen – een markt van miljarden waard en dient te worden gelegd tegen de meer en meer self-help seminars en therapieën die worden aangeboden zijn zeer concurrerend. Een sensatie, een Amerikaanse Meta-studie blijkt dat de meest voorkomende antidepressiva, in de meeste gevallen, hebben een beter Effect heeft dan een Placebo veroorzaakt het begin van het jaar – een kop gemaakt van de verbazingwekkende manier in de Newsweek.

Geschikt om te debatteren over het boek “Anatomie van het verscheen in een Epidemie” van Robert Whitaker – de eerste uitgebreide Meta-analyse van de lange-termijn effecten van psychofarmaca. De auteur komt tot conclusies die daarin is, die niet zullen smaken van de industrie: schizofrenie patiënten, bijvoorbeeld, het lijkt niet veel beter doen zonder drugs dan met, en ADHD-middelen hebben geen bewezen effect, maar lijken te leiden naar later biopolaren aandoeningen. En dergelijke voorbeelden zijn er vele.

Whitaker Motivatie om dit uitdagende boek het resultaat van een simpele constatering:

“Als onze geneesmiddelen voor de preventie van geestelijke ziekte zijn zo effectief, dacht ik bij mezelf, waarom zo veel mensen zijn niet eens in staat? Ik dacht dat we moeten kijken naar de resultaten op lange termijn en stellen ons de vraag: Wat levert het bewijs tonen? Er is een verbetering op lange termijn of niet?”, aldus de auteur in een Interview met salon.

De fictieve pandemie

Drugs en de resultaten laten zien dat alles steeds slechter, integendeel, zelfs drastich en de farmaceutische bedrijven weten dit ook. Maar de markt is te lucratief om te worden opgegeven. Een markt was uitgevonden, volgens Whitaker, de farmaceutische industrie en de bijbehorende psychiaters in de eerste plaats de psychotherapie vond plaats in de jaren 1970, steeds vaker voor.

“De psychiatrische gemeenschap zag met deze en andere therapeuten in een wedstrijd voor de patiënten, en in de late jaren 1970, besefte het veld, dat was hun enige voordeel op de markt het Voorschrift van uw arts. Daarom is het veld opzettelijk probeerde te vertellen aan een publiek verhaal dat zou ondersteuning voor het gebruik van hun geneesmiddelen, en gemaakt van de “medische model” van psychiatrische stoornissen.”

Dit is niet om te zeggen dat psychotrope middelen geen effect hebben. Antidepressiva bij ernstige depressie een aantoonbaar effect – als u kunt helpen, echter, is een hele andere vraag. Whitaker volgens de gegevens in zijn boek dat mensen die niet de behandeling van hun depressie met medicijnen, meestal gezond, terwijl degenen die antidepressivum, weten op de korte termijn verlichting van de drug, maar vaak een leven lang chronische depressie.

Een ander verplaatsen voor de distributie van de geneesmiddelen was heel gewone karakterfouten te leggen medicijnen ziekten. Tal van ziekten werden letterlijk bedacht dat het mogelijk was om de ontwikkeling van geneesmiddelen tegen.

“Er is een ingebouwde economische stimulans te definiëren mentale ziekte zo vrij mogelijk, en normaal, onaangename gevoelens of gedrag, niet zoals sommige mensen, en te verwijzen naar het als een mentale ziekte.”

De uitvinding van nieuwe ziekten zal niet meer te stoppen en vandaag aangekomen op een niveau dat is verontrustend: Het lijkt langzaam, als een Uiting van emoties, ontevredenheid of sterk het gedrag van de individu is een psychische stoornis.

Lees meer op sein.de

Geef een reactie